Már két országos amerikai csatorna visszatéréséről írtunk, most jöjjön egy újabb, az NBC.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az NBC is rajtra kész
2011. szeptember 10. 09:28
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Szépen összeválogatott cikk
Én azt hittem, hogy most lesz majd a Jason Isaacs féle, Eredet-hez hasonló témájú Awake, de akkor tévedtem és többet kell várnom a sorozatra

2011. szeptember 10. 09:35
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.10. 09:27)
Visszatér az NBC meg a többi csatorna? WTF? Miért, hol voltak eddig?
Nyáron úgymond eltűnnek. Semmi újjal nem rukkolnak elő, Szeptember Október környékén kezdik leadni azokat a sorozataikat, amiket Januárban meg Februárban kezdenek forgatni. Általában, de vannak kivételek.
2011. szeptember 10. 09:49
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12374 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
Idézet (ophely88 @ 2011.09.10. 09:35)
Nyáron úgymond eltűnnek. Semmi újjal nem rukkolnak elő, Szeptember Október környékén kezdik leadni azokat a sorozataikat, amiket Januárban meg Februárban kezdenek forgatni. Általában, de vannak kivételek.
Ezt én tudom, de akkor sem a csatornák térnek vissza, hanem a műsoraik, sorozataik. Adás nyáron is van. Amúgy meg nyáron is több sorozat indul(t) ami(k) mostanra ért(ek) véget - tehát kérdem újra: WTF?

2011. szeptember 10. 09:55
![]() |
ophely88time lady |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.10. 09:49)
Ezt én tudom, de akkor sem a csatornák térnek vissza, hanem a műsoraik, sorozataik. Adás nyáron is van. Amúgy meg nyáron is több sorozat indul(t) ami(k) mostanra ért(ek) véget - tehát kérdem újra: WTF? 

Akkor biztosan csak egy szófordulatról van szó.

A 'szezon' most kezdődik náluk ősszel, az biztos, nyáron elég kevés az, ami újnak számít az őszi kínálathoz képest. Meg azok nem mini sorozatokat, amik nyáron kezdődnek és ősszel érnek véget? Egy amerikai sorozat alapból 22-24 rész hosszú és tovább húzzák, mint pár hónap. De lehet, hogy tévedek, talán te többet nézel amerikai médiát, mint én

2011. szeptember 10. 10:18
![]() |
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1206 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 ![]() |
corby egyetértek
2011. szeptember 10. 11:38
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12374 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
Idézet (ophely88 @ 2011.09.10. 09:55)
Akkor biztosan csak egy szófordulatról van szó.
A 'szezon' most kezdődik náluk ősszel, az biztos, nyáron elég kevés az, ami újnak számít az őszi kínálathoz képest. Meg azok nem mini sorozatokat, amik nyáron kezdődnek és ősszel érnek véget? Egy amerikai sorozat alapból 22-24 rész hosszú és tovább húzzák, mint pár hónap. De lehet, hogy tévedek, talán te többet nézel amerikai médiát, mint én
Nem vagyok a dolog szakértője, Dóra jobban ért hozzá, talán ő meg tudja mondani, hogy akkor most mi van 

Nyilván az ősz a csúcspont a sorozatoknál. A minisorozat olyan sorozat melynek indulásakor már tudni lehet, hogy hány részes. Ez lehet bármennyi epizód. Van eleje, van vége és jövőre nem folytatják

2011. szeptember 10. 11:59
![]() |
ophely88time lady |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.10. 11:38)
Nyilván az ősz a csúcspont a sorozatoknál. A minisorozat olyan sorozat melynek indulásakor már tudni lehet, hogy hány részes. Ez lehet bármennyi epizód. Van eleje, van vége és jövőre nem folytatják
(és itt most nem az eltörölt sorozatokról beszélek) Pl a Pacific vagy az Elit alakulat volt minisorozat. 10 részre tervezték. Megcsinálták. Pont. Nincs másik évad vagy folytatás. A TV Csatornáktól függ, hogy egy évad hány epizód, nincs meg szabva. Egyik kedvenc sorozatom a Sons of Anarhcy 13 rész/évad - igaz nem is 40 percesek, hanem 1 órásak az epizódok. A Walking Dead első évadja 6 rész volt. Szóval nincs megszabva. Ezek a nyári sorozatok pl a Teen Wolf 12 epizód volt az első évad, míg a Falling Skies 10 epizód például.

Köszöntem szépen az informáiót

Naponta olvasgatom a sorozatos híreket, de inkább úgy általánosságban, hogy melyik csatorna milyen sorozatot tervez, mit remakel, melyiknek van kasza stb. A nyári sorozatok világában pedig abszolút nem vagyok otthon. De ezt jó tudni.

2011. szeptember 10. 14:40
![]() |
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 ![]() |
Na, itt vagyok, bocsi, igen, azt elszúrtam, de mentségemre szóljon, hogy hajnalban írtam ezt a cikket és leginkább arra koncentráltam, hogy jó legyen a helyesírás, illetve értelmes mondatokat hozzak össze, de csak akkor volt erre időm.
Az ABC-ről igyekszem 1-2órával korábban elkezdeni írni
Igazad van ToTo, nem a csatorna tér vissza, hanem a sorozataik, bár igen, nyáron is vannak sorozatok, csak nem túl sok.
Mit akartam még? Ja, igen, az Awake midseasonre fog majd jönni. Én is várom. A mostaniak közül NBC-ről én is keveset nézek. Chuck, Park&Rec (mondjuk ezt utólag nézem) és most majd a The Playboy Clubot fogom nézni

Mit akartam még? Ja, igen, az Awake midseasonre fog majd jönni. Én is várom. A mostaniak közül NBC-ről én is keveset nézek. Chuck, Park&Rec (mondjuk ezt utólag nézem) és most majd a The Playboy Clubot fogom nézni

Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.

Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Összetalálkozott a két sztár.

Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Megható beszédet mondott a sztár.