Nemsokára indul a Való Világ 5
2011. szeptember 04. 14:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. szeptember 04. 14:35
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
N.Adri,pontosan erről beszélek!Az utak az egész országban quva sz@rok,hajléktalan mindenhun.Erre van pénz,de az értelmes dologra nincs.Jah meg a parlament világítása.Az hol érdekel,őszintén?Jó biztos szép,meg jó,de ilyenekért fölösleges pénzt kidobni....
2011. szeptember 04. 14:39
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Tavaly én és a nővérem elhatároztuk,hogy nem nézzük.Ennyit az akaratról: a nővérem nézte,én meg nem!Mert én úgy tűnik értelmesebb vagyok annál,hogy ezt a valótlan világot bámuljam!
előre tudom:Lesz egy ember aki kiesik az elején és lesz egy-két szerelmes pár,konfliktus és a végén egy győztes.Mit kell ezen nézni?
előre tudom:Lesz egy ember aki kiesik az elején és lesz egy-két szerelmes pár,konfliktus és a végén egy győztes.Mit kell ezen nézni?
2011. szeptember 04. 14:54
Látszik az embereken hogy a színvonalra mennek. Ki az a beteg, aki jelentkezik egy ilyenbe?
2011. szeptember 04. 15:01
Tök rossz az új design! úgy néz ki az egész mint valami pince! -.-" az előző sokkal szebb és színesebb volt. Szerintem a szereplők is csak másolatok lesznek,tuti nem fogom nézni,főleg hogy a felvételi miatt tanulni fogok -.-"
2011. szeptember 04. 15:11
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Nekem tetszik ez az uj design. Hat ha ez is olyan hosszu lesz,mint a masik,en kihalok
....amugyis 12.-en a suli is kezdodik,ugyhogy amugy sem tudnam nezni, de lehet nem is baj.
2011. szeptember 04. 15:41
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
,,N.Adri
erre van pénz de az útkátyukra nincs.... -.-" "
Ez mekkora marhaság már!!!!!!!!-.-" Az útkátyúkat az ország fizeti,a Való Világ teljesen más!-.-"""""" Nem ebből a pénzből költene rá,hanem az RTL KLUB a "saját pénzéből" készíti el a műsort,amit a szponzorok által szerez.
erre van pénz de az útkátyukra nincs.... -.-" "
Ez mekkora marhaság már!!!!!!!!-.-" Az útkátyúkat az ország fizeti,a Való Világ teljesen más!-.-"""""" Nem ebből a pénzből költene rá,hanem az RTL KLUB a "saját pénzéből" készíti el a műsort,amit a szponzorok által szerez.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.