Hétfőn debütált Joe Jonas új klippje, amelyet a Just in Love című dalhoz készítettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joe Jonas épp szerelmes
2011. szeptember 13. 15:36
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Szerintem a szám egész jó...
2011. szeptember 13. 15:37
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nem valami nagy szám se a klip,se a zene.nekem nem tetszik,tipikusan olyan szám,amit pillanatok alatt el lehet felejteni.legalábbis ez a véleményem róla.
az viszont cseppet sem lepett meg,hogy milyen kivitelezésű a videó(gondolok a hootelszobás jelenetre).sose voltam fanja a jónásnak,de az egyértelmű,hogy igencsak kétszínű:˝igen,igen,vallásos a családom,de azért az összes nő,akit be tudok rángatni az ágyamba,azt azért megteszem˝
az viszont cseppet sem lepett meg,hogy milyen kivitelezésű a videó(gondolok a hootelszobás jelenetre).sose voltam fanja a jónásnak,de az egyértelmű,hogy igencsak kétszínű:˝igen,igen,vallásos a családom,de azért az összes nő,akit be tudok rángatni az ágyamba,azt azért megteszem˝
2011. szeptember 13. 15:44
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
a See No More nekem jobban tetszik mint ez..de azért ez se rossz.
2011. szeptember 13. 15:46
Egyáltalán nem értem, miért tetszik bárkinek is ez a dal. Ezer meg egy ugyanilyet hallhattunk már.
Az nem érdekel, hogy Joe kivel fekszik össze, nyilvánvaló, hogy már akkor sem volt szűz, amikor először az ujjára húzta a gyűrűt, de remélem ez a klip most már felébreszti az elvakult kicsit rajongókat.
Az nem érdekel, hogy Joe kivel fekszik össze, nyilvánvaló, hogy már akkor sem volt szűz, amikor először az ujjára húzta a gyűrűt, de remélem ez a klip most már felébreszti az elvakult kicsit rajongókat.
2011. szeptember 13. 15:55
Ami9711visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 106 Csatolások: 31 Azonosító: 140259 offline |
Most láttuk Joe másik oldalát a klipben most nem a vagány srác volt hanem valaki új nekem nagyon tetszik a szám és a klip is ( És akinek nem tetszik annak nem muszáj hozzá szólnia )
2011. szeptember 13. 15:55
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Már nem "kisfiú".
Nekem nagyon tetszik a szám
És a klip is!
Nekem nagyon tetszik a szám
És a klip is!
2011. szeptember 13. 15:58
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
a szám egész jó, a klip elmegy.
2011. szeptember 13. 16:08
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
nem tudom mi ebben olyan felháborító!
szertintem jó a klipp is,meg a szám is
szertintem jó a klipp is,meg a szám is
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.