Miley elégedetlen a Los Angeles-i élettel
2011. szeptember 10. 20:14
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
ehhez a cikkhez már hozzászóltam,megjegyzem nagyon nem fejtettem ki mindent.
Szóval:igaza van.Sztár és szinte minden nap a nagy várost járja.Nem túl nyugodt,néha kell neki is egy kis kikapcsolódás,amit néha a nagyvárosi lehetőségek nem adhatnak meg.
Szóval:igaza van.Sztár és szinte minden nap a nagy várost járja.Nem túl nyugodt,néha kell neki is egy kis kikapcsolódás,amit néha a nagyvárosi lehetőségek nem adhatnak meg.
2011. szeptember 10. 21:12
hát megértem hogy a szülővárosát jobban szereti ,de azért ne legyen elégedetlen
2011. szeptember 10. 21:47
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
érthető, mindenkinek a szülővárosa a legjobb, és a legnyugottabb.
2011. szeptember 10. 23:42
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
ó hogy bele ne halj az önsajnálatba *brühüüű*
2011. szeptember 11. 10:56
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
...
2011. szeptember 11. 10:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Little Dreamer @ 2011.09.10. 11:41)
Miért Magyarországon szerinted mindennaposak a gyilkosságok, a tömeges lövöldözés, a bandaháborúk vagy az emberrablás? Mert ott igen. És az, hogy késsel szúrnak le...őszintén milyen gyakran fordul elő? Magyarországon nagyon ritka az erőszakos bűncselekmény, hasonlítsd csak össze a többi országéval. Meg elképzelhetőnek tartod azt, hogy mondjuk lezárják Budapest egyik kerületét minden este, mert túl veszélyes és nincs se kijárás se bejárás és rendőrök őrzik a kaput? Mert ott létezik ilyen.
Van az egyik réteg, a halál csóró mexikói bevándorlók meg a másik véglet a milliónos gazdag amerikaiak, ahol meg a 10 éves gyerek plasztikai műtétért könyörög. Nyilván vannak ott is normális emberek, de nem ők vannak többségben...A város meg lehet, hogy szép, de melyik amerikai tengerparti város nem az? Nekem a nővérem élt ott és tudna mesélni arról milyen "csodálatos" LA, hát egyáltalán nem olyan csillogó, mint a filmekben...
Van az egyik réteg, a halál csóró mexikói bevándorlók meg a másik véglet a milliónos gazdag amerikaiak, ahol meg a 10 éves gyerek plasztikai műtétért könyörög. Nyilván vannak ott is normális emberek, de nem ők vannak többségben...A város meg lehet, hogy szép, de melyik amerikai tengerparti város nem az? Nekem a nővérem élt ott és tudna mesélni arról milyen "csodálatos" LA, hát egyáltalán nem olyan csillogó, mint a filmekben...
Azért azt én sem hiszem hogy olyan mint a filmekben , elvégre már azért van annyi eszem. De ha ezt nézzük akkor minden ország és város veszélyes a maga módján
Mindenhol találsz erőszakos embereket. Én úgy hiszem hogy Magyarország is igen veszélyes , és lehet hogy nem olyan gyakori a lövöldözés de múltkor mikor belenéztem a híradóban 10 hírből 8 szólt arról hogy embereket öltek meg itt
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: