A Kettős élet című telenovella jelenleg is főműsoridőben fut Mexikóban, és október 24-én hazánkba is eljut.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Kettős élet októberben debütál hazánkban
2011. szeptember 08. 14:27
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline |
Kevés lesz a nézettség
2011. szeptember 08. 15:10
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Én biztos belenézek, mert az egyik kedvenc együttesem énekesnője volt (az más kérdés, hogy a másik kettő csajt jobban bírtam ) Szóval kíváncsain várom, aztán majd meglátom, hogy állandó műsorom lesz-e.
2011. szeptember 08. 16:20
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
már megint egy sorozat?
2011. szeptember 08. 20:00
A Dos hogares pontos jelentése 'Két otthon', szóval kicsit átfogalmaztam, mivel a szimpla idézőjel pontos jelentést takar, a "Kettős élet" viszont nem a cím fordítása.
2011. szeptember 10. 23:36
Minek ennyi telenovella? max akkor nézem őket ha már nincs jobb dolgom
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.