39 évesen elhunyt a színész, akit a legtöbben Spartacusként ismerhettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elhunyt Andy Whitfield
2011. szeptember 12. 16:24
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Én még mindig le vagyok taglózva...olyan boldogság árasztott el, mikor Nick Tarabay kiírta, hogy kapott levelet Andytől és jobban van...azóta is csak jókat nyilatkoztak a kollégái...erre most, mint derült égből villámcsapás. Leültem a géphez és rögtön ez fogadott. Borzalmas.
Nem akarom elhinni...
2011. szeptember 12. 16:25
El sem akarom hinni
Nagyon jó színész volt - R.I.P.
2011. szeptember 12. 16:28
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Nyugodjon Békében!
2011. szeptember 12. 16:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.09.12. 16:24)
Én még mindig le vagyok taglózva...olyan boldogság árasztott el, mikor Nick Tarabay kiírta, hogy kapott levelet Andytől és jobban van...azóta is csak jókat nyilatkoztak a kollégái...erre most, mint derült égből villámcsapás. Leültem a géphez és rögtön ez fogadott. Borzalmas.
Nem akarom elhinni...
Én nem ismertem ezt a színészt igazán, de annyit mondhatok, hogy ez az alattomos betegség ilyen. Többször tapasztaltam már, hogy a leukémiás vagy rákos betegek jobban lettek, mindenki azt hitte, hogy helyre fognak jönni és aztán jött a hirtelen halál. A legtöbb esetben így van és ez a legkegyetlenebb dolog. Az ember már reménykedik, hogy minden rendben jön, és mégsem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, én is azt hallottam róla, hogy jobban van és kezdi legyőzni a kórt.
2011. szeptember 12. 16:37
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2011.09.12. 16:30)
Nyugodjon békében!
Amúgy, a cikkben 39 éves, és 1974-ben született, az adatlapján meg 1973-ban?
Amúgy, a cikkben 39 éves, és 1974-ben született, az adatlapján meg 1973-ban?
Mikor írtam a cikket az adatlapján még másdátum volt írva, azóta ToTo beleírta a halálát és gondolom téves volt a születési dátum, nem tudom. A 39 évet meg egy másik cikkben írták, és nem akartam minden sorban ugyanazt írni az elején. Nem túlzottan tisztázott a születési dátuma, lényeg, hogy 40 év körül volt halálakor
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 16:30)
Én nem ismertem ezt a színészt igazán, de annyit mondhatok, hogy ez az alattomos betegség ilyen. Többször tapasztaltam már, hogy a leukémiás vagy rákos betegek jobban lettek, mindenki azt hitte, hogy helyre fognak jönni és aztán jött a hirtelen halál. A legtöbb esetben így van és ez a legkegyetlenebb dolog. Az ember már reménykedik, hogy minden rendben jön, és mégsem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, én is azt hallottam róla, hogy jobban van és kezdi legyőzni a kórt.
Nyugodjon békében!
Igen, tudom, nem egy nagyon közeli rokonok hunyt már el rákban, csak úgy bizonygatták mostanában, hogy milyen jól van...Mindegy, most már lényegtelen az egész..
2011. szeptember 12. 16:37
Ledöbbentem! Még néhány hete annyira örültem,hogy jobban lett.Most pedig meghalt.
Nyugodj békében Andy !!
2011. szeptember 12. 16:42
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
nyugodj békében:(
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

1 felhasználónak tetszik: