X-Faktor (2011)
2011. október 29. 19:56
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hú Nórinak ez a haj..
2011. október 29. 20:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.29. 19:56)
Hú Nórinak ez a haj.. 
Nekem abból van elegem, amit Nóra művel. Az újság lehozza amit mond, ő megcáfol és direkt mond valamit, amivel megint bekerül. Ez a sárdobálás a Blikkel és a Borsonline-nal kicsit olyan, mint óvodában a 'meghúztad a hajam, énis meghúzom a te hajad'. Szánalom a köbön.
2011. október 29. 20:29
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Pedig én is hetente lehúzom a cikkekben. Azt is elolvashatná igazán
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2011. október 29. 20:35
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.29. 19:56)
Hú Nórinak ez a haj.. 
Hogy Alekoszt idézzem a Facebookról: "Ördög Nóri X Faktorban hogy néz már ki? Mint egy kis Etióp
2011. október 29. 20:40
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:39)
na már elegem van Nóriból, olyan idegesítő ez a nőszemély
a szexhiányából meg főleg 
Nóri tényleg olyan idegesitő. Balázs sokal jobb lenne.
2011. október 29. 20:42
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (bloody girl @ 2011.10.29. 20:40)
Nóri tényleg olyan idegesitő. Balázs sokal jobb lenne. 
hát ja, őt tényleg szeretem. Bagosi Alexa egyébként nagyon oda tette magát. imádtam
2011. október 29. 20:44
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:42)
hát ja, őt tényleg szeretem. Bagosi Alexa egyébként nagyon oda tette magát. imádtam 
Karina197.
Neked ki a kedvenced?
2011. október 29. 20:45
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (bloody girl @ 2011.10.29. 20:44)
Karina197.
Neked ki a kedvenced?
Neked ki a kedvenced?
hát Demes Tamás volt... de most Muri Enikő
neked?
KathPierce.
2011. október 29. 20:51
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:45)
hát Demes Tamás volt... de most Muri Enikő
neked?
neked?
Nagyon sajnálom hogy ki esett a kedvenced,
De ez egy ilyen müsőr.
Ez van bele kell nyudni.
Sajnos.
2011. október 29. 20:52
|
Karina197impossible |
|
Idézet (bloody girl @ 2011.10.29. 20:51)
Nagyon sajnálom hogy ki esett a kedvenced,
De ez egy ilyen müsőr.
Ez van bele kell nyudni.
Sajnos.
De ez egy ilyen müsőr.
Ez van bele kell nyudni.
Sajnos.
már lenyugodtam
2011. október 29. 20:53
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:52)
már lenyugodtam 
Kedves lány vagy Karina.
Te Demes Tamás rajongó!
2011. október 29. 21:04
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Bikini-Mielőtt elmegyek
Imádom ezt a dalt, hajrááááá srácok
2011. október 29. 21:11
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.29. 21:04)
Bikini-Mielőtt elmegyek
Egyetértek. Jