Nemsokára indul a Való Világ 5
2011. szeptember 04. 16:25
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Jó lesz majd a sok hülyén röhögni
.
2011. szeptember 04. 16:28
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Hát persze hogy nem kell nélkülözni a luxust,mert a "buta emberek" majd minden percben dobnak 1 smst minden párbajon utána meg csodálkozik,hogy magas a telefonszámlája.Nézze a halál én nem fogom.
2011. szeptember 04. 16:38
jó lesz belül. bár ezt majd akkor tudjuk eldönteni, ha már "élőben" lehet majd látni. egyébként szerintem az a meglepetés egy aréna, ugyanis olvastam arról, hogy egy arénát építettek a villa mellé ahol majd több feladat is lesz a villalakóknak! és ennek igaznak kellene lennie, mivel az origón olvastam
2011. szeptember 04. 16:42
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
dejó..
mégegy buta műsor ami arról szól,hogyan támadjuk hátba a másikat,és használjuk ki egymást a saját érdekeink elérésére..
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. szeptember 04. 16:50
Jaj de várom már az adatlapokat biztos majd benne lesznek a top 100-ba
.
2011. szeptember 04. 17:05
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Eh,ez is jó lesz,érzem,hogy most is ugyan olyan nem normálisak lesznek majd,akiken csak röhögni lehet. Még az is buta volt,akiről azt hittem,hogy normális...
2011. szeptember 04. 17:25
Biztos nem nézem, nem fogom ilyen hülyeségre szánni az időmet!
2011. szeptember 04. 17:35
Ev Bry! Úgy érted, abból a pénzből fizetik ki a felújítást a villában, amit az emberekből kicsaltak? Csakmert a tavalyi VV erre kitűnő példa! Egyébként lehet, h N.Adri arra gondolt, h nem ezt a szennyet készítenék, költhetnék azt a pénzt vmi NORMÁLIS dologra is!
Kapcsolódó sztárok
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.