VV5: A szingli Csaba az utolsó beköltöző
2011. szeptember 28. 16:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Annyit tisztázzunk már a rend kedvéért, hogy ezeket az embereket nem ti, szavazók juttattátok be a Villába. Semmi közötök a döntéshez. A döntést az RTL Klub hozza meg, jóval előbb, mint ti azt valaha is gondolnátok. Itt semmit nem bíznak a véletlenre, a közönségre meg pláne nem. Nyugodtan elhihetitek, hogy a retek klub sokkal jobban tudja, mitől fogtok bepörögni, mint ti magatok. Tehát aki azon gondolkozik, hogy vajon miért ezt vagy azt az embert juttatta be a közönség, mikor neki totál más volt szimpatikus, az ne gondolkozzon tovább. Nézzétek ezt az izét, ha ez titeket szórakoztat, csak legyetek tisztában azzal, hogy ez egy előre megrendezett cirkusz nektek, erre vevőknek. Semmivel sem spontánabb, mint a Barátok Közt egy epizódja. Előre megírt forgatókönyv és terv. Ki van ez találva rendesen.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. szeptember 28. 17:37
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Szerintem renátó volt a legrondább.Petinek tényleg szép mosolya van,de Csabi a legaranyosabb.Helyesnek nem mondanám,inkább aranyosnak.A nővéremnek van szerencséje ismerni Csabit.Gitározik nagyon jól.A zenészeket alapból szeretem,főleg a gitárosokat,mert imádom nézni,ahogy belefeletkeznek a gitározásba.Ebbe egyszerűen bele lehet szeretni!
Lehet,hogy belekukkantok Csabi miatt ebbe az értelmetlen műsorba,de nem vállik rendszeressé,mert Seherezádétól a falat tudom kaparni,meg a többitől is...
Lehet,hogy belekukkantok Csabi miatt ebbe az értelmetlen műsorba,de nem vállik rendszeressé,mert Seherezádétól a falat tudom kaparni,meg a többitől is...
2011. szeptember 28. 17:38
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Lucille: azért mert az INTERNETEN ennyien szavaznak, még nem biztos, hogy mindegyik fel is hívta az adott számot...
Egyébként én már vártam, hogy jöjjenek a 'helyes fiúk'. Csaba volt a legszimpatikusabb.
Egyébként én már vártam, hogy jöjjenek a 'helyes fiúk'. Csaba volt a legszimpatikusabb.
2011. szeptember 28. 21:26
Helyes? Szerintem nem.
De izlések és pofonok, szerintem kiröhögteti magát!
De izlések és pofonok, szerintem kiröhögteti magát!
2011. szeptember 28. 22:26
Nos, most valahogy alaposabban szemügyre vettem. Szerintem cuki fiú. Szép bociszemei vannak és hosszúak a pillái:)
Ráadásul egyszerre csinál 2 egyetemet. Annyira nem lehet agyhalott...
Ráadásul egyszerre csinál 2 egyetemet. Annyira nem lehet agyhalott...
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.