Idézet (Courtneyy @ 2011.09.03. 18:45)
Három évig voltam koleszos.. Az első két nap, sőt, talán két hét ment a maga sírásos módján, mivel anyám és az osztályfőnököm rákényszerített a kollégiumra + egy olyan iskolára, ami a terveim között sem volt. Képzelhetitek, mekkora embergyűlölettel és csalódottsággal érkeztem meg. Mindenki élvezte a gólyatábort meg a hasonló trágyaságokat, csak én nem. Végül lehúztam három évet, ami összességében nem volt olyan rossz, de csakis a haverok miatt. Rengeteg fiúbarátra tettem szert, a nőkben nem lehetett megbízni, mert folytak a pletykák.
Általában nem voltak beszélgetések éjjel, csak az utolsó évben, amit rühelltem, mert suliban rendszerint elaludtam. Szilenciumon a tanárunk folyton dumált arról, hogy tanuljunk, mert ez előrevisz minket, de ezzel telt el egy óra, a következőn valami másról pofázott, vagy a többiek beszéltek és csitítgatással telt el az egész, harmadik órára meg általában kötelező tanórát kaptunk, mint a média, egészség, háztartástan, biológia, meg egyéb f*szságok, sokszor este 8 után is voltak "szakkörök", így napi mondjuk úgy 9-10 tanórám volt, tanulást meg elintézhettem kimenőben. Ja, és kimenő meg délután suli miatt max fél óra, ami elég a pihenésre, este eredetileg 2,5 óra, de abból vegyük le, ha tanulni akarok, letusolni meg rendet rakni, akkor marad jócskán 1 óra. Éljen a bezártság. Rühellem. Ja, netezni meg persze hogy nem lehetett, így elvesztettem az összes hobbim, az adatlapjaim HQP-n, a weboldalaimmal nem tudtam törődni, szóval..

Soha többé. Persze, jó mókák voltak, de a férfiak szexmániás őrültek, akik semmibe veszik a nőket, aki koleszos általában azonnal behódol valami "hobbinak", sőt, cigizni, inni és drogozni kezd. Tökéletes hely arra, hogy megutálj egy-két embert és kiábrándulj belőlük.
Ez elég durván hangzik, úgyhogy mostmár teljes mértékben megbizonyosodtam, hogy valószínűleg az albérletet fogom választani. Kész hős vagy, hogy kibírtál 3 évet! Én is számítottam arra, hogy nem fogok tudni tanulni, és már másoktól is hallottam, hogy a koleszba sajnos nem jellemző a tanulás.

Én úgy gondolom, hogy ahhoz hogy valaki jól érezze magát a koleszban és bulinak fogja fel az egészet, születni kell, van akinek ez egyszerűen nem megy! Én attól félek a legjobban, hogy beteg leszek mert alig eszek és alszok, stresszelek, majdnem 3 kilót fogytam két nap alatt, de szerencsére mikor hazaértem tudtam enni is és aludni is, úgyhogy visszahíztam 2 kilót. Nem tudom, hogy a többi koleszba, hogy van, de a miénkbe úgy, hogy néha vannak hétvégén ilyen jöttment vendégek, akik a szobákba laknak, ilyenkor pedig mindent el kell zárni egy olyan szekrénybe, ahova örülök, hogyha a ruháim beférnek.

Nincs túl sok kedvem visszamenni, de tudom, hogy muszáj!