Starity

Kollégiumi élet és tapasztalatok

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 03. 14:41 #1
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ez a téma a koleszos életről is tapasztalatokról szólna, mert szerintem az sokaknak segítene ha kibeszélhetnék a nehézségeket és másoktól tanácsokat kapnának (például nekem is smileeee.gif ). Ha valaki most kollégiumban vagy bentlakásos iskolába lakik, illetve lakott, vagy a tervei között szerepel a beköltözés akkor ide nyugodtan írhat, de ha csak van valamilyen véleménye a témáról vagy ismerőse lakik kollégiumban akkor az ő véleményére is kiváncsi vagyok. biggrin.gif
Egyébként én most kezdtem ezt a koleszos életet és vannak gondjaim jó bőven, mert én főként tanulni szeretnék de a körülmények ott nem nagyon adottak, illetve fizikailag és lelkileg is elég nehezen bírom, de remélem hogy majd belejövök. sad.gif
Szóval várom a hozzászólásaitokat! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Wyrd
2011. szeptember 03. 14:49 #2
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Idézet (tina9612 @ 2011.09.03. 14:41)
Sziasztok! 
Ez a téma a koleszos életről is tapasztalatokról szólna, mert szerintem az sokaknak segítene ha kibeszélhetnék a nehézségeket és másoktól tanácsokat kapnának (például nekem is  smileeee.gif ). Ha valaki most kollégiumban vagy bentlakásos iskolába lakik, illetve lakott, vagy a tervei között szerepel a beköltözés akkor ide nyugodtan írhat, de ha csak van valamilyen véleménye a témáról vagy ismerőse lakik kollégiumban akkor az ő véleményére is kiváncsi vagyok.  biggrin.gif 
Egyébként én most kezdtem ezt a koleszos életet és vannak gondjaim jó bőven, mert én főként tanulni szeretnék de a körülmények ott nem nagyon adottak, illetve fizikailag és lelkileg is elég nehezen bírom, de remélem hogy majd belejövök.  sad.gif 
Szóval várom a hozzászólásaitokat!  biggrin.gif

Hát én terveztem,de mivel később kiderült hogy az iskola eléggé követeli a jó matekosokat (ami nekem nagyon megy),passzoltam.De jobb is.Nekem úgy görcsbe szorult a gyomrom mikor eszembe jutott hogy teljesen másik városba lakjak,egyedül.De anyukám lakott koleszba,és imádta.Sokat mesélt hogyan szoktak lógni a pénteki utolsó órákról,stb. de persze ő nem nézné jó szemmel ha én tenném ezt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tina9612
2011. szeptember 03. 14:57 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (tina9612 @ 2011.09.03. 14:41)
Sziasztok! 
Ez a téma a koleszos életről is tapasztalatokról szólna, mert szerintem az sokaknak segítene ha kibeszélhetnék a nehézségeket és másoktól tanácsokat kapnának (például nekem is  smileeee.gif ). Ha valaki most kollégiumban vagy bentlakásos iskolába lakik, illetve lakott, vagy a tervei között szerepel a beköltözés akkor ide nyugodtan írhat, de ha csak van valamilyen véleménye a témáról vagy ismerőse lakik kollégiumban akkor az ő véleményére is kiváncsi vagyok.  biggrin.gif 
Egyébként én most kezdtem ezt a koleszos életet és vannak gondjaim jó bőven, mert én főként tanulni szeretnék de a körülmények ott nem nagyon adottak, illetve fizikailag és lelkileg is elég nehezen bírom, de remélem hogy majd belejövök.  sad.gif 
Szóval várom a hozzászólásaitokat!  biggrin.gif

Nekem a bátyám 4 évet húzott le egy kollégiumban, nevezzük azt Bánki Donátnak Nyíregyházán, így a szüleim azt szerették volna, ha én is kollégista leszek. Ilyen előzményekkel költöztem be annak idején az iskolám kollégiumába 2009. augusztus 29-én.
Mondanám, hogy nagyon jó volt, de hatalmasat hazudnék. Katolikus suliba járok, így azt kell mondanom, hogy az összes többi sulihoz képest még szarabb a kollégium.
A szobatársaim késő estig beszélgettek, lehetetlen volt az alvás, na meg ebből kifolyólag másnap az odafigyelés is. A szilenciumon elektromos hegyezővel hegyeztek az idióta 7.-esek.
3 hét nekem elegendő volt a kollégiumból, azóta hazajárós vagyok, így sokkal jobb. Egyáltalán nem bántam meg a kiköltözést, mert a koliban a lányok között mindennaposak a veszekedések és az állandó kiabálások, én ezt nem bírtam volna idegekkel. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: tina9612, Sally Sparrow, Cute girl 998
2011. szeptember 03. 15:12 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.09.03. 14:57)
Nekem a bátyám 4 évet húzott le egy kollégiumban, nevezzük azt Bánki Donátnak Nyíregyházán, így a szüleim azt szerették volna, ha én is kollégista leszek. Ilyen előzményekkel költöztem be annak idején az iskolám kollégiumába 2009. augusztus 29-én. 
Mondanám, hogy nagyon jó volt, de hatalmasat hazudnék. Katolikus suliba járok, így azt kell mondanom, hogy az összes többi sulihoz képest még szarabb a kollégium. 
A szobatársaim késő estig beszélgettek, lehetetlen volt az alvás, na meg ebből kifolyólag másnap az odafigyelés is. A szilenciumon elektromos hegyezővel hegyeztek az idióta 7.-esek. 
3 hét nekem elegendő volt a kollégiumból, azóta hazajárós vagyok, így sokkal jobb. Egyáltalán nem bántam meg a kiköltözést, mert a koliban a lányok között mindennaposak a veszekedések és az állandó kiabálások, én ezt nem bírtam volna idegekkel.  wink.gif

Megértelek, és nagyon nagy az esélye hogy én is inkább befejezem ezt az egészet, de mivel még csak 2 napot húztam le és nem akarom feladni, inkább még egy-két hetet kitartok, aztán ha nem megy akkor jön az albérlet, mert a suli nem rossz és mivel nagyon erős ezért megéri. Sem aludni sem enni nem bírok, sokszor jön rám a bőgés, a szobatársaim sem valami jók, illetve ha elkezdődik a tanulás szerintem nem fog menni, mert én fontosnak tartom a sulit, ők viszont nem annyira. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 03. 17:45 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (tina9612 @ 2011.09.03. 15:12)
Megértelek, és nagyon nagy az esélye hogy én is inkább befejezem ezt az egészet, de mivel még csak 2 napot húztam le és nem akarom feladni, inkább még egy-két hetet kitartok, aztán ha nem megy akkor jön az albérlet, mert a suli nem rossz és mivel nagyon erős ezért megéri. Sem aludni sem enni nem bírok, sokszor jön rám a bőgés, a szobatársaim sem valami jók, illetve ha elkezdődik a tanulás szerintem nem fog menni, mert én fontosnak tartom a sulit, ők viszont nem annyira.  dry.gif

Első három napban sikerült visszatartanom a sírást, a negyedik napon viszont már nem bírtam idegekkel, szóval kisírtam magam és onnantól kezdve mindennap három héten keresztül. blush.gif
Itthon én osztom be az időmet, nem mondja senki sem azt, hogy 'szilenciumon ne egyél', akkor eszek, amikor akarok és a tanulás közben sem zavarnak.
2 felhasználónak tetszik: tina9612, Sally Sparrow
2011. szeptember 03. 18:45 #6
- törölt felhasználó -    
Három évig voltam koleszos.. Az első két nap, sőt, talán két hét ment a maga sírásos módján, mivel anyám és az osztályfőnököm rákényszerített a kollégiumra + egy olyan iskolára, ami a terveim között sem volt. Képzelhetitek, mekkora embergyűlölettel és csalódottsággal érkeztem meg. Mindenki élvezte a gólyatábort meg a hasonló trágyaságokat, csak én nem. Végül lehúztam három évet, ami összességében nem volt olyan rossz, de csakis a haverok miatt. Rengeteg fiúbarátra tettem szert, a nőkben nem lehetett megbízni, mert folytak a pletykák.
Általában nem voltak beszélgetések éjjel, csak az utolsó évben, amit rühelltem, mert suliban rendszerint elaludtam. Szilenciumon a tanárunk folyton dumált arról, hogy tanuljunk, mert ez előrevisz minket, de ezzel telt el egy óra, a következőn valami másról pofázott, vagy a többiek beszéltek és csitítgatással telt el az egész, harmadik órára meg általában kötelező tanórát kaptunk, mint a média, egészség, háztartástan, biológia, meg egyéb f*szságok, sokszor este 8 után is voltak "szakkörök", így napi mondjuk úgy 9-10 tanórám volt, tanulást meg elintézhettem kimenőben. Ja, és kimenő meg délután suli miatt max fél óra, ami elég a pihenésre, este eredetileg 2,5 óra, de abból vegyük le, ha tanulni akarok, letusolni meg rendet rakni, akkor marad jócskán 1 óra. Éljen a bezártság. Rühellem. Ja, netezni meg persze hogy nem lehetett, így elvesztettem az összes hobbim, az adatlapjaim HQP-n, a weboldalaimmal nem tudtam törődni, szóval.. mad.gif Soha többé. Persze, jó mókák voltak, de a férfiak szexmániás őrültek, akik semmibe veszik a nőket, aki koleszos általában azonnal behódol valami "hobbinak", sőt, cigizni, inni és drogozni kezd. Tökéletes hely arra, hogy megutálj egy-két embert és kiábrándulj belőlük.
3 felhasználónak tetszik: tya04, tina9612, Sally Sparrow
2011. szeptember 03. 20:39 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.03. 18:45)
Három évig voltam koleszos.. Az első két nap, sőt, talán két hét ment a maga sírásos módján, mivel anyám és az osztályfőnököm rákényszerített a kollégiumra + egy olyan iskolára, ami a terveim között sem volt. Képzelhetitek, mekkora embergyűlölettel és csalódottsággal érkeztem meg. Mindenki élvezte a gólyatábort meg a hasonló trágyaságokat, csak én nem. Végül lehúztam három évet, ami összességében nem volt olyan rossz, de csakis a haverok miatt. Rengeteg fiúbarátra tettem szert, a nőkben nem lehetett megbízni, mert folytak a pletykák. 
Általában nem voltak beszélgetések éjjel, csak az utolsó évben, amit rühelltem, mert suliban rendszerint elaludtam. Szilenciumon a tanárunk folyton dumált arról, hogy tanuljunk, mert ez előrevisz minket, de ezzel telt el egy óra, a következőn valami másról pofázott, vagy a többiek beszéltek és csitítgatással telt el az egész, harmadik órára meg általában kötelező tanórát kaptunk, mint a média, egészség, háztartástan, biológia, meg egyéb f*szságok, sokszor este 8 után is voltak "szakkörök", így napi mondjuk úgy 9-10 tanórám volt, tanulást meg elintézhettem kimenőben. Ja, és kimenő meg délután suli miatt max fél óra, ami elég a pihenésre, este eredetileg 2,5 óra, de abból vegyük le, ha tanulni akarok, letusolni meg rendet rakni, akkor marad jócskán 1 óra. Éljen a bezártság. Rühellem. Ja, netezni meg persze hogy nem lehetett, így elvesztettem az összes hobbim, az adatlapjaim HQP-n, a weboldalaimmal nem tudtam törődni, szóval.. mad.gif Soha többé. Persze, jó mókák voltak, de a férfiak szexmániás őrültek, akik semmibe veszik a nőket, aki koleszos általában azonnal behódol valami "hobbinak", sőt, cigizni, inni és drogozni kezd. Tökéletes hely arra, hogy megutálj egy-két embert és kiábrándulj belőlük.

Ez elég durván hangzik, úgyhogy mostmár teljes mértékben megbizonyosodtam, hogy valószínűleg az albérletet fogom választani. Kész hős vagy, hogy kibírtál 3 évet! Én is számítottam arra, hogy nem fogok tudni tanulni, és már másoktól is hallottam, hogy a koleszba sajnos nem jellemző a tanulás. dry.gif Én úgy gondolom, hogy ahhoz hogy valaki jól érezze magát a koleszban és bulinak fogja fel az egészet, születni kell, van akinek ez egyszerűen nem megy! Én attól félek a legjobban, hogy beteg leszek mert alig eszek és alszok, stresszelek, majdnem 3 kilót fogytam két nap alatt, de szerencsére mikor hazaértem tudtam enni is és aludni is, úgyhogy visszahíztam 2 kilót. Nem tudom, hogy a többi koleszba, hogy van, de a miénkbe úgy, hogy néha vannak hétvégén ilyen jöttment vendégek, akik a szobákba laknak, ilyenkor pedig mindent el kell zárni egy olyan szekrénybe, ahova örülök, hogyha a ruháim beférnek. sad.gif Nincs túl sok kedvem visszamenni, de tudom, hogy muszáj! sad.gif
2011. szeptember 03. 21:23 #8
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Két évig voltam koleszos, az elején nagyon nem szerettem mert nem jó szobatársakat fogtam ki és sokat kibeszéltek a hátam mögött, meg eléggé le nézőek voltak velem, 2 hónapig birtam velük és később átköltöztem egy másik szobába ahol rátaláltam a legjobb barátnőmre, akivel azóta is a legjobb barátságban vagyunk. A 2. év végén ott hagytam azt a sulit mert az osztályomat még jobban nem szerettem, meg a legjobb barátnőm is kiköltözött, és átmentem egy közelebbi suliba ahol már bejárós voltam. Annyiból nem bántam meg hogy 9edikbe oda mentem, mert így egy életre szóló barátság lett közöttünk már a 6. éve smileeee.gif. Másrészt a tanulás tényleg elég nehéz a koleszban, általában mi bemehettünk a szobába és ott tudtunk tanulni de tankörön én sem tudtam volna rendesen mert mindig ott beszélgettek. És nem lehett rendesen koncentrálni.
2011. szeptember 04. 13:02 #9
- törölt felhasználó -    
A pécsi művészetibe készülök és mivel szigetvári vagyok kollégista leszek mert fárasztó lenne a folyamatos beutazás...Ahogy olvastam azt vettem észre hogy nem nagyon kedveltétek a koleszt.Három barátnőm is ebbe a suliba készül de kettőjük sajnos másik szakra.Szerencsémre egy jó haverom is szeretne menni rajzra,ha mindkettőnket felvennének annak nagyon örülnék mert akkor nem kéne idegennel lennem 4 évig dry.gif
Mindenesetre ha nem jönne össze akkor a helyi gimibe talán emelt fokú angolra...de nem akarok gimiben rohadni úgyhogy szeretnék valamit kezdeni avval a valamennyi tehetséggel amit elvileg kaptam és örököltem.A szüleim is szeretnék,egyedül a nagyszülők nem támogatják az ötletemet mert azt szeretnék ha titkárnő vagy orvos lennék,ami engem egyáltalán nem érdekel,nem hagyom hogy ők formálják az életemet,amit boldogan szeretnék leélni és nem egy kórházban rohadni a sok barom közt ahogy anyukám is tapasztalta ápolónőként.Ő porcelánfestő akart lenni de az anyja vagyis a mamám nem engedte ezért most ápolónő és utálja a munkáját és van hogy sír emiatt otthon,és ne tudjátok meg milyen érzés a szüleidet sírva látni hazajönni sad.gif
De ha már a kolesznál tartunk kénytelen leszek bevállalni csak ki kell fognom a megfelelő szobatársakat,bár a lelki erőmben nem bízhatok mert már az általános suli miatt is sírok otthon mert az osztályom semmibe vesz és a sport sem az erősségem ahogy a többi lánynak az osztályban akik aranyérmeket nyernek és minden alkalommal megtapsolják őket,de amikor én nyertem rajzpályázatot vagy falfestőverseny-t első helyezéssel akkor engem mindjárt utálni kell...de ha rajz kell nekik akkor bezzeg tudnak nyalizni mad.gif dry.gif
2011. szeptember 04. 13:28 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianne Bandit @ 2011.09.04. 13:02)
A pécsi művészetibe készülök és mivel szigetvári vagyok kollégista leszek mert fárasztó lenne a folyamatos beutazás...Ahogy olvastam azt vettem észre hogy nem nagyon kedveltétek a koleszt.Három barátnőm is ebbe a suliba készül de kettőjük sajnos másik szakra.Szerencsémre egy jó haverom is szeretne menni rajzra,ha mindkettőnket felvennének annak nagyon örülnék mert akkor nem kéne idegennel lennem 4 évig  dry.gif 
Mindenesetre ha nem jönne össze akkor a helyi gimibe talán emelt fokú angolra...de nem akarok gimiben rohadni úgyhogy szeretnék valamit kezdeni avval a valamennyi tehetséggel amit elvileg kaptam és örököltem.A szüleim is szeretnék,egyedül a nagyszülők nem támogatják az ötletemet mert azt szeretnék ha titkárnő vagy orvos lennék,ami engem egyáltalán nem érdekel,nem hagyom hogy ők formálják az életemet,amit boldogan szeretnék leélni és nem egy kórházban rohadni a sok barom közt ahogy anyukám is tapasztalta ápolónőként.Ő porcelánfestő akart lenni de az anyja vagyis a mamám nem engedte ezért most ápolónő és utálja a munkáját és van hogy sír emiatt otthon,és ne tudjátok meg milyen érzés a szüleidet sírva látni hazajönni sad.gif 
De ha már a kolesznál tartunk kénytelen leszek bevállalni csak ki kell fognom a megfelelő szobatársakat,bár a lelki erőmben nem bízhatok mert már az általános suli miatt is sírok otthon mert az osztályom semmibe vesz és a sport sem az erősségem ahogy a többi lánynak az osztályban akik aranyérmeket nyernek és minden alkalommal megtapsolják őket,de amikor én nyertem rajzpályázatot vagy falfestőverseny-t első helyezéssel akkor engem mindjárt utálni kell...de ha rajz kell nekik akkor bezzeg tudnak nyalizni  mad.gif  dry.gif

Szerintem azért nem feltétlen kell kétségbe esned, hiszen ha a kollégiumban jó szobatársakat fogsz ki, akkor talán nem is biztos, hogy annyira rossz lesz! smileeee.gif Persze az elején szinte biztos hogy nem fogod jól érezni magad, de néhány hét után meg lehet szokni, legalábbis ahogy egyesektől hallottam így van. A kollégium nem kimondottan arról híres, hogy nyugodt körülmények között lehet tanulni, de ha inkább pörgősebb, bulizósabb fajta vagy, akkor tetszeni fog. Ha meg nem bírod elviselni a koleszt, de az iskolát szereted, akkor még mindig ott van egy albérlet lehetősége, vagy a bejárás!
Amiatt meg sztem ne aggódj, hogy a sport nem megy annyira, mert mindenki másból jó, például szerintem az ugyanolyan dicséretes, ha valaki művészeti versenyen ír el jó eredményt, mint sportversenyen! wink.gif Egyébként nekem sem erőssédeim a sportok, viszont másból jó vagyok, és ez a lényeg! biggrin.gif
2011. szeptember 04. 13:54 #11
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8897
Csatolások: 236189
Azonosító: 59785
énis csak most kezdtem a kollégiumot, de nekem eddig semmi bajom vele smileeee.gif a szobatársaim nagyon rendesek, az egyikkel például felfedeztük, hogy kedvenc írónőnk Nora Roberts wub.gif de a lényegre visszatérve, ez egy kisebb lánykolesz, úgyhogy a környezet kicsit családiasabb is smileeee.gif nekem az az egyetlen egy bajom, hogy nincsenek ott a cicáim és a kutyám sad.gif de amúgy nekem jó smileeee.gif
2011. szeptember 04. 14:12 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi0820 @ 2011.09.04. 13:54)
énis csak most kezdtem a kollégiumot, de nekem eddig semmi bajom vele smileeee.gif a szobatársaim nagyon rendesek, az egyikkel például felfedeztük, hogy kedvenc írónőnk Nora Roberts  wub.gif de a lényegre visszatérve, ez egy kisebb lánykolesz, úgyhogy a környezet kicsit családiasabb is smileeee.gif nekem az az egyetlen egy bajom, hogy nincsenek ott a cicáim és a kutyám sad.gif de amúgy nekem jó smileeee.gif

Akkor neked tényleg szerencséd volt! smileeee.gif És még több szerencsét kívánok, hogy a továbbiakban is jól érezd magadat! wink.gif
2011. szeptember 11. 11:10 #13
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (tina9612 @ 2011.09.04. 14:12)
Akkor neked tényleg szerencséd volt!  smileeee.gif És még több szerencsét kívánok, hogy a továbbiakban is jól érezd magadat!  wink.gif

hát igen, szerintem is smileeee.gif és köszönömn szépen smileeee.gif
2011. október 06. 20:08 #14
- törölt felhasználó -    
Én eredetileg úgy terveztem hogy egy olyan gimibe megyek továbbtanulni ami a mi városunktól elég messze van,szóval a bejárós lehetőséég ugrott.szóval marad a kolesz.Az itteni tapasztalatok alapján viszont kicsit megijedtem tőle.Viszont a suliba meg nagyon szeretnék bekerülni.
2011. október 06. 20:19 #15
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én nem voltam soha az, de ennek nagyon örülök. Én olyan típus vagyok, aki viszonylag korán kel és korán is fekszik, érdekel a tanulás is. Utálom a hangzavart, a csendet és nyugalmat szeretem. Nem bírtam volna ki koliban, az tuti. Éppen ezért nem is mentem másik városba egyetemre, maradtam helyben.
Jelenleg Pécsre vagyok bejárós levelezős, kicsit fárasztó, de ez van. biggrin.gif

Nekem nagyon sok ismerősöm ment kollégiumba, akikkel nagyon jóban voltam, azok utálták/utálják. Folyton panaszkodnak, de muszáj elviselniük. Az albérlet nagyon-nagyon drága.

A kollégium szerintem azoknak a gyűjtőhelye (tisztelet a kivételnek), akik pasizni, nőzni, piálni, bagózni, drogozni szeretnek, s mindezt kifejezetten bunkó, lenéző és nemtörődöm stílusban. Magasról l*sz*rj*k, hogy te fáradt vagy, aludnál, hogy készülnöd kéne egy ZH-ra, dolgozatra, kollokviumra, vizsgára, vagy bármire. Ha nem állsz be a sorba, kinéznek, lenéznek és direkt megnehezítik a dolgodat. Kigúnyolnak a hátad mögött, stb. mellow.gif
2015. június 27. 02:07 #16
- törölt felhasználó -    
Szeptemberben 1. kolis évemet megkezdő, hivatalosan is gimnazistának minősített élőlénnyé avanzsáltam anno pár nappal ezelőtt, ergo semmi konkrét tapasztalatot nem tudok felmutatni a beiratkozásomon, illetve osztálykirándulásokon érlelődésemen kívül a témával kapcsolatban, ellenben szívesen fogadnék az oldal ex-, valamint kollégista Felhasználóitól valami támpontot, tippet,... tulajdonképpen bármit, amit hasznosnak ítél az ominózus Illető, és kedve szottyan felhívni rá a figyelmet/elmesélni/spontán hasznos információnak gondol/stb. wink.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. június 28. 15:47 #17
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.27. 02:07)
Szeptemberben 1. kolis évemet megkezdő, hivatalosan is gimnazistának minősített élőlénnyé avanzsáltam anno pár nappal ezelőtt, ergo semmi konkrét tapasztalatot nem tudok felmutatni a beiratkozásomon, illetve osztálykirándulásokon érlelődésemen kívül a témával kapcsolatban, ellenben szívesen fogadnék az oldal ex-, valamint kollégista Felhasználóitól valami támpontot, tippet,... tulajdonképpen bármit, amit hasznosnak ítél az ominózus Illető, és kedve szottyan felhívni rá a figyelmet/elmesélni/spontán hasznos információnak gondol/stb. wink.gif  beer.gif

