Starity

Kollégiumi élet és tapasztalatok

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 18. 19:21 #21
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.18. 15:35)
De jó, ezek szerint nem csak én fogok ideiglenes és felettébb idézőjeles apácazárdába vonulni. laugh.gif 
Kérlek mesélj meg; Te milyenben fogsz lakni, szimplában vagy leánykollégiumban esetleg? 
Ó, a szabadidő nálam is érdekesen lesz megoldva, ugyanis mire pont végzek a suliban, le is jár a kimenőm, szóval órák után uccu neki futólépésben a szilenciumra meg egyéb jóságokra. Arról nem is beszélve, hogy az ofőm is ott fog lakni, ennek értelmében nem tudom, mennyire lesz evidens, de kezdem úgy érezni, hogy megtudom majd, mi a magyarok istene. rohog.gif 
Viszont pozitívum, miszerint az osztálytársammal osztozhatok egy szobán, sőt rakat évfolyamtársam is ott fogja rontani a levegőt. Kíváncsi leszek, mi fog kisülni belőle, amennyiben ennyi idiótát odacsődítenek egy helyre magukhoz.
Mázlista, a mi kolink elég leépült állapotban van, még így, felújítás után is, bár amennyi mindent átvészelt, le a kalappal előtte. Mondjuk a közeli sportiskola diákjainak látványa úgy hiszem, majd kárpótolnak valamelyest. rohog.gif

Koedukált koli, de nagyon kevés fiú van, se a képzőművészet, se a balett nem igazán vonzza a hímneműeket biggrin.gif Bááár, a balettos fiúk combjára már most rendesen csorgatom a nyálam rohog.gif
Nem sokat tudok az osztálytársaimról, kik lesznek, és elég messziről is járok majd be, úgyhogy nem tudok velük lógni most nyáron se, nem úgy, mint pár volt osztálytársam dry.gif Három órát azért nem fogok oda-vissza utazgatni... és még így sem én leszek a legmesszebbről, állítólag lesz egy lány Egerből is.. elképzelni nem tudom, hogy fog Győrbe bejárni. mármint koleszba.
Ahogy én láttam, 2-3 körül mindenki végez, és nagyon remélem, nem tartják be túlságosan a házirendet, mert akkor négykor mehetek szilenciumra unsure.gif Fúú, még jó, hogy 4-5 nevelő van ott, akik szerencsére nem tanítanak még mellette biggrin.gif
Az egész épületben kettő kétágyas szoba van, de a többi négyágyas. 24-en leszünk egy osztályba, a táncosokkal együtt és ha jól emlékszem, heten leszünk kolisok.
Igen, szerencsém van, cirka 10 éves az egész kolesz, szóval valószínűleg nem olyan lelakott laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. július 19. 04:33 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.18. 19:21)
Koedukált koli, de nagyon kevés fiú van, se a képzőművészet, se a balett nem igazán vonzza a hímneműeket biggrin.gif Bááár, a balettos fiúk combjára már most rendesen csorgatom a nyálam rohog.gif 
Nem sokat tudok az osztálytársaimról, kik lesznek, és elég messziről is járok majd be, úgyhogy nem tudok velük lógni most nyáron se, nem úgy, mint pár volt osztálytársam dry.gif Három órát azért nem fogok oda-vissza utazgatni... és még így sem én leszek a legmesszebbről, állítólag lesz egy lány Egerből is.. elképzelni nem tudom, hogy fog Győrbe bejárni. mármint koleszba. 
Ahogy én láttam, 2-3 körül mindenki végez, és nagyon remélem, nem tartják be túlságosan a házirendet, mert akkor négykor mehetek szilenciumra unsure.gif Fúú, még jó, hogy 4-5 nevelő van ott, akik szerencsére nem tanítanak még mellette biggrin.gif
Az egész épületben kettő kétágyas szoba van, de a többi négyágyas. 24-en leszünk egy osztályba, a táncosokkal együtt és ha jól emlékszem, heten leszünk kolisok.
Igen, szerencsém van, cirka 10 éves az egész kolesz, szóval valószínűleg nem olyan lelakott laugh.gif

