Justin Bieber csillagot kapott
2011. szeptember 18. 08:42
hát bármennyire nem szeretem Justin de csak a személyiségét nem és a zenéi általában jók szóval muszáj gratulálnom neki!
2011. szeptember 18. 09:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
gratulálok neki
2011. szeptember 18. 09:39
Már csak a kép miatt is érdemes volt rákattintani a cikkre
2011. szeptember 18. 10:25
dearanyos. de én a címből azt hittem már rendes csillagot kapott XD csodálkoztam is >.<
2011. szeptember 18. 11:29
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Basszus először azt hittem a hírességek sétányán...na akkor rendesen ki is akadnék!
Hát van egy köve, nem értem mire fel, de nem nagy szám.
Az emeberek rálépnek, leköpik, madarak lesz.rják, a rajongók meg azzal fotózkodnak.
Hát van egy köve, nem értem mire fel, de nem nagy szám.
Az emeberek rálépnek, leköpik, madarak lesz.rják, a rajongók meg azzal fotózkodnak.
2011. szeptember 18. 15:23
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
ahonnan elindult, és amiért elindult, az megható, és tiszteletre méltó. Ami mostanra lett belőle... inkább hallgatom a borzalmas zenéjét, csakhogy nehogy mégegyszer utcazenész legyen, mert a szívszorongató... mást érzek iránta, mint eddig... nem szeretem, dehogy, de sajnálom, és becsülöm hogy mit tett, és miért!!!!!!!!!
2011. szeptember 18. 15:26
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
DestinyHope, annyira egyetértek!!!!!!!!!!!!!
Pontosan megfogalmaztad az én gondolataimat is!!!!
Pontosan megfogalmaztad az én gondolataimat is!!!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: