Az énekesnő alig mondta ki a boldogító nemet, de máris új vizekre hajózott. Együtt ebédelt a Másnaposok sztárjával. Már csak az a kérdés, hogy vajon jó helyen kötött ki?
A teljes cikkhez kattints ide!
JLo a Másnaposok sztárjával randizott
2011. szeptember 13. 06:27
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Lol, már J.Lo is. Nem egyszer nyilatkozta Bradley, hogy nem volt együtt se Jennifer Anistonnal, se Cameron Diazzal (de ez utóbbit e cikk nem említi), Olivia Wilde-dal pedig ha jól emlékszem látták együtt táncolni egy partin, majd állítólag, 'szemtanúk' szerint (azaz újságírók szerint) együtt távoztak a buliból. Most meg J.Lo is. Hiába, Bradley, túl jó pasi vagy!
2011. szeptember 13. 07:55
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
JLo? meg az?
2011. szeptember 13. 07:56
JLo nem William Levy-vel van most együtt? Vagy én maradtam le valamiről?
2011. szeptember 13. 09:00
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline |
A méhecske száll virágról virágra. És a virág is várja az új méhecskéket. Mi ezzel a probléma???
Jlo hivatalosan még el sem vált. Miért gondolja mindenki, hogy új férjet keres? Vagy komoly, hosszú távú kapcsolatot? Talán egyszerűen csak bepasizna. 7 év monogámia után (mindig ugyanazzal a fickóval, de szörnyű is lehetett neki!) végre élvezheti a vadászat örömeit. Ne sajnáljuk tőle! A házasság egyébként sem neki való.
Jlo hivatalosan még el sem vált. Miért gondolja mindenki, hogy új férjet keres? Vagy komoly, hosszú távú kapcsolatot? Talán egyszerűen csak bepasizna. 7 év monogámia után (mindig ugyanazzal a fickóval, de szörnyű is lehetett neki!) végre élvezheti a vadászat örömeit. Ne sajnáljuk tőle! A házasság egyébként sem neki való.
2011. szeptember 13. 10:16
Egyre ellenszenvesebb Bradley Cooper. Nem bír azzal a bizonyossal? Vagy ez is csak újabb kacsa.
2011. szeptember 13. 13:12
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
JLo-t nem szeretem, de Bradley Cooper-t nagyon..remélem nem fognak összejönni.
2011. szeptember 13. 14:09
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline |
azért jennifer várhatott volna még egy kicsit a válás után, mert így az emberek mit gondolnak róla, elég érdekel h napokkal ezelőtt vált el, de már mással vacsorázik Ráadásul pont egy olyan emberrel aki nem a hűségéről híre, de hát ő tudja:D majd lesz ami lesz
2011. szeptember 13. 14:15
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Hát remélem nem járnak,mert nem mintha nem örülnék Jennifer boldogságának,csak találjon mást aki illik a személyiségéhez vagy mit tudom én.(...)
Bradley az enyém...
Bradley az enyém...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni