Boldog a gyűjtőszenvedély-áthatotta ember?
2011. szeptember 03. 15:04
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Én inkább most gyűjtöm a sálakat, ugyanis imádom őket, valamint a sztárokkal készült közös képeket, és nekik az aláírásukat. Tényleg jó dolog gyűjteni valamit.
Viszont a házban nekünk elég sok felesleges cucc van, ami csak anya miatt van így, mert nem akarja kidobni az "emlékeket". A ruhákkal nincsenek gondok, ha kicsi rám, akkor odaadjuk az ismerőseinknek, vagy a családsegítőnek.
Viszont a házban nekünk elég sok felesleges cucc van, ami csak anya miatt van így, mert nem akarja kidobni az "emlékeket". A ruhákkal nincsenek gondok, ha kicsi rám, akkor odaadjuk az ismerőseinknek, vagy a családsegítőnek.
2011. szeptember 03. 15:05
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
én is gyűjtögettem már sok mindent, főleg matricákat pár évig D de azért nem szabad túlzásokba esni...mondjuk én ezeket megtartottam, de nem foglalnak nagy helyet, egy kisebb szekrényben van minden pl. régi magazinok D
2011. szeptember 03. 15:58
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline |
Én sál gyűjtő vagyok. Ha azt lehet annak nevezni... A tesóm az aki kupakokat, meg köveket gyűjtött. Én is akartam egyszer szalvétát gyűjteni, de én nem vagyok az a gyűjtögetős...
2011. szeptember 03. 16:06
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
én jégkrém pálcikákat gyűjtök Már van pár zsákkal xD
2011. szeptember 03. 17:08
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Én elég sok dolgot gyűjtök, de nem mondanám magamat mániákusnak, mert nem vagyok hajlandó nagy pénzösszeget rájuk költeni
2011. szeptember 03. 17:39
én nekem még van annyi matricám cicás mindenféle
2011. szeptember 03. 17:52
Én csak Glamour újságokat gyűjtök,de azokat soha nem dobom ki
2011. szeptember 03. 18:12
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline |
nekem meg mindenféle tokio hoteles cucc
2011. szeptember 03. 18:13
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Általános iskolás koromban én is szalvétát és képeslapot gyűjtöttem, mint minden lány akkoriban. Még ma is megvannak a padláson. Viszont szerintem nem számít túl gyakorinak, de nekem van egy szép számú puzzle gyűjteményem is. (500-as, 1000-res és 1500-as, nagyobb nincs, mert nem tudtam volna kirakni sehol.)
2011. szeptember 03. 18:38
a cikk címére reagálva.
tapasztalatból mondom hogy:NEM!
én csináltam már olyat hogy a fizetésem több mint felét elköltöttem egyetlen délelőtt alatt egy képregény börzén!
aztán másnap átkellett értékelnem ezt a dolgott hogy jó lesz vigyáznom a gyűjtögető életmóddal!
sok mindent gyűjtök: film posztereket-dvd-képregény-bakelit lemezeket régebben NBA-NHL-es kártyákat Ufo magazin-t Cinema filmmagazint szóval elég kóros vagyok!
tapasztalatból mondom hogy:NEM!
én csináltam már olyat hogy a fizetésem több mint felét elköltöttem egyetlen délelőtt alatt egy képregény börzén!
aztán másnap átkellett értékelnem ezt a dolgott hogy jó lesz vigyáznom a gyűjtögető életmóddal!
sok mindent gyűjtök: film posztereket-dvd-képregény-bakelit lemezeket régebben NBA-NHL-es kártyákat Ufo magazin-t Cinema filmmagazint szóval elég kóros vagyok!
2011. szeptember 03. 19:08
én magazinokat gyűjtök már van egy rakat, de nincs szívem őket kidobni
2011. szeptember 03. 19:20
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Én gyűjtöttem régen a kedvenceimről szóló képeket, posztereket, cikkeket. A kis képeket borítékokban tároltam, a posztereket és a cikkeket pedig nagy, vaskos lefűzős mappákban. Meg volt egy korszakom, amikor a neten talált képeket nyomtatgattam ki agyba-főbe és hurcolásztam magammal mindig a suliba... Még a tanáraim is megcsodálták.
Aztán. Említette itt valaki a banánmatricákat. Azokat - nem hivatalosan - én is gyűjtöm. Mai napig automatikus a mozdulat. Ha olyan van rajta, amilyet még nem láttam, veszem is le és már ragasztom is a konyhaszekrény ajtajának belsejére... Inkább nem mesélném el, hogy néz ki...
Aztán kiskoromban gyűjtöttem a Kinder-figurákat is. Elsősorban a kézzel festett sorozatokat. Mint pingvin, oroszlán, krokodil, stb. Elvileg ezek valahol megvannak még mindig a tárolóban, bár attól félek, hogy lenyúlta valaki...
Gyűjtöttem általános iskolás koromban a matricákat is. Az osztálytársaim fertőztek meg vele. Volt egy szép, Bambis matricás albumom, csak egyszer ott felejtettem történelem óra után az egyik osztályban, de eltűnt... Meg ugye a szokásos Lutra albumok sem maradhattak ki az életemből. Emlékszem, minden reggel izgatottam mentem iskolába, aztán amikor apukám elment, én egyből rohantam a könyvtárba, hogy a kajapénzemet elszórjam állatos matricacsomagokra.
Mai napig gyűjtöm a képeslapokat. Elsősorban az állatosakat, de ma már tulajdonképpen mindenfélét megtartok. Még a nagyon hagyományosakat is. Több doboz tele van velük.
Aztán gyűjtöm a könyveket. Gyűjtöm a zenei CD-ket, a DVD-ket. Persze nem agyba-főbe... Válogatós vagyok.
Aztán gyűjtöm a német juhászos cuccokat. Van egy csomó figurám, meg plüssállatkám.
Aztán gyűjtök Londonnal kapcsolatos dolgokat is. De nem mindent, csak ínyencségeket. A tipikus szuveníreknek nálam nincs helyük.
Sajnos van nekem is egy rossz szokásom Londonnal és a gyűjtögetéssel kapcsolatban. Minden egyes alkalommal, miután voltam kint, én féltve őrzöm az utolsó TESCO-s blokkot is... Van egy nagyon jó kis Londonos fémdobozkám, egykor keksz volt benne, most meg papírokat tartalmaz. Vonatjegyek, metrójegyek, blokkok, brossúrák, reptéri matricák, stb.
Aztán. Említette itt valaki a banánmatricákat. Azokat - nem hivatalosan - én is gyűjtöm. Mai napig automatikus a mozdulat. Ha olyan van rajta, amilyet még nem láttam, veszem is le és már ragasztom is a konyhaszekrény ajtajának belsejére... Inkább nem mesélném el, hogy néz ki...
Aztán kiskoromban gyűjtöttem a Kinder-figurákat is. Elsősorban a kézzel festett sorozatokat. Mint pingvin, oroszlán, krokodil, stb. Elvileg ezek valahol megvannak még mindig a tárolóban, bár attól félek, hogy lenyúlta valaki...
Gyűjtöttem általános iskolás koromban a matricákat is. Az osztálytársaim fertőztek meg vele. Volt egy szép, Bambis matricás albumom, csak egyszer ott felejtettem történelem óra után az egyik osztályban, de eltűnt... Meg ugye a szokásos Lutra albumok sem maradhattak ki az életemből. Emlékszem, minden reggel izgatottam mentem iskolába, aztán amikor apukám elment, én egyből rohantam a könyvtárba, hogy a kajapénzemet elszórjam állatos matricacsomagokra.
Mai napig gyűjtöm a képeslapokat. Elsősorban az állatosakat, de ma már tulajdonképpen mindenfélét megtartok. Még a nagyon hagyományosakat is. Több doboz tele van velük.
Aztán gyűjtöm a könyveket. Gyűjtöm a zenei CD-ket, a DVD-ket. Persze nem agyba-főbe... Válogatós vagyok.
Aztán gyűjtöm a német juhászos cuccokat. Van egy csomó figurám, meg plüssállatkám.
Aztán gyűjtök Londonnal kapcsolatos dolgokat is. De nem mindent, csak ínyencségeket. A tipikus szuveníreknek nálam nincs helyük.
Sajnos van nekem is egy rossz szokásom Londonnal és a gyűjtögetéssel kapcsolatban. Minden egyes alkalommal, miután voltam kint, én féltve őrzöm az utolsó TESCO-s blokkot is... Van egy nagyon jó kis Londonos fémdobozkám, egykor keksz volt benne, most meg papírokat tartalmaz. Vonatjegyek, metrójegyek, blokkok, brossúrák, reptéri matricák, stb.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.