Christina Aguilera felfedi magabiztosságának és szexiségének titkát: itt a Secret Potion, amely tökéletes kiegészítőd lehet!
A teljes cikkhez kattints ide!
Secret Potion: új illat Christinától
2011. szeptember 14. 14:03
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ezt a cikket én akartam megírni de a tesómnak is van és azt mondja nagyon jó
2011. szeptember 14. 14:40
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Christina szerintem mindenhol csodálatosan néz ki
Régebben vettem az ő kollekciójából parfümöt, azt hiszem az eddig megejelnt háromból nekem két fajta volt, de az első ízlett (szagra) a legjobban:
Viszont erről is azt hallottam, hogy brutálisan jó és a design sem utolsó -RÁADÁSUL a parfümöm is kezd elfogyni- így valószínű, hogy megveszem.
Régebben vettem az ő kollekciójából parfümöt, azt hiszem az eddig megejelnt háromból nekem két fajta volt, de az első ízlett (szagra) a legjobban:
Viszont erről is azt hallottam, hogy brutálisan jó és a design sem utolsó -RÁADÁSUL a parfümöm is kezd elfogyni- így valószínű, hogy megveszem.
2011. szeptember 14. 18:26
Eh, ennek örülök. Nekem azt hiszem az első illata volt meg, és azt nagyon szerettem. Csak ezt a plakátot ne retusálták volna agyon...
Christina PS nélkül is gyönyörű..
2011. szeptember 14. 19:16
LULUPeas ugyanezt akartam írni.Elég idegesítő,hogy igazából közel sincs ilyen alakja.
2011. szeptember 14. 19:17
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Juj, én már kettőt megvettem, és imádom az illatukat *-* Szerintem ezt is megfogom venni, elég pozitív dolgokat írnak róla
2011. szeptember 15. 15:48
LULUPeas igazad van, szerintem is felesleges volt PS..Xtina szép természetesen is<3
2011. szeptember 15. 17:02
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kiváncsi vagyok milyen sikere lesz a perfümnek:)
2011. október 06. 17:18
Christina nagyon szép ezen a képen és az illat is biztos jó
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.

0 felhasználónak tetszik: