Kiraac
Sajnálom ha így érzel =( Nagyon rosz lehet, párszor éltem már át ilyet... =( Annyira rosz hogy vannak olyan emberek akik a másikat lenézik, hisz mind egyenlőek vagyunk -.-
Csak kitartás =)))
Én meg már annyiszor csalódtam pár emberben, hogy kevés ember van, akiben megbízok . =(
Jó sok képletes pofont kaptam ilyen téren :S
Talán egy olyan ember van akiben megbízok... :|
Léteznek ma még igaz barátok?
2011. szeptember 07. 20:38
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Én szerencsés vagyok rengeteg igaz barátom van és nagyon megbecsülöm őket és feltétel nélkül szeretem az összeset,régen szinte senki nem volt nekem de örülök,hogy most ez van=)
2011. szeptember 07. 20:39
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline |
én igaz barát vagyok, és úgy érzem hogy nekem is vannak igaz barátaim ;')
van hogy egymás idegeire megyünk, de ez csak kb.3 percig tart :'D és jóban rosszban kiállunk egymást mellett :'D
és szerintem vannak igaz barátok, ha egy embernek csak egy de akkor is van
van hogy egymás idegeire megyünk, de ez csak kb.3 percig tart :'D és jóban rosszban kiállunk egymást mellett :'D
és szerintem vannak igaz barátok, ha egy embernek csak egy de akkor is van
2011. szeptember 07. 20:56
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
nekem nincsenek igaz barátaim
különbözök a többiektöl, nincs olyan érdeklödési körü ember, mint én
és az osztálytársaim is pletykásak
erről ennyit.-..
különbözök a többiektöl, nincs olyan érdeklödési körü ember, mint én
és az osztálytársaim is pletykásak
erről ennyit.-..
2011. szeptember 07. 20:58
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
ezért jó a napló..=(
2011. szeptember 07. 21:02
Szaszy93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 125772 offline |
Most a cikket olvasva rájöttem, hogy nekem nincs is igaz barátom és belegondolva, eddig nem is volt, mert akit annak hittem, hát nem az... És ez most kicsit megijesztett, eléggé megijesztett. :S
2011. szeptember 07. 21:03
Nekem csak 1 barátnőm van aki már 10 éve a barátom és a családomon kívűl ő az egyetlen akiben megbízok még van pár ember akivel szoktam beszélgeti de bennük nem bízok meg és barátkozós típus sem vagyok inkább vagyok egyedül mint párban
2011. szeptember 07. 21:10
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Léteznek,nekem sok barátom van,de ők csak barátok,és vannak olyanok akikben nagyon megbízom,ők a legjobb barátaim..De ez nem úgy megy,hogy egyik napról a másikra,hanem több időbe,és tapasztalatban telik,hogy kiérdemelje szerintem..
2011. szeptember 07. 21:52
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Már megint az jön, hogy a mai generációnkba semmi nem jó...
Nekem nincs sok barátom, haverból viszont rengeteg. Az évfolyamomból tudom, hogy rengetek az érdekbarátság. Ezeket az embereket elkerülöm és eléggé szánalmasnak tartom őket. Rengetegszer megtörtént velem, hogy egy nagyobb vitába keveredtem egy/két osztálytársammal(akik egymás nélkül egy rossz szót nem mernének a szemembe mondani), és ez bennem megmarad napokig. De amikor másnap odajönnek hozzám jópofizni, mert kell nekik valami, szerintem nagyon szánalmas dolog. Persze, nekem is van, hogy olyanokhoz keveredek oda akikkel nem vagyunk barátok, néha mégis jól esik velük lenni vagy beszélgetni.
És én tapasztalatból is tudom, hogy egy hosszú barátságból is ki lehet "ábrándulni". Néha egy ember nagyon rövid idő alatt tud nagyon sokat változni ami nem feltétlenül tesz jót egy kapcsolatnak, de mindig ott lesz az a kötödés a 2 ember között. Nekem legalábbis így volt.
Sőt, énmég a legjobb barátaimban sem feltétlenül bízok meg. Engem túl sokszor vertek már át ahoz, hogy meg tudjak bízni bárkiben is.
Viszonylag sok fiúhaverom van, akikre haverokként gondolok, de tudom, hogyha bármi bajom van rájuk mindig számíthatok, sőt, sokszor úgy törödnek velem ahogy senki más, és még néhányukban meg is tudok bízni, és ez a lány barátaimnál(!) nem mindig igaz. A legtöbb lány túlságosan elvan foglalva magával, túlbonyolítják a dolgokat, gondolom énis ilyen vagyok. Ezért szeretek nagyon sokszor csak fiúkkal lógni. Egyszerüek és nem látnak bele mindenbe mindent.
És a legtöbbször én utálok a neten beszélni, nekem nincs szükségem azokra a felszínes beszélgetésekre. Az maximum arra jó, hogy 5 perc alatt megszervezzük a találkozót. Egy telefonhívás vagy a személyes találkozó sokkal jobb, egyszerűen MSN-en nem jön át a másik ember személyisége.
Nekem nincs sok barátom, haverból viszont rengeteg. Az évfolyamomból tudom, hogy rengetek az érdekbarátság. Ezeket az embereket elkerülöm és eléggé szánalmasnak tartom őket. Rengetegszer megtörtént velem, hogy egy nagyobb vitába keveredtem egy/két osztálytársammal(akik egymás nélkül egy rossz szót nem mernének a szemembe mondani), és ez bennem megmarad napokig. De amikor másnap odajönnek hozzám jópofizni, mert kell nekik valami, szerintem nagyon szánalmas dolog. Persze, nekem is van, hogy olyanokhoz keveredek oda akikkel nem vagyunk barátok, néha mégis jól esik velük lenni vagy beszélgetni.
És én tapasztalatból is tudom, hogy egy hosszú barátságból is ki lehet "ábrándulni". Néha egy ember nagyon rövid idő alatt tud nagyon sokat változni ami nem feltétlenül tesz jót egy kapcsolatnak, de mindig ott lesz az a kötödés a 2 ember között. Nekem legalábbis így volt.
Sőt, énmég a legjobb barátaimban sem feltétlenül bízok meg. Engem túl sokszor vertek már át ahoz, hogy meg tudjak bízni bárkiben is.
Viszonylag sok fiúhaverom van, akikre haverokként gondolok, de tudom, hogyha bármi bajom van rájuk mindig számíthatok, sőt, sokszor úgy törödnek velem ahogy senki más, és még néhányukban meg is tudok bízni, és ez a lány barátaimnál(!) nem mindig igaz. A legtöbb lány túlságosan elvan foglalva magával, túlbonyolítják a dolgokat, gondolom énis ilyen vagyok. Ezért szeretek nagyon sokszor csak fiúkkal lógni. Egyszerüek és nem látnak bele mindenbe mindent.
És a legtöbbször én utálok a neten beszélni, nekem nincs szükségem azokra a felszínes beszélgetésekre. Az maximum arra jó, hogy 5 perc alatt megszervezzük a találkozót. Egy telefonhívás vagy a személyes találkozó sokkal jobb, egyszerűen MSN-en nem jön át a másik ember személyisége.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 07. 23:16
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Hát nekem vannak a neten is barátaim akikkel beszélek és a való életbe is egy két emberbe csalódtam . De vannak olyan emberek akkikel csak hülyéskedek vagy valami azok nekem csak szimplán haverok de csak egy két embernek szoktam elmondani a gondjaimat és azokat nevezem barátaimnak .
2011. szeptember 08. 07:45
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Rekahhh @ 2011.09.07. 21:52)
Már megint az jön, hogy a mai generációnkba semmi nem jó...
Én idősebb vagyok, mint te és 'itt' sem jobb a helyzet, bár nálam másabb. Szimplán csalódtam a barátokban, az internet soha nem állt közénk, MSN-t pedig kocka létemre egyből elutasítom. Ha valami nagy problémám akad vagy csak beszélni akarok valakivel, akkor édesanyámhoz fordulok, neki tényleg bármit elmondhatok. A többi más megbeszélnivalóra pedig ott vannak a 'sima' barátok.
Egyetértek azzal, amit írtál, főleg azzal a résszel, hogy miért lógsz inkább fiúkkal. Kicsit maguknak valóak, okoskodóak és szeretnek keverni a dolgokba. Persze vannak kivételek, de azt nagyon keresni kell.
2011. szeptember 08. 13:15
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.09.07. 17:23)
Akartad mondani: A feltételes mód az igemódok egyike, amely azt fejezi ki, hogy egy adott cselekvés, történés megvalósulása, illetve valaminek a létezése, állapota valamilyen feltételtől függ.
Igazán kedves vagy,hogy kijavítottál, csak az azért már baj,hogy csak a google által kidobott jelentést tudok,gyorsan ide írni,hogy megmutasd milyen okos vagy!!
Tudod az aki gondolkodik a saját szavaival is eltudja mondani a lényeget!! Egy kicsit ellazulhatnál..itt nem kapsz ötöst, sem dicséretet!!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 08. 16:27
ZitaaTrioo. <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 261 Azonosító: 138464 offline |
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a sok barát között akad négy olyan akikre mindig számíthatok, ha baj van. Négy közül kettővel minden nap szinte találkozok, hiszen osztálytársak vagyunk. Ők a legjobb barátnőim. A másik kettő messze lakik tőlem, jó ha egy évben 2szer találkozunk, de ennek ellenére mindent megbeszélünk.
2011. szeptember 08. 16:50
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (dolores2 @ 2011.09.08. 13:15)
Igazán kedves vagy,hogy kijavítottál, csak az azért már baj,hogy csak a google által kidobott jelentést tudok,gyorsan ide írni,hogy megmutasd milyen okos vagy!!
Tudod az aki gondolkodik a saját szavaival is eltudja mondani a lényeget!! Egy kicsit ellazulhatnál..itt nem kapsz ötöst, sem dicséretet!!
Fejből írtam, nem kimásoltam. Én tanultam nyelvtant elég sokáig. Attól, hogy te nem tartasz valamit elképzelhetőnek, még lehet feltételes a mondat. Neked kellene tanulni és akkor szólj, ha évek múlva te is így, fejből el tudod mondani az ilyen alapvető fogalmakat és szabályokat.
2011. szeptember 08. 19:19
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Szerintem angyon kevés létezik...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.