Miley elégedetlen a Los Angeles-i élettel
2011. szeptember 10. 20:14
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
ehhez a cikkhez már hozzászóltam,megjegyzem nagyon nem fejtettem ki mindent.
Szóval:igaza van.Sztár és szinte minden nap a nagy várost járja.Nem túl nyugodt,néha kell neki is egy kis kikapcsolódás,amit néha a nagyvárosi lehetőségek nem adhatnak meg.
Szóval:igaza van.Sztár és szinte minden nap a nagy várost járja.Nem túl nyugodt,néha kell neki is egy kis kikapcsolódás,amit néha a nagyvárosi lehetőségek nem adhatnak meg.
2011. szeptember 10. 21:12
hát megértem hogy a szülővárosát jobban szereti ,de azért ne legyen elégedetlen
2011. szeptember 10. 21:47
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
érthető, mindenkinek a szülővárosa a legjobb, és a legnyugottabb.
2011. szeptember 10. 23:42
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline |
ó hogy bele ne halj az önsajnálatba *brühüüű*
2011. szeptember 11. 10:56
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
...
2011. szeptember 11. 10:59
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Little Dreamer @ 2011.09.10. 11:41)
Miért Magyarországon szerinted mindennaposak a gyilkosságok, a tömeges lövöldözés, a bandaháborúk vagy az emberrablás? Mert ott igen. És az, hogy késsel szúrnak le...őszintén milyen gyakran fordul elő? Magyarországon nagyon ritka az erőszakos bűncselekmény, hasonlítsd csak össze a többi országéval. Meg elképzelhetőnek tartod azt, hogy mondjuk lezárják Budapest egyik kerületét minden este, mert túl veszélyes és nincs se kijárás se bejárás és rendőrök őrzik a kaput? Mert ott létezik ilyen.
Van az egyik réteg, a halál csóró mexikói bevándorlók meg a másik véglet a milliónos gazdag amerikaiak, ahol meg a 10 éves gyerek plasztikai műtétért könyörög. Nyilván vannak ott is normális emberek, de nem ők vannak többségben...A város meg lehet, hogy szép, de melyik amerikai tengerparti város nem az? Nekem a nővérem élt ott és tudna mesélni arról milyen "csodálatos" LA, hát egyáltalán nem olyan csillogó, mint a filmekben...
Van az egyik réteg, a halál csóró mexikói bevándorlók meg a másik véglet a milliónos gazdag amerikaiak, ahol meg a 10 éves gyerek plasztikai műtétért könyörög. Nyilván vannak ott is normális emberek, de nem ők vannak többségben...A város meg lehet, hogy szép, de melyik amerikai tengerparti város nem az? Nekem a nővérem élt ott és tudna mesélni arról milyen "csodálatos" LA, hát egyáltalán nem olyan csillogó, mint a filmekben...
Azért azt én sem hiszem hogy olyan mint a filmekben , elvégre már azért van annyi eszem. De ha ezt nézzük akkor minden ország és város veszélyes a maga módján
Mindenhol találsz erőszakos embereket. Én úgy hiszem hogy Magyarország is igen veszélyes , és lehet hogy nem olyan gyakori a lövöldözés de múltkor mikor belenéztem a híradóban 10 hírből 8 szólt arról hogy embereket öltek meg itt Szóval itt sem olyan nyugis az élet.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.