Az Elektra sztárja kislánynak örülne leginkább – árulta el Ellen DeGeneres show-jában a minap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Garner kislányt szeretne
2011. szeptember 25. 12:37
2011. szeptember 25. 12:42
A Rosemarie és Frankie szép nevek. Remélem, nem valami földönkívüli nevet választanak neki
2011. szeptember 25. 13:20
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Szerintem nem az a lényeg, hogy fiú vagy lány lesz. Az a fő, hogy egészségesen jöjjön a világra. De furcsállom, hogy két lány után megint lányt akar. Általában ilyenkor fiút szeretnének. Na de akkor sem számít, mert bármi lesz is ők ugyanúgy fogják szeretni.
2011. szeptember 25. 13:24
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem teljesen mindegy a neme,az a lényeg,hogy a pici egézséges legyen 
a nevek nekem tetszenek,remélhetőleg azért normális nevet kap a gyerekük,nem pedig olyat,amiből az lenne a világon az első
a nevek nekem tetszenek,remélhetőleg azért normális nevet kap a gyerekük,nem pedig olyat,amiből az lenne a világon az első
2011. szeptember 25. 16:54
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
az legyen inkább a lényeg, h egésséges legyen...
2011. szeptember 25. 19:09
Idézet (Hailie95 @ 2011.09.25. 13:10)
dejó,h ezt se tudtam,h Bennel együtt vannak és még gyerekük is van
pedig szeretem Ben-t meg hát a közös filmjük is jó. 
2005 decemberében született meg az első kislányuk, Violet. Az már elég régen volt pedig. Mindenesetre én mondjuk most örülnék egy kisfiúnak, bár való igaz, az a lényeg, hogy egészséges legyen a kisbaba, de nem lenne rossz látni, ahogyan Jenn egy kisfiút próbál nevelni. A nevek pedig fantasztikusak, nekem nagyon tetszenek.
2011. szeptember 25. 19:40
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Szerintem is mindegy a baba neme, az a lényeg, hogy egészséges legyen!!! Sok boldogságot Jenniferéknek!
2011. szeptember 26. 16:44
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Én azért most már örülnék, ha lenne egy kisfiú is. Biztos vele is megbirkóznának, mint a lányokkal is, de az a lényeg, hogy egészséges legyen, a többi már csak apróság.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: