A True Bloodból ismert Kristin Bauer exkluzív interjút adott az est.hu-nak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristin Bauer: „Pam álmaim szerepe”
2011. szeptember 29. 20:39
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. szeptember 29. 20:43
A hölgy neve egy ideje már kiegészült a van Starten-nel.
Egyébként szerintem a könyvek nem olyan jók mint a sorozat, persze egy-egy leíró rész ott van, de itt nem a tipikusan a könyv mindent visz érvényesül.
Egyébként szerintem a könyvek nem olyan jók mint a sorozat, persze egy-egy leíró rész ott van, de itt nem a tipikusan a könyv mindent visz érvényesül.
2011. szeptember 29. 20:45
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A sorozat zseniális , imádom
Kristin pedig nagyon szimpatikus
Pam szerepét mintha csak rá írták volna , nagyszerű színésznő
Köszi a cikket
Kristin pedig nagyon szimpatikus
Pam szerepét mintha csak rá írták volna , nagyszerű színésznő
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. szeptember 29. 20:47
Köszönöm a cikket Coco Selly
Kristin fantasztikusan alakítja a saját karakterét,látszik rajta hogy átéli a szerepet,képes átvenni a karakter lelki világát és tökéletesen tudja ezt átadni a közönség számára.Olyannyira hogy talán meg is lepődnél ha szembe kerülnél vele és nem pontosan így viselkedne.Egyszerűen csak csodálni tudom őt,hihetetlen nagy jövője lehet még
Kristin fantasztikusan alakítja a saját karakterét,látszik rajta hogy átéli a szerepet,képes átvenni a karakter lelki világát és tökéletesen tudja ezt átadni a közönség számára.Olyannyira hogy talán meg is lepődnél ha szembe kerülnél vele és nem pontosan így viselkedne.Egyszerűen csak csodálni tudom őt,hihetetlen nagy jövője lehet még
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. szeptember 29. 20:59
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.09.29. 20:43)
A hölgy neve egy ideje már kiegészült a van Starten-nel.
Nem véletlenül írtam csak az egyik vezetéknevét (szerintem bőven elég, aki ismeri, az beazonosítja így is, ráadásul elég kevés karakter fér a címbe - te is tudod -, amit a teljes neve majdnem ki is töltött volna
2011. szeptember 29. 21:39
Elég érdekes íze lehet a True Bloodnak.
Kristint pedig imádom,mást nem is tudnék elképzelni Pam szerepére..
Kristint pedig imádom,mást nem is tudnék elképzelni Pam szerepére..
2011. szeptember 29. 22:15
Imádom Pam-et, egyértelműen ő a kedvenc karakterem az egész sorozatban, Kristin pedig egyszerűen tökéletesen játssza.
2011. szeptember 30. 17:00
Azért kemény lehet egész nap ilyen művért inni xD Fújj.
2011. szeptember 30. 20:40
Kristin egy lenyűgöző, fantasztikus nő. Egyszerre tudja a teljes valóját belevinni Pam karakterébe, és szöges ellentéte lenni annak a való életben - döbbenetesen jó színész, törődő, humoros, kedves ember. Ha kell, elegáns, ha kell, lezser. Jótékonykodik, és hihetetlen, micsoda közvetlenséggel éli a sztárok életét, milyen figyelemmel beszélget el a rajongóival, hogy mennyire nem tartja problémának, a "még egy kép", "még egy aláírás", "még egy kérdés" esetét. Támogatja az érte alapított rajongói és közösségi oldalakat, és számára, és a fanatikusai számára is kényelmes módon oszt meg személyes dolgokat magáról. Állandóan meglep, és egyre és egyre jobban tisztelem és szeretem. Megtiszteltetés, hogy én szerkeszthetem starityn az adatlapját: talán ez (és Bridget adatlapja) az egyetlen indok, hogy még mindig felhasználó vagyok az oldalon.
2011. október 01. 14:06
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
ő a kedvencem a true bloodból
2011. október 01. 14:08
Imádom ezt a nőt!!Ahogy Pam-et is..
Szerintem nagyon tehetséges színésznő!!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.