Britney látványos koncertet adott Budapesten
2011. október 02. 10:08
Istiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 156319 offline |
Végig playback? megsúgom h kb. 2 szám volt ami playbackről ment: Im slave 4U és a Till the wolrd ends... aki ott volt hallhatta h a többi rendesen élő volt hisz volt h a hangja is elment még azt h levegőt vesz is lehetett hallani...Trouble for me pl teljesen más ritmusba kezdődött(youtubon is megnézhetitek)...ha a táncot nála kritizálják kérdezem én mit csinál akkor Gaga vagy Rihanna a színpadon? mert ha Britney nem minősíthető akkor ők egyáltalán még megemlítést se érdemelnek tánc téren..egy cikk nem arról szól h véleményemet és a hazugságaimat leírom, hogy bemocskoljak valakit akit nem szeretek hanem tényeket írok le...
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. október 02. 10:12
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Ahogy elolvastam a cikket rá jöttem, hogy nem maradtam le sok mindenről pedig el akartam menni, de ha azt akarom, hogy gépről szóljon a zene akkor be kapcsolom a lejátszot és azért még ennyit sem kell fizetni.
2011. október 02. 10:12
hát, örülök h nem mentem el(nem is állt szándékomba). attól függetlenül h nem szeretem britneyt, gondoltam h nem lesz vmi nagy dobás. már csak abból is a amit katy perry művelt. ott is ez a nagy hűhó volt, a nagy semmiért. gondoltam h britneyyel is ez lesz. azon meg már meg se lepődtem h csak playbackelte, mindig ezt csinálja. innen is látszik h ő is tudja h nincs semmi hangja a sok effekt nélkül. és ami a táncot illetni, mindig is szarul mozgott de ez felül múlt mindent. szerintem ezzel mindent leírtam! tessék britney fanok!!
2011. október 02. 10:21
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Idézet (Isti @ 2011.10.02. 10:08)
Végig playback? megsúgom h kb. 2 szám volt ami playbackről ment: Im slave 4U és a Till the wolrd ends... aki ott volt hallhatta h a többi rendesen élő volt hisz volt h a hangja is elment még azt h levegőt vesz is lehetett hallani...Trouble for me pl teljesen más ritmusba kezdődött(youtubon is megnézhetitek)...ha a táncot nála kritizálják kérdezem én mit csinál akkor Gaga vagy Rihanna a színpadon? mert ha Britney nem minősíthető akkor ők egyáltalán még megemlítést se érdemelnek tánc téren..egy cikk nem arról szól h véleményemet és a hazugságaimat leírom, hogy bemocskoljak valakit akit nem szeretek hanem tényeket írok le...
Azért attól függetlenül lehet, hogy nem végig playbackelt, de azért playbackelt, ami azért valljuk be nem szerencsés egy koncerten. Mert nem az lenne a koncert lényege, hogy ott az előadó élőben énekel?.
Vagyis hát az lehet, hogy neki jó húzás volt...
2011. október 02. 10:34
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (Isti @ 2011.10.02. 10:08)
Az nem jelent semmit, hogy hallod a levegővételt is, hiszen beszél is a közönséghez, az milyen lenne már ha be sincs kapcsolva a mikrofon. Itt playback nem azt jelenti, hogy megy cdről a zene és ő csak tátog, hanem ráénekel a saját felvett hangjára. Azért csinálják, mert lehetetlen végigugrálni akár 1-2 dalt is, nem hogy egy koncertet lihegés nélkül. Ezért szokták lassítani a tempót, 2-3 gyorsabb szám után betesznek egy lassabbat. A normális előadók koncertjein nem az ugrabugrálás, a látvány a fő műsorszám, hanem a zene és az ének és mivel ezek a fajta előadók nem ugrálnk, nem lihegnek, nem playbackelnek.
2011. október 02. 10:52
én végignéztem az összes videót a neten és nagyon jó volt
2011. október 02. 11:12
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
kár hogy nem lehetem ot
2011. október 02. 11:15
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Hát nem csalódtam. Britney-től pont ennyit vártam. Néztem videókat YouTube-on, és egy vicc volt, amit csinált. Ha már egy árva hangot sem énekel, az ember elvárná, hogy legalább valami rendes koreográfiát lenyomjon, de ő úgy festett, mint aki beállt bohóckodni a profi táncosok közé. Csak kapálódzott ide-oda, arról meg inkább nem mondok semmit, hogy egy rohadt mondatot sajnált kinyögni a rajongóinak. Nem is értem, miért fizet valaki egy ilyen koncertért. Lehet, hogy vannak jó számai (szerintem nincsenek), de ha valaki gép zenét akar hallgatni, rakja be a CD-t.
Amúgy meg jó cikk lett. Így kell intelligensen lefikázni valamit.
Amúgy meg jó cikk lett. Így kell intelligensen lefikázni valamit.
2011. október 02. 11:17
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Olyan, mint fénykorában volt, sosem lesz újra, hiába próbálkozik.
Britneyt tisztelem, de nem szeretem.
Nem akarom őt leszólni, de ha már ennyi pénzt kifizetnek a rajongói a jegyért, akkor igazán megtehetné, hogy élőben énekel végig. Mert playback-elni mindenki tud. Ennyi pénzért mutasson is valami tehetséget.
Britneyt tisztelem, de nem szeretem.
Nem akarom őt leszólni, de ha már ennyi pénzt kifizetnek a rajongói a jegyért, akkor igazán megtehetné, hogy élőben énekel végig. Mert playback-elni mindenki tud. Ennyi pénzért mutasson is valami tehetséget.
2011. október 02. 11:45
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Még jó, hogy nem mentem, mert nálam a playback alapból csalódás. Megértem persze azt is, hogy kifárad a rohangászásban, de nekem fontosabb lett volna a hangja, mint a látvány, mert messziről úgy se láttam volna.
2011. október 02. 11:53
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline |
Már megbocsásson mindenki aki itt ítélkezik és köze nem volt a koncerthez. Ott voltam, hallottam, láttam. A 20ból 2db szám ment playbackel, az is a TÁNC MIATT. Mert Britney VÉGIGTÁNCOLTA ÉS ÉNEKELTE a koncertet. Szerintem fogjátok be és örüljetek hogy ilyen nagy sztárok is eljönnek Magyarországra. Egyébként meg megnéznélek egy ilyen magánélet után hogy állnál megint talpra. Nekem megérte kifizetni a jegyet. De tőlem akárminek el lehet itt hordani, az nem változtat azon hogy Brit CSÚCSFORMÁBAN van. Köszöntem.
2011. október 02. 12:03
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Én sajnálom, hogy nem mentem...
2011. október 02. 12:24
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Kár, hogy nem mehettem, biztos jó volt, kit érdekel, h Playbecken ment 2 szám, ha egyszer táncol, és tényleg örülni kellene, h magyar sztárok is ellátogatnak ide
2011. október 02. 12:42
Esztija!
Igazad van, én is ott voltam és mi tudjuk igazán hogy milyen volt a koncert.Nem azok akik megint csak mondanak minden hülyeséget, úgy hogy ott sem voltak.
Igazad van, én is ott voltam és mi tudjuk igazán hogy milyen volt a koncert.Nem azok akik megint csak mondanak minden hülyeséget, úgy hogy ott sem voltak.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.