Péntek este lezajlott Britney Spears budapesti nagykoncertje. Az énekesnő három napot töltött Magyarországon családjával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney látványos koncertet adott Budapesten
2011. október 01. 21:10
2011. október 01. 21:12
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
"nem szégyellte végigplaybackelni a teljes koncertet" Voltak részek, ahol egyáltalán nem playbackelt. Mondjuk az eleje full élő volt.
2 felhasználónak tetszik:
Coco Selly,
Esztija
2011. október 01. 21:12
Az egyik barátnőm ott volt,és azt mondta hogy élete legszebb napja volt.Sajnálom hogy én nem lehettem ott :|
2011. október 01. 21:16
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
én nagyon bírom ha egy koncerten az énekesek nem késnek az olyan mintha tisztelnék a közönség idelyét is
2011. október 01. 21:16
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Engem semmi pénzért nem lehetett volna rá venni, hogy ott legyek idáig voltam itthon GaGá-n, Katy-n, Shakira-n, Kesha-n és megyek majd most decemberben Rihanna-ra de, hogy én elmenjek egy ilyen Britney koncertre nah azt soha életben nem tenném meg max ha bedilizek
2011. október 01. 21:17
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219640 Azonosító: 59785 offline |
jajj, úgy elmentem volna én is
2011. október 01. 21:18
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
playbackelt?
Bár ott lehettem volna a koncerten, tuti nagy élmény lett volna.
Bár ott lehettem volna a koncerten, tuti nagy élmény lett volna.
2011. október 01. 21:19
Nagyon jó volt
Gyönyörű, izgalamas és fantasztikus egyben
Gyönyörű, izgalamas és fantasztikus egyben
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Most akk jó volt vagy nem?? Mert nekem néhányan azt mondták, h nagyon jó, de a cikkből nem ez jön le!!! Úgy ott lettem volna...
Eszméletlenül jó koncert volt. Annyira örülök hogy a részese lehettem. Britney gyönyörű és mondhat róla akárki akármit ő a legjobb.
Nem látszik meg rajta az elmúlt évek gondja és két szülés után is nagyon remekül néz ki.
Le a kalappal Britney előtt!
A show 5, tánc 5, és egybevéve az egész 5!
Ha legközelebb jön én tuti megint ott leszek.
Nem látszik meg rajta az elmúlt évek gondja és két szülés után is nagyon remekül néz ki.
Le a kalappal Britney előtt!
A show 5, tánc 5, és egybevéve az egész 5!
Ha legközelebb jön én tuti megint ott leszek.
2011. október 01. 21:21
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
eléggé furcsa módon lett megfogalmazva a cikk :S
"miután Youtube-ról kukázott előzenekara ugrabugrált egy sort"
"néhányszor rikkantott egy-egy „I love you, Budapest!”-et, de arra nem vette a fáradságot, hogy akár egy mondatot is szóljon"
"de táncolni úgy tűnik nem nagyon tud már, vagy csak egyszerűen nem akar. Az élőben éneklés szintén nem erőssége a szőkeségnek, hiszen nem szégyellte végigplaybackelni a teljes koncertet."
nem volt teljesen playback, nagyon sokat énekelt élőben. és a cikken nagyon tükröződik a cikkíró véleménye, aki sztem nem nagy britney fan. az meg, hogy milyen dalokat ad elő, szerintem ne mi döntsük már el, hanem ő...
szerintem meg igenis jó koncert volt, bár nem voltam ott, de az egyik ismerősöm lekamerázta az egészet vágás nélkül, és szerinte is nagyon jó volt, élete egyik legjobb élménye...
"miután Youtube-ról kukázott előzenekara ugrabugrált egy sort"
"néhányszor rikkantott egy-egy „I love you, Budapest!”-et, de arra nem vette a fáradságot, hogy akár egy mondatot is szóljon"
"de táncolni úgy tűnik nem nagyon tud már, vagy csak egyszerűen nem akar. Az élőben éneklés szintén nem erőssége a szőkeségnek, hiszen nem szégyellte végigplaybackelni a teljes koncertet."
nem volt teljesen playback, nagyon sokat énekelt élőben. és a cikken nagyon tükröződik a cikkíró véleménye, aki sztem nem nagy britney fan. az meg, hogy milyen dalokat ad elő, szerintem ne mi döntsük már el, hanem ő...
szerintem meg igenis jó koncert volt, bár nem voltam ott, de az egyik ismerősöm lekamerázta az egészet vágás nélkül, és szerinte is nagyon jó volt, élete egyik legjobb élménye...
2011. október 01. 21:22
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Na pontosan ezért mondtam arra nemet, hogy elmenjek rá. Tudtam, hogy nem veszi a fáradságot arra, hogy élőben is megcsillogtassa az énektudását. Ja, ami nincs nem is lehet. Bocs.
2011. október 01. 21:23
Egy csomót énekelt élőben, nem playbackelte végig. de ha te úgy hallottad, biztos úgy volt.
2011. október 01. 21:23
Miley Cyrus 17!
Az tudja igazán hogy jó volt vagy nem aki ott volt, ezt nem egy cikkből kell megérteni, az az élmény mindent visz.
Én ott voltam és tökéletes volt. Még nagyobbat nőtt a szememben.
Az tudja igazán hogy jó volt vagy nem aki ott volt, ezt nem egy cikkből kell megérteni, az az élmény mindent visz.
Én ott voltam és tökéletes volt. Még nagyobbat nőtt a szememben.
2011. október 01. 21:24
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Komolyan most nem is tudom,hogy hirtelen ez a cikk,hogy is tünteti fel Britney-t!? De nem érdekel,én is örömmel elmentem volna. Akárki,akármit mondd!
1 felhasználónak tetszik:
prézli
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.