Simple Plan
2012. január 13. 18:30
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.13. 17:36)
Drágáim, ma kaptok 1-2 meglepetést!
Véletlenül akadtam rájuk
Remélem, tetszenek majd
Szerk:
ITT A MEGLEPI!
001.
002.
Több is van, de még össze kell szednem őket
Véletlenül akadtam rájuk
Remélem, tetszenek majd
Szerk:
ITT A MEGLEPI!
001.
002.
Több is van, de még össze kell szednem őket
Hogy Jeffnek mennyire igaza van az egyszínű cuccokkal kapcsolatban. Erre eddig miért nem jöttem rá. XD
Jaj, de az én Dívám a legjobb.
Ezer köszi a cikkekért.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. január 13. 18:32
"Ez a csokitorta annyira finom, h meg kell kóstolnotok! Muszáj!Jaj, mindjárt elájulok" - na ezt megnézném
XD
Nincs mit, majd jön az utánpótlás vmikor
XD
Nincs mit, majd jön az utánpótlás vmikor
Idézet (Miah008 @ 2012.01.13. 18:30)
Hogy Jeffnek mennyire igaza van az egyszínű cuccokkal kapcsolatban. Erre eddig miért nem jöttem rá. XD
'David már megint a tükör előtt ragadt.'
Ezer köszi a cikkekért.
Ezer köszi a cikkekért.
2012. január 13. 19:45
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.13. 18:32)
"Ez a csokitorta annyira finom, h meg kell kóstolnotok! Muszáj!Jaj, mindjárt elájulok"
Te jóságos ég, mintha magamat hallanám.
Ez már jelent valamit.
Thora_90
2012. január 13. 21:04
David az édesanyád?
Az h? XD
Jó képek
Jó képek
Idézet (Miah008 @ 2012.01.13. 21:03)
Édesanyám.
David. 
2012. január 14. 09:47
Biztos megvan
XD
Idézet (Miah008 @ 2012.01.14. 09:45)
David, az utolsó képen megvan? 
2012. január 14. 12:43
Pikcsőőőrz
Eléggé vegyes méretűek... nemrég találtam őket, elásva XD
Van 1-1 kép Davidről és exbarátnőjéről, Alisonról, meg Pierreről és exnőjéről, Waveről
- ő szakított vele,miután egy koncertet követően részegen smárolt vkivel XD David volt a ludas az ügyben
Van 1-1 kép Davidről és exbarátnőjéről, Alisonról, meg Pierreről és exnőjéről, Waveről
2012. január 14. 13:05
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.14. 12:43)
Pikcsőőőrz
- ő szakított vele,miután egy koncertet követően részegen smárolt vkivel XD David volt a ludas az ügyben 
Te jó ég! Ez komoly? David lesmárolta Pierre nőjét. David sose tenne ilyet, a nő volt a r.banc.
Egyébként az új Vlog, Pierre állatkodik, David meg díváskodik.
Thora_90
2012. január 14. 14:09
Félreértettél... azt hittem, ismerted ezt a sztorit: David - miután Pie jól leitta magát - bemutatott egy csajt Pierrenek, és ő smárolt egy másik csajjal.
Közben Wave megjelent, és egy hatalmas pofon kíséretében kitette Pie szűrét, aki ott bőgött, mint egy gyerek.
Nem Wave volt r*banc, és nem is David volt hülye, bár tény, h hülyeséget csinált. Pierre volt hülye.
Közben Wave megjelent, és egy hatalmas pofon kíséretében kitette Pie szűrét, aki ott bőgött, mint egy gyerek.
Nem Wave volt r*banc, és nem is David volt hülye, bár tény, h hülyeséget csinált. Pierre volt hülye.
Idézet (Miah008 @ 2012.01.14. 13:05)
Te jó ég! Ez komoly? David lesmárolta Pierre nőjét. David sose tenne ilyet, a nő volt a r.banc.
2012. január 14. 14:34
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.14. 14:09)
Félreértettél... azt hittem, ismerted ezt a sztorit: David - miután Pie jól leitta magát - bemutatott egy csajt Pierrenek, és ő smárolt egy másik csajjal.
Jaj vágom, ez esetben így volt fair. Nem ismertem a sztorit.
Mondjuk nekem Lachelle sem olyan szimpatikus. Nem tudom Ti hogy vagytok vele.
Thora_90
2012. január 14. 14:59
Látom jól elvoltatok!
Nem is gondoltam volna hogy Pierre ilyen kis szégyenlős, de szerintem is cuki hogy ilyen, igaz nem ezt néztem volna ki belőle
Hát ez a dolog Pierrel meg a volt csajával kicsit fura, tény hogy Pierre csókolózott valaki mással, de a csaj észrevehette volna hogy részeg volt...
Lachelle nekem sem szimpatikus, de ha Pierre boldog vele...a lényeg hogy ő boldog legyen
Nem is gondoltam volna hogy Pierre ilyen kis szégyenlős, de szerintem is cuki hogy ilyen, igaz nem ezt néztem volna ki belőle
Hát ez a dolog Pierrel meg a volt csajával kicsit fura, tény hogy Pierre csókolózott valaki mással, de a csaj észrevehette volna hogy részeg volt...
Lachelle nekem sem szimpatikus, de ha Pierre boldog vele...a lényeg hogy ő boldog legyen
2012. január 14. 15:02
Idézet (Krissy 98 @ 2012.01.14. 14:59)
Látom jól elvoltatok!
Szerk.: most néztem meg nemrégen az új vlog-ot, hát azon szakadtam
Thora_90
2012. január 14. 17:10
Lanchelle? Ne is beszéljünk róla -.-'
Chuck volt csaját, Ashleyt láttátok már?
Hát... no comment -.-'
Chuck volt csaját, Ashleyt láttátok már?
Hát... no comment -.-'
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.