Megjelent Jessie J legújabb videóklipje, mely a Who You Are-hoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt van Jessie J új klipje
2011. október 01. 13:55
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Imádom *.* annyira jó lett (:
2011. október 01. 14:08
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nagyon ügyes
Szép lett. Nekem tetszik, nagyon.
2011. október 01. 14:13
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ez Jessie egyik legütősebb dala meg dalszövege, örülök, hogy lett még egy kislemez és így ez zárja az albumot, mert kár lett volna kihagyni. A klip egyszerű lett, de nekem tetszik. Kíváncsi vagyok a Domino klipre is, remélem nemsokára az is megjelenik.
2011. október 01. 14:26
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Ez unalmas de a szám valamiért nem fogott meg!
2011. október 01. 14:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Naa, ez kifejezetten jó dal lett. Tényleg tetszik, pedig nem kedvelem különösebben a csajt, de tehetséges és ez a dal szerintem üt. A klip is jobban tetszik a maga egyszerűségében, mint az eddigi klipjei.
2011. október 01. 14:55
Szerintem gyönyörű a dal és egy klippnek sem kell mozgalmasnak és színesnek lennie ahhoz hogy képes legyen átadni a dal mondanivalóját.A kritikusoknak pedig igaza van,ugyanis Jessie előtt hatalmas jövő áll,ebben teljesen biztos vagyok.Tehetséges,kétség sem fér hozzá,és ezt képes is kamatoztatni a megfelelő módon.Nem botrányokat halmoz,a rajongóival is törődik,éppen ezért is imádom annyira.Csak így tovább,Jessie.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: