Kék
"A kéket kedvelő ember őszinte és megértő, a barátai megbíznak benne. Intelligens és érett gondolkodású. És harmonikus, nehéz kihozni a sodrából. A kék megnyugtat."
Hááát, valójában túlságosan is könnyű kihozni a sodromból. De éppen ezért szeretem annyira a kéket, mert megnyugtat.
A többi igaz rám szerintem.
Mondd meg a kedvenc színed, és megmondom ki vagy!
2012. július 09. 18:07
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
nekem a fekete a kedvenc színem... és ez igaz rám
2012. július 24. 15:42
Sárga és valóban, pedig nem hittem, hogy eltalálja, de ez igaz rám.
2012. augusztus 01. 13:45
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Én a kéket kedvelem a leginkább, de fehéret, és a zöldet is kiemelkedően kedvelem de inkább a kék illik rám.
2012. augusztus 01. 13:46
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Idézet (Hustler @ 2012.07.05. 16:02)
Kék
"A kéket kedvelő ember őszinte és megértő, a barátai megbíznak benne. Intelligens és érett gondolkodású. És harmonikus, nehéz kihozni a sodrából. A kék megnyugtat."
Hááát, valójában túlságosan is könnyű kihozni a sodromból. De éppen ezért szeretem annyira a kéket, mert megnyugtat.
Én is így vagyok vele
2012. augusztus 01. 19:10
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline |
És ha én a szürkét favorizálom? Konformista, megalkuvó, társaságába beleolvadni kívánó, jellegtelen, totálátlag bakfis vagyok?
2012. augusztus 01. 19:14
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
A kedvenc színem (jelenleg) a fehér. Hogy igaz e rám? Nem tudom, talán igen. Ezt mások jobban megtudják mondani.
2012. augusztus 13. 23:17
Kriszti120420új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 181982 offline |
Nekem a piros,és illik rám!
2012. augusztus 13. 23:19
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Zöld
A zöldet szerető ember megértő, könnyen kijön bárkivel. Azért is szeretik, mert jelenlétében minden megy, mint a karikacsapás. Nem szereti ugyanis a bonyolult dolgokat, az egyszerűségre és a harmoniára hajt, és fontos számára a természetesség és a becsületesség.
Mondjuk. Így 23:18-kor nem vitatkozok vele.
A zöldet szerető ember megértő, könnyen kijön bárkivel. Azért is szeretik, mert jelenlétében minden megy, mint a karikacsapás. Nem szereti ugyanis a bonyolult dolgokat, az egyszerűségre és a harmoniára hajt, és fontos számára a természetesség és a becsületesség.
Mondjuk. Így 23:18-kor nem vitatkozok vele.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.