Átérzem a problémád tezsvírem', nálunk is köbö' harmadannyi férfiállat lesz egy rakat kiéhezett nősténnyel összezárva, mint amennyi egészséges lenne, szóval nem árt már előre bekészítenem a felejtőbotot, illetve valami szerelmi bájitalt, ha nem akarok forever alone maradni egy jó darabig. unsure.gif biggrin.gif
Ó, akkor csak mi unatkozunk ennyire, hogy már beszerveztük a fél évfolyamot, ami már csak abból a szempontból is megnyugtató, mivel legalább a suliban lesz miből válogatni... spiteful.gif laugh.gif
Ilyen esetekben leginkább a Gyakori kérdéseket tudnám ajánlani. Személy szerint onnan ismerem az elmebetegeim nagy részét.
3 óra? Le a kalappal! hi.gif Nem semmi annyit utazni még egy hétvégére sem.
Ez a legfőbb reménységem nekem is. rohog.gif "Tanár/nő, a sok halálra gyötrés mellett nincs időm a szokásos "árokbaborulós" napi programomat gyakorolni." Csak meghallgattatnak imáim. Nektek mennyi idő jut a szilenciumra? Csak érdekel, mit hozzak fel példaként a szigor enyhítése mellett a későbbiekben. rohog.gif
Idézet
Kétágyas szoba kincs a koliban.
<- Mondá Ismerős. Nálunk 4,6- radikális esetben 8 ágyas börtöncellák lesznek, ami elsőre pöppet' barátságtalannak tűnik. Remélem nem kapok ki valami "pszichiátriai eset" lánycsordát. Ciki lenne akkor zsivajban felkötözni az "Uracskámat" a plafonra és véresre ostorozni a hátát. rohog.gif
Ezek szerint Te sem fogsz unatkozni szeptembertől. rohog.gif beer.gif
A sulit többnyire ismerem, hál' istennek eddig pusztán normális fazonokkal hozott össze az internet, bár az előre eltervezett gólyatábori rémtetteim után több, mint valószínű, hogy az a "maréknyi" haverom is megkérdőjelezi elmém épségét.
Mi 25-en vagyunk, 12 lány, 13 fiú. Nem tudom, mi lesz ebből. Mindenesetre biztos, ami biztos, nem árt bevezetni időben a női terrort, többségben ugyanis a túlerő. rohog.gif
Ekkora malacot. A miénk padlója úgy nyikorog, tuti "átlopózás elleni kézi készülék", hogyha "társaloghatnékom" támadna a fiúkkal az éjszaka közepén... cray.gif
Mondjuk mire való a koli, amennyiben nem a "kolesz verzió" típusú találkozások gyakorlatbeli alkalmazására? Mondjuk bizakodom az égiek segítségében, és nem leszek rászorulva a fotón látható segédeszközre példának okáért. laugh.gif Bár külső forrás szerint a kosztjuk nem rossz, én felkészülök a legrosszabb eshetőségre is.
Sikeres sulis & kolis "lábtörést" kívánok Neked így előre is, hátha szükséged lesz rá az évkezdésnél! beer.gif
Egyébként Te milyen szakra mész, ha szabad kérdeznem? smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Szandi0820, Wyrd, Bátor Ventillátor
2015. július 19. 11:45 #23
Wyrd
Wyrd

Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.19. 04:33)
Átérzem a problémád tezsvírem', nálunk is köbö' harmadannyi férfiállat lesz egy rakat kiéhezett nősténnyel összezárva, mint amennyi egészséges lenne, szóval nem árt már előre bekészítenem a felejtőbotot, illetve valami szerelmi bájitalt, ha nem akarok forever alone maradni egy jó darabig. unsure.gif  biggrin.gif 
Ó, akkor csak mi unatkozunk ennyire, hogy már beszerveztük a fél évfolyamot, ami már csak abból a szempontból is megnyugtató, mivel legalább a suliban lesz miből válogatni... spiteful.gif  laugh.gif 
Ilyen esetekben leginkább a Gyakori kérdéseket tudnám ajánlani. Személy szerint onnan ismerem az elmebetegeim nagy részét.
3 óra? Le a kalappal! hi.gif Nem semmi annyit utazni még egy hétvégére sem.
Ez a legfőbb reménységem nekem is. rohog.gif "Tanár/nő, a sok halálra gyötrés mellett nincs időm a szokásos "árokbaborulós" napi programomat gyakorolni." Csak meghallgattatnak imáim. Nektek mennyi idő jut a szilenciumra? Csak érdekel, mit hozzak fel példaként a szigor enyhítése mellett a későbbiekben. rohog.gif 
<- Mondá Ismerős. Nálunk 4,6- radikális esetben 8 ágyas börtöncellák lesznek, ami elsőre pöppet' barátságtalannak tűnik. Remélem nem kapok ki valami "pszichiátriai eset" lánycsordát. Ciki lenne akkor zsivajban felkötözni az "Uracskámat" a plafonra és véresre ostorozni a hátát. rohog.gif 
Ezek szerint Te sem fogsz unatkozni szeptembertől. rohog.gif  beer.gif 
A sulit többnyire ismerem, hál' istennek eddig pusztán normális fazonokkal hozott össze az internet, bár az előre eltervezett gólyatábori rémtetteim után több, mint valószínű, hogy az a "maréknyi" haverom is megkérdőjelezi elmém épségét.
Mi 25-en vagyunk, 12 lány, 13 fiú. Nem tudom, mi lesz ebből. Mindenesetre biztos, ami biztos, nem árt bevezetni időben a női terrort, többségben ugyanis a túlerő. rohog.gif 
Ekkora malacot. A miénk padlója úgy nyikorog, tuti "átlopózás elleni kézi készülék", hogyha "társaloghatnékom" támadna a fiúkkal az éjszaka közepén... cray.gif 
Mondjuk mire való a koli, amennyiben nem a "kolesz verzió" típusú találkozások gyakorlatbeli alkalmazására? Mondjuk bizakodom az égiek segítségében, és nem leszek rászorulva a fotón látható segédeszközre példának okáért. laugh.gif  Bár külső forrás szerint a kosztjuk nem rossz, én felkészülök a legrosszabb eshetőségre is.
Sikeres sulis & kolis "lábtörést" kívánok Neked így előre is, hátha szükséged lesz rá az évkezdésnél! beer.gif 
Egyébként Te milyen szakra mész, ha szabad kérdeznem? smileeee.gif

Jelen pillanatban nem jelent ez túl nagy problémát a férfihiány btw beérem a lányokkal is, csak tudjak kijutni hétvégére, úgy, hogy itthon sem vagyok, meg a koliban se. angel2.gif Szerintem azért nem olyan nagy probléma, ha kevesebb a fiú, elveim szerint elég gáz osztálytárssal/évfolyamtárssal járni, mert ha csúnya vége lesz, x éven keresztül bámulhatja az ember a másik pofáját.
Ha nagyon nekidurálnám magam, megtalálnám őket, a a tavalyi fél kilencediket is megtaláltam fészbúkon, pusztán egy ember alapján, de amúgyis a balettosok közül sokan oda jártak általánosba is (igen, olyan része is van, de csak a táncosoknak), és egy részük biztos ismeri egymást, de még a neveket se kaptuk meg, kik lesznek az osztálytársaink pff dry.gif
Kicsikét megterhelő lesz, de lehet, hogy amikor visszamegyek, elvisznek egy darabon autóval, mert kb. minden 2. héten anyuéknak Veszprémben van dolguk... bár nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb, másfél óráig összezárva lenni velük, vagy másfél óra össz vonatozás oda mellow.gif
rohog.gif pfff, törjék el a kezem, ha mégegy árokbaborulós programot találnék ki magamnak _nevet.gif
Ha jól emlékszem, talán másfél óra... pff, most nézd meg.. kevesebb időm lesz, mint számítottam dry.gif A te érdekedben remélem, nektek nem ennyire katonás rend kell legyen unsure.gif
Saccra lesz nálunk 5 fiú rohog.gif De mivel úgyis külön kell rohangálni szakonként órára, max. közismereten fogunk a nagy részükkel találkozni. Ami összessen két és fél nap biggrin.gif a maradékon szakmai órák vannak, egész nap biggrin.gif
Mondjuk még bent nem tartottam szemlét, csak képekről, meg kívülről láttam és nagyon remélem, szobánként lesz a fürdő is.. de úgy viszont elég jónak tűnik ^^
Erről jut eszembe: volt osztálytársamat osztálykiránduláson hajnal kettőkor guggoltatták, mert ki merte nyitni az ajtót rohog.gif szóval csak vigyázni acute.gif
rohog.gif Remélem, nekem se lesz szükségem rá.. bár ahogy elnézem, ha se húst, se tejet, stb. nem fogok enni, igencsak be kell táraznom a kajából rohog.gif
Oh köszi, neked is smileeee.gif
Hát nem balettra, az biztos rohog.gif grafika smileeee.gif
Szabad megkérdeznem, melyik suliba fogsz menni? smileeee.gif
2015. július 19. 13:45 #24
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8897
Csatolások: 236338
Azonosító: 59785
Idézet (Wyrd @ 2015.07.19. 11:45)
Jelen pillanatban nem jelent ez túl nagy problémát a férfihiány btw beérem a lányokkal is, csak tudjak kijutni hétvégére, úgy, hogy itthon sem vagyok, meg a koliban se. angel2.gif Szerintem azért nem olyan nagy probléma, ha kevesebb a fiú, elveim szerint elég gáz osztálytárssal/évfolyamtárssal járni, mert ha csúnya vége lesz, x éven keresztül bámulhatja az ember a másik pofáját.
Ha nagyon nekidurálnám magam, megtalálnám őket, a a tavalyi fél kilencediket is megtaláltam fészbúkon, pusztán egy ember alapján, de amúgyis a balettosok közül sokan oda jártak általánosba is (igen, olyan része is van, de csak a táncosoknak), és egy részük biztos ismeri egymást, de még a neveket se kaptuk meg, kik lesznek az osztálytársaink pff dry.gif 
Kicsikét megterhelő lesz, de lehet, hogy amikor visszamegyek, elvisznek egy darabon autóval, mert kb. minden 2. héten anyuéknak Veszprémben van dolguk... bár nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb, másfél óráig összezárva lenni velük, vagy másfél óra össz vonatozás oda mellow.gif 
rohog.gif pfff, törjék el a kezem, ha mégegy árokbaborulós programot találnék ki magamnak _nevet.gif 
Ha jól emlékszem, talán másfél óra... pff, most nézd meg.. kevesebb időm lesz, mint számítottam dry.gif A te érdekedben remélem, nektek nem ennyire katonás rend kell legyen unsure.gif 
Saccra lesz nálunk 5 fiú rohog.gif De mivel úgyis külön kell rohangálni szakonként órára, max. közismereten fogunk a nagy részükkel találkozni. Ami összessen két és fél nap biggrin.gif a maradékon szakmai órák vannak, egész nap biggrin.gif
Mondjuk még bent nem tartottam szemlét, csak képekről, meg kívülről láttam és nagyon remélem, szobánként lesz a fürdő is.. de úgy viszont elég jónak tűnik ^^ 
Erről jut eszembe: volt osztálytársamat osztálykiránduláson hajnal kettőkor guggoltatták, mert ki merte nyitni az ajtót rohog.gif szóval csak vigyázni acute.gif 
rohog.gif Remélem, nekem se lesz szükségem rá.. bár ahogy elnézem, ha se húst, se tejet, stb. nem fogok enni, igencsak be kell táraznom a kajából rohog.gif 

Koedukált koli? Lol, mi az? Én lánykoliba jártam, kis 50 fősbe, ahol elvileg családias volt a hangulat. A gyakorlati megvalósítása már nem igazán sikerült a dolognak (főleg mikor a nevelők bekattantak), de legalább a szándék megvolt. laugh.gif
Jesszum pepi, talán katonai koliba mész? laugh.gif Nálunk sokkal több szabadidő volt, bár nálunk is agyonreguláztak mindent, de az este fél hetes vacsi után szabad volt az ember (kivéve hétfőn, mert akkor egy órás koliprogram volt, kötelező részvétellel). Sőt, mi még a 15 órától 18:30-ig tartó szilencium alatt is, mert az ötödéveseknek az nem volt kötelező. ok.gif De mi természetesen kis angyalkák módjára nem lógtunk, hanem tanultunk. yes.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Wyrd, Bátor Ventillátor
2015. július 19. 14:35 #25
Wyrd
Wyrd

Idézet (Szandi0820 @ 2015.07.19. 13:45)
Koedukált koli? Lol, mi az? Én lánykoliba jártam, kis 50 fősbe, ahol elvileg családias volt a hangulat. A gyakorlati megvalósítása már nem igazán sikerült a dolognak (főleg mikor a nevelők bekattantak), de legalább a szándék megvolt. laugh.gif 
Jesszum pepi, talán katonai koliba mész? laugh.gif Nálunk sokkal több szabadidő volt, bár nálunk is agyonreguláztak mindent, de az este fél hetes vacsi után szabad volt az ember (kivéve hétfőn, mert akkor egy órás koliprogram volt, kötelező részvétellel). Sőt, mi még a 15 órától 18:30-ig tartó szilencium alatt is, mert az ötödéveseknek az nem volt kötelező. ok.gif De mi természetesen kis angyalkák módjára nem lógtunk, hanem tanultunk. yes.gif  rohog.gif

Vannak fiúk is, meg lányok is smileeee.gif De mint említettem, fiúból nem sok. Sőt, az egész koleszban nem leszünk túl sokan, bár vannak általános sulisok is, mivel minden évfolyamon egy-egy osztály van, és főleg környékbeliek, elég kis létszám lehet.
Hát nagyon remélem, kicsit szabadabban veszik a dolgokat, mert ha tényleg betartják a napirendet... fúú, nem szép világ lesz itt unsure.gif
Állítólag az esti szilencium nem kötelező, hanem tanulmányi eredmény romlása miatt küldhetik az embert oda... legalábbis valahol(?) így olvastam.

Update: kb. 80 férőhelyes az egész hely, és tévedtem, nem 4-5 nevelő, hanem 10 van. És szilencium alól akkor kaphatok felmentést, ha, idézem ,,Általános részvételi kötelezettség jellemzi,
amely alól - kiemelkedő tanulmányi és közösségi munka esetén - kivételes
elbírálásként a kollégiumvezető adhat egyéni felmentést. "

Jól van, álmodozz csak királylány rohog.gif

Oh, még valami. Nálatok hogy volt a fürdőszobahelyzet? Volt esetleg minden szobának külön, vagy közös volt?
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820
2015. július 21. 04:13 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.19. 11:45)

Mesterkedsz valamiben? biggrin.gif
Ezzel nem tudok vitatkozni. Kár, hogy az én ""Uracskám"" amúgy sem bírja a fejemet, és akkor még az évfolyam is azt hiszi, hogy járunk... Nem merek belegondolni, mennyi nőtől fosztom meg szerencsétlent az elkövetkező időkben. d3.gif
Beiratkozásnál sem tekinthettétek meg? Az szép. Akkor honnan tudja az ember lánya, melyik osztálytársa bír legtöbbet inni, valamint melyik tudja jól tartani a száját? biggrin.gif
Na, ezzel én is így vagyok. rohog.gif
A téli vonatozgatásra leszek majd marha kíváncsi. Remélem, nem kell közlekedési balesetek miatt a családi lovasszekerünket odaparancsolnom értem.
Máris meguntad a thuglife-létet? Uhh, keményen tolhatta a Mester, amennyiben már ilyen fiatalon átadja helyét a fiatalabb generációnak. biggrin.gif meghajolo.gif
Ez aztán a napirend. Ezek szerint Nálatok sem fognak lacafacázni a szabadidő kérdésével. Mindenesetre nem semmi.
Nyugi, nálunk sem. rohog.gif Nem tudom, milyen s&m koliba jelentkeztem, ellenben Nálunk 2 és fél óra lesz... Hozzáteszem, 20 perces szünettel, amikor még időm is van újrareinkarnálódni elnyűtt testemnek. mellow.gif
Csak 5? Az lesz aztán az aranyélet, anyukám. Szép kis háremük lesz, annyit mondhatok. Esetleg válogatnak a tanári karból. biggrin.gif
Reménykedjünk benne, hogy adnak a környezetre.^^ Tényleg, Nálatok hogy lesz a takarítás? Nektek kell, vagy takarítónő végzi? smileeee.gif
Ezek szerint nem mindenkin segít Zorro a bajban. biggrin.gif
Legalább Te nem fogsz ebbe a hibába esni, amikor hajnalban szatírkodni' támad kedved és Jézus Mária, le mersz nyomni egy kilincset. laugh.gif
Ezek szerint meg leszel fosztva a menza kaja minden szépségétől & élvezeti jogától? rohog.gif
Mielőtt még valami megátalkodott pákosztos pedofil hozná a "láncgalléros b*szkinettet", meg a malacperzselőt, legyen elég támpont annyi, hogy drága fővárosunk egyik evangélikus (igen, csak én lehetek ennyire szerencsétlen, mi módon megint vallásosba megyek)
faiskolájában teszem le holtomiglan eskümet a Nagyérdemű előtt. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Wyrd, Bátor Ventillátor, Szandi0820
2015. július 21. 06:56 #27
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Wyrd @ 2015.07.19. 14:35)
Vannak fiúk is, meg lányok is smileeee.gif De mint említettem, fiúból nem sok. Sőt, az egész koleszban nem leszünk túl sokan, bár vannak általános sulisok is, mivel minden évfolyamon egy-egy osztály van, és főleg környékbeliek, elég kis létszám lehet.
Hát nagyon remélem, kicsit szabadabban veszik a dolgokat, mert ha tényleg betartják a napirendet... fúú, nem szép világ lesz itt unsure.gif 
Állítólag az esti szilencium nem kötelező, hanem tanulmányi eredmény romlása miatt küldhetik az embert oda... legalábbis valahol(?) így olvastam.
Update: kb. 80 férőhelyes az egész hely, és tévedtem, nem 4-5 nevelő, hanem 10 van. És szilencium alól akkor kaphatok felmentést, ha, idézem ,,Általános részvételi kötelezettség jellemzi,
amely alól - kiemelkedő tanulmányi és közösségi munka esetén - kivételes
elbírálásként a kollégiumvezető adhat egyéni felmentést. "

Jól van, álmodozz csak királylány rohog.gif
Oh, még valami. Nálatok hogy volt a fürdőszobahelyzet? Volt esetlegürdő minden szobának külön, vagy közös volt?

Hát nálunk közös fürdő volt, de ez nem jelenti azt, hogy nektek nem kell élvezni a külön fürdő luxusát. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Wyrd, Bátor Ventillátor
2015. július 21. 12:43 #28
Wyrd
Wyrd

Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.21. 04:13)
Mesterkedsz valamiben? biggrin.gif 
Ezzel nem tudok vitatkozni. Kár, hogy az én ""Uracskám"" amúgy sem bírja a fejemet, és akkor még az évfolyam is azt hiszi, hogy járunk... Nem merek belegondolni, mennyi nőtől fosztom meg szerencsétlent az elkövetkező időkben. d3.gif 
Beiratkozásnál sem tekinthettétek meg? Az szép. Akkor honnan tudja az ember lánya, melyik osztálytársa bír legtöbbet inni, valamint melyik tudja jól tartani a száját? biggrin.gif 
Na, ezzel én is így vagyok. rohog.gif
A téli vonatozgatásra leszek majd marha kíváncsi. Remélem, nem kell közlekedési balesetek miatt a családi lovasszekerünket odaparancsolnom értem.
Máris meguntad a thuglife-létet? Uhh, keményen tolhatta a Mester, amennyiben már ilyen fiatalon átadja helyét a fiatalabb generációnak. biggrin.gif  meghajolo.gif 
Ez aztán a napirend. Ezek szerint Nálatok sem fognak lacafacázni a szabadidő kérdésével. Mindenesetre nem semmi. 
Nyugi, nálunk sem. rohog.gif  Nem tudom, milyen s&m koliba jelentkeztem, ellenben Nálunk 2 és fél óra lesz... Hozzáteszem, 20 perces szünettel, amikor még időm is van újrareinkarnálódni elnyűtt testemnek. mellow.gif 
Csak 5? Az lesz aztán az aranyélet, anyukám. Szép kis háremük lesz, annyit mondhatok. Esetleg válogatnak a tanári karból. biggrin.gif 
Reménykedjünk benne, hogy adnak a környezetre.^^ Tényleg, Nálatok hogy lesz a takarítás? Nektek kell, vagy takarítónő végzi? smileeee.gif 
Ezek szerint nem mindenkin segít Zorro a bajban. biggrin.gif 
Legalább Te nem fogsz ebbe a hibába esni, amikor hajnalban szatírkodni' támad kedved és Jézus Mária, le mersz nyomni egy kilincset. laugh.gif 
Ezek szerint meg leszel fosztva a menza kaja minden szépségétől & élvezeti jogától?  rohog.gif 
Mielőtt még valami megátalkodott pákosztos pedofil hozná a "láncgalléros b*szkinettet", meg a malacperzselőt, legyen elég támpont annyi, hogy drága fővárosunk egyik evangélikus (igen, csak én lehetek ennyire szerencsétlen, mi módon megint vallásosba megyek) 
faiskolájában teszem le holtomiglan eskümet a Nagyérdemű előtt. smileeee.gif

háát, ami azt illeti... rohog.gif
Úgy, meg ha kis létszámú a kolesz, és még jobban össze vannak zárva az emberek, csak rosszabb.
Hátha kiderülnek valami szaftos pletykák a gólyatáborban biggrin.gif kár, hogy ott csak a képzősök lesznek. btw eszembe se jutott megnézni, pedig az orrom előtt volt a lista, bár nem tudom, mit szóltak volna, ha csak úgy elkérem a legtöbb személyes adatot tartalmazó lapot nézegetésre rohog.gif
Szerencsére csak egyszer kell átszállnom, és csodák csodájára, az ottani automatás kávé nagyon finom, szóval felőlem kitörhet a harmadik világháború is yes.gif
Ha az estéd feléből annyira emlékeznél, hogy kihánytad a beledet is, te is megunnád rohog.gif
Nagyon remélem, inkább csak az általános sulisokkal tartják meg.. nekünk úgyis több lesz az óraszám, nem tudjuk betartani ezeket az időpontokat. legalábbis remélem.
Uh, az durva blink.gif mégis mi a frászt lehet 2 és fél órán keresztül csinálni? unsure.gif
Hé, szivi, ebből minimum három balettos lesz.. szerinted? hárem? ugyan, kérlek rohog.gif
Passz. gondolom nekünk kell, hiszen a hűtőtakarítás, meg minden anyámkínja a mi feladatunk lesz. El kéne tervezni, hogy sózom majd másra a takarítás felelősségét think.gif
Kezdjük ott, nem fog kedvem támadni hajnalban szatírkodni rohog.gif Azt viszont sajnálattal olvastam, hogy a kiszökést biza' büntetik. hjaj.
Háááát... nem. Két féle étrend közül lehet választani, és majd.. meglátom. Mivel valószínűleg ott főzni nem tudok magamra, kénytelen leszek ott is enni, mert se időm, se pénzem, se energiám kajáldába járni. tisztára, mint egy nyugdíjas. ja, nekik van idejük.
Nos, ezzel tényleg nem sokat mondtál. Akkor legalább azt áruld el, milyen szakon/tagozaton fogsz tanulni.

Idézet (Szandi0820 @ 2015.07.21. 06:56)
Hát nálunk közös fürdő volt, de ez nem jelenti azt, hogy nektek nem kell élvezni a külön fürdő luxusát.  rohog.gif

Abban reménykedek, hogy mivel tényleg elég kicsi az egész hely, hogy külön fürdőszoba lesz unsure.gif Fúú, el nem tudnám képzelni, milyen lenne közös fürdőt használni... brr.
2015. július 21. 14:25 #29
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Wyrd @ 2015.07.21. 12:43)
Abban reménykedek, hogy mivel tényleg elég kicsi az egész hely, hogy külön fürdőszoba lesz unsure.gif Fúú, el nem tudnám képzelni, milyen lenne közös fürdőt használni... brr.

Szerintem meg pont azért logikus a közös fürdő, mert kicsi a hely és hát "minek annyi fürdőszoba, válság van, spóroljunk a vízzel" sötöbö, sötöbö. Egyébként meg lehet szokni egy idő után (azért külön fürdéshez való papucs kötelező)... legalábbis ha nagyon rákényszerül az ember. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Wyrd
2015. július 21. 14:28 #30
Wyrd
Wyrd

Idézet (Szandi0820 @ 2015.07.21. 14:25)
Szerintem meg pont azért logikus a közös fürdő, mert kicsi a hely és hát "minek annyi fürdőszoba, válság van, spóroljunk a vízzel" sötöbö, sötöbö. Egyébként meg lehet szokni egy idő után (azért külön fürdéshez való papucs kötelező)... legalábbis ha nagyon rákényszerül az ember. laugh.gif

Persze, nyilván hozzá lehet szokni, de azért reménykedek még, hátha.. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. július 26. 15:50 #31
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
röviden:a kollégium borzalmas, csak azoknak való, akik elviselik az embereket és képesek alkalmazkodni...három hét után ott is hagytam a francba és inkább felkelek négykor és utazok órákat...
2015. augusztus 28. 20:18 #32
Wyrd
Wyrd

Nakérem biggrin.gif Ma jöttem haza gólyatáborból és jelentem, beköltöztem! biggrin.gif Azt nem mondom, hogy túl nagy lenne a szoba, de nem is olyan kicsi, és ráadásul elég szép meg tiszta, mondjuk függönyünk még nincs, de sebaj. Közös fürdő van mind a 2 szárnyban, és sajnos a konyha pont a másik részen van. Viszont... tadam: a szobánk biggrin.gif
2015. augusztus 29. 11:03 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.21. 12:43)
háát, ami azt illeti... rohog.gif 
Úgy, meg ha kis létszámú a kolesz, és még jobban össze vannak zárva az emberek, csak rosszabb.
Hátha kiderülnek valami szaftos pletykák a gólyatáborban biggrin.gif kár, hogy ott csak a képzősök lesznek. btw eszembe se jutott megnézni, pedig az orrom előtt volt a lista, bár nem tudom, mit szóltak volna, ha csak úgy elkérem a legtöbb személyes adatot tartalmazó lapot nézegetésre rohog.gif 
Szerencsére csak egyszer kell átszállnom, és csodák csodájára, az ottani automatás kávé nagyon finom, szóval felőlem kitörhet a harmadik világháború is yes.gif
Ha az estéd feléből annyira emlékeznél, hogy kihánytad a beledet is, te is megunnád rohog.gif 
Nagyon remélem, inkább csak az általános sulisokkal tartják meg.. nekünk úgyis több lesz az óraszám, nem tudjuk betartani ezeket az időpontokat. legalábbis remélem.
Uh, az durva blink.gif mégis mi a frászt lehet 2 és fél órán keresztül csinálni? unsure.gif 
Hé, szivi, ebből minimum három balettos lesz.. szerinted? hárem? ugyan, kérlek rohog.gif 
Passz. gondolom nekünk kell, hiszen a hűtőtakarítás, meg minden anyámkínja a mi feladatunk lesz. El kéne tervezni, hogy sózom majd másra a takarítás felelősségét think.gif
Kezdjük ott, nem fog kedvem támadni hajnalban szatírkodni rohog.gif Azt viszont sajnálattal olvastam, hogy a kiszökést biza' büntetik. hjaj.
Háááát... nem. Két féle étrend közül lehet választani, és majd.. meglátom. Mivel valószínűleg ott főzni nem tudok magamra, kénytelen leszek ott is enni, mert se időm, se pénzem, se energiám kajáldába járni. tisztára, mint egy nyugdíjas. ja, nekik van idejük.
Nos, ezzel tényleg nem sokat mondtál. Akkor legalább azt áruld el, milyen szakon/tagozaton fogsz tanulni.

Uhh, kicsit elfelejtkeztem a totyikról, bocsesz. blush.gif
Olyan vagyok, mint egy vénasszony. Bahh.

Ha kifogsz egy jó társaságot, hamar elrepül az idő, és nagy valószínűséggel a kilincs is, higgy nekem. rohog.gif
Guinness rekordra hajtasz? biggrin.gif
(Világháború esetén ziher magamhoz láncolom azt a rockergyereket, akit beiratkozásnál kinéztem magamnak, és álnéven Mexikóba szökünk részmunkaidős eladónak.) gonosz.gif
Neem, én nem. Magamat ismerve biztos folytatnám a napi rutint. Megvár az árokpart, nem siet az sehová. spiteful.gif
,,Nevör széj nevör." Reménykedjünk, hátha a véletlen tengelyforgató kapcsolója megsegít szükséghelyzet idején. biggrin.gif beer.gif
Hjaj, ráadásul - mint utólag kiderült - az ofő lesz a nevelőnk. Egyik szemem jobban sír, mint a másik. Nem erre szerződtem. rohog.gif
Akkor mi; kolónia? Nem tudok másra tippelni. Félévkor a papírragasztó is kevés lesz visszaállítani a hormonháztartásukat. rohog.gif
Ezen én is gondolkodtam. Talán, ha valami radikális nyavalyakórság folytán kénytelen vagyok kinyilvánítani általános felsőbbrendűségemet, lesz ki megcsinálja helyettem. Viszont egyelőre marad az egészséges & mindent, és mindenkit nyomorba döntő munkamegosztás. Fene a fajtájukat. king.gif
Szegény. Drámai fejlemény. rohog.gif
Általánoson. c: A tanárok már előre kijelentették, miszerint mi leszünk a legjobban leterhelt osztály a 3-ból (ez & emelt angol & tt.), szóval csak vetni tudom a kereszteket. rohog.gif

Na, hogy ment? w00t.gif beer.gif
Részleteket!
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Wyrd
2015. augusztus 29. 11:57 #34
Wyrd
Wyrd

Idézet (Drágica @ 2015.08.29. 11:03)
Uhh, kicsit elfelejtkeztem a totyikról, bocsesz. blush.gif 
Olyan vagyok, mint egy vénasszony. Bahh.
Ha kifogsz egy jó társaságot, hamar elrepül az idő, és nagy valószínűséggel a kilincs is, higgy nekem. rohog.gif 
Guinness rekordra hajtasz?  biggrin.gif 
(Világháború esetén ziher magamhoz láncolom azt a rockergyereket, akit beiratkozásnál kinéztem magamnak, és álnéven Mexikóba szökünk részmunkaidős eladónak.)  gonosz.gif 
Neem, én nem. Magamat ismerve biztos folytatnám a napi rutint. Megvár az árokpart, nem siet az sehová. spiteful.gif 
,,Nevör széj nevör." Reménykedjünk, hátha a véletlen tengelyforgató kapcsolója megsegít szükséghelyzet idején. biggrin.gif beer.gif 
Hjaj, ráadásul - mint utólag kiderült - az ofő lesz a nevelőnk. Egyik szemem jobban sír, mint a másik. Nem erre szerződtem. rohog.gif 
Akkor mi; kolónia? Nem tudok másra tippelni. Félévkor a papírragasztó is kevés lesz visszaállítani a hormonháztartásukat. rohog.gif 
Ezen én is gondolkodtam. Talán, ha valami radikális nyavalyakórság folytán kénytelen vagyok kinyilvánítani általános felsőbbrendűségemet, lesz ki megcsinálja helyettem. Viszont egyelőre marad az egészséges & mindent, és mindenkit nyomorba döntő munkamegosztás. Fene a fajtájukat. king.gif 
Szegény. Drámai fejlemény. rohog.gif 
Általánoson. c: A tanárok már előre kijelentették, miszerint mi leszünk a legjobban leterhelt osztály a 3-ból (ez & emelt angol & tt.), szóval csak vetni tudom a kereszteket. rohog.gif 
Na, hogy ment?  w00t.gif  beer.gif 
Részleteket!

Tökjó társaságot fogtam ki, igaz az osztályom koleszosai a szomszéd szobában vannak, ott csöveltem éjjel is, bár kénytelen voltam a táskámban aludni, de sebaj rohog.gif Három balettos csajjal leszek egy szobában, akikkel még nem is találkoztam, szóval kíváncsi leszek biggrin.gif
Amúgy a prédafelhozatal nem egy hűde, a thrasher csaj aranyos de kb. ennyi, a srácok sem ,,szimpik" viszont az egyik csaj... hú, zabálnám a seggét. Kár, hogy hetero. Mindegy, majd változtatunk ezen xddd
Lol, kb. öt percnyire van tőlünk egy romkocsma biggrin.gif
Figyelj, az egyik szegény srác fel lett öltöztetve lánynak, és kapott hurkapálcikából melleket :DDD és csodák csodája, papírragasztóval még a helyükön is maradtak.. nagyjából _nevet.gif
Na, ház az szép. Szerencsére nálunk az ofő nem a rettegett matektanár lesz, úgyhogy megúsztuk. A napirendet amúgy még mindig nem vágom, de nem gáz, viszont az egyik koleszos nevelő nem szimpi nea.gif
Mondjuk ja, amúgyis én meg a takarítás.. szőlőcukrot dobáltam unalmamban a padlóra, meg fellocsoltam vízzel rohog.gif
hát.. az. Mondjuk nem mintha nem tűntünk volna el órákra és nem kerestek volna sehol rohog.gif
Pff... heti 40 óránk lesz. Na nem mintha eddig nem így lett volna, de jobban belegondolva akkor is végzünk 3-4 körül, szóval.. főleg, ha lesz nulladik is. blee.
Egyébként egész jó volt a tábor, igaz, iszonyú sokat mászkáltunk a belvárosban, de talán még sikerül majd visszatalálni.. bár az állomáson eltévedtem rohog.gif Ja, meg nem is kell átszállnom, szóval fsza.
2015. augusztus 29. 12:38 #35
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Wyrd @ 2015.08.28. 20:18)
Nakérem biggrin.gif Ma jöttem haza gólyatáborból és jelentem, beköltöztem! biggrin.gif Azt nem mondom, hogy túl nagy lenne a szoba, de nem is olyan kicsi, és ráadásul elég szép meg tiszta, mondjuk függönyünk még nincs, de sebaj. Közös fürdő van mind a 2 szárnyban, és sajnos a konyha pont a másik részen van. Viszont... tadam: a szobánk biggrin.gif

Most irigykedem... mennyivel jobban néz már ki, mint anno a mienk. laugh.gif Ami meg plusz pont, hogy itt normális lépcső van az ágyakon, nem az ágy oldalába vágtak két lyukat. biggrin.gif Na nem mintha sokszor aludtam volna emeleten a két év alatt, konkrétan egyszer... de akkor is alig bírtam felmászni. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. augusztus 29. 13:04 #36
Wyrd
Wyrd

Idézet (Szandi0820 @ 2015.08.29. 12:38)
Most irigykedem... mennyivel jobban néz már ki, mint anno a mienk. laugh.gif Ami meg plusz pont, hogy itt normális lépcső van az ágyakon, nem az ágy oldalába vágtak két lyukat. biggrin.gif Na nem mintha sokszor aludtam volna emeleten a két év alatt, konkrétan egyszer... de akkor is alig bírtam felmászni. rohog.gif

Igaz, nem sok szobát láttam, de a többi tényleg nem volt ilyen szép, meg rendezett, talán egy-kettő nagyobb, de szerintem azért ez így jobb. Mondjuk az a halkonzerv a szekrény tetején.. ki tudja, mióta lehet ott rohog.gif Viszont látszik, hogy a balettos lányok rendben tartották előttünk smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!