Első és legfontosabb tipp: ha közös hűtő van, ügyelj a kajádra. Nálunk rendszeresen belezabálgattak egyesek a másik dobozába, aztán nem törődtek vele, hogy neked esetleg kell-e az a felvágott vagy margarin, ami benne van, ááá. rolleyes.gif Jó, szobán belül természetesen kisegítettük egymást és osztoztunk rajta, de nehogy már egy másik szoba lakóját is én etessem... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. június 28. 15:57 #18
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.27. 02:07)
Szeptemberben 1. kolis évemet megkezdő, hivatalosan is gimnazistának minősített élőlénnyé avanzsáltam anno pár nappal ezelőtt, ergo semmi konkrét tapasztalatot nem tudok felmutatni a beiratkozásomon, illetve osztálykirándulásokon érlelődésemen kívül a témával kapcsolatban, ellenben szívesen fogadnék az oldal ex-, valamint kollégista Felhasználóitól valami támpontot, tippet,... tulajdonképpen bármit, amit hasznosnak ítél az ominózus Illető, és kedve szottyan felhívni rá a figyelmet/elmesélni/spontán hasznos információnak gondol/stb. wink.gif  beer.gif

Én is most fogok kezdeni, ugyanis elég messze van suli, ahova jelentkeztem, de abszolút megérte biggrin.gif Láttam pár képet a koleszról, nagyon tetszik, tele van növénnyel és mivel képzőművészeti iskola, festmények és egyéb munkák vannak a a falon biggrin.gif Teljesen beleszerettem a suliba, nagyon remélem, hogy a koli sem lesz nagyon gázos, azt sajnálom egy kicsit, hogy elég kevés a kimenő, ahogy így láttam a napi beosztást unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2015. július 18. 15:15 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi0820 @ 2015.06.28. 15:47)
Első és legfontosabb tipp: ha közös hűtő van, ügyelj a kajádra. Nálunk rendszeresen belezabálgattak egyesek a másik dobozába, aztán nem törődtek vele, hogy neked esetleg kell-e az a felvágott vagy margarin, ami benne van, ááá. rolleyes.gif Jó, szobán belül természetesen kisegítettük egymást és osztoztunk rajta, de nehogy már egy másik szoba lakóját is én etessem... rolleyes.gif

Köszönöm a tippet, mindenképpen megfogadom, mivel nekem sem ez a fő életcélom, sorozatgyilkosnak pedig még túl fiatal vagyok. beer.gif
Még. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Wyrd, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2015. július 18. 15:35 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.06.28. 15:57)
Én is most fogok kezdeni, ugyanis elég messze van suli, ahova jelentkeztem, de abszolút megérte biggrin.gif Láttam pár képet a koleszról, nagyon tetszik, tele van növénnyel és mivel képzőművészeti iskola, festmények és egyéb munkák vannak a a falon biggrin.gif Teljesen beleszerettem a suliba, nagyon remélem, hogy a koli sem lesz nagyon gázos, azt sajnálom egy kicsit, hogy elég kevés a kimenő, ahogy így láttam a napi beosztást unsure.gif

De jó, ezek szerint nem csak én fogok ideiglenes és felettébb idézőjeles apácazárdába vonulni. laugh.gif
Kérlek mesélj meg; Te milyenben fogsz lakni, szimplában vagy leánykollégiumban esetleg?

Ó, a szabadidő nálam is érdekesen lesz megoldva, ugyanis mire pont végzek a suliban, le is jár a kimenőm, szóval órák után uccu neki futólépésben a szilenciumra meg egyéb jóságokra. Arról nem is beszélve, hogy az ofőm is ott fog lakni, ennek értelmében nem tudom, mennyire lesz evidens, de kezdem úgy érezni, hogy megtudom majd, mi a magyarok istene. rohog.gif
Viszont pozitívum, miszerint az osztálytársammal osztozhatok egy szobán, sőt rakat évfolyamtársam is ott fogja rontani a levegőt. Kíváncsi leszek, mi fog kisülni belőle, amennyiben ennyi idiótát odacsődítenek egy helyre magukhoz.
Mázlista, a mi kolink elég leépült állapotban van, még így, felújítás után is, bár amennyi mindent átvészelt, le a kalappal előtte. Mondjuk a közeli sportiskola diákjainak látványa úgy hiszem, majd kárpótolnak valamelyest. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Wyrd
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!