Én nagyon szeretem, jó kis sorozat!
Hugh tökéletesen alakítja a karakterét!
Hugh Laurie a legnézettebb a tévében
2011. szeptember 15. 15:17
Örülök neki, bár a kedvenc sorozatom a House, mégis egyetértek azokkal akik azt mondták, hogy Ő ennél többet is tud. Én már valami filmben is megnézném már végre, de annak nagyon örültem amikor kijelentette, hogy lemezt ad ki. amúgy Fry-t én is hiányolom a cikkből, de hát ez van, uh pedig mit műveletek Ők ketten. én még most is nézem, amikor adják a Comedy Central-on, este itt szakadok rajtuk...
2011. szeptember 15. 16:49
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Jaj, gratulálok nekik, nem csodálom amúgy Stephen Fry-t én is hiányolom, az valami zseniális sorozat volt... a House is az (főleg az első 3 évad ), Hugh meg a világ egyik legtehetségesebb színésze (és nagyon jó zenész, csak úgy hozzátenném )
2011. szeptember 15. 17:56
Czuppon Mónika
látszik hogy fiatal vagy és tapasztalatlan...és a tudásod ebből adódóan felszínes. Miért nem keresel,olvasol utána dolgoknak akkor nem égetnéd magad itt ostoba kérdésekkel.
látszik hogy fiatal vagy és tapasztalatlan...és a tudásod ebből adódóan felszínes. Miért nem keresel,olvasol utána dolgoknak akkor nem égetnéd magad itt ostoba kérdésekkel.
2011. szeptember 15. 18:07
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline |
*-* luvvin itt:D
2011. szeptember 15. 18:57
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
imáodm House-t!
2011. szeptember 15. 20:37
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Én nem csodálkozom ezen.A Dr. House egy kultsorozat mostanság.Hugh Laurie pedig egy remek színész és mellesleg jól nyomja zongorán is.Emellett még az éneklése se rossz
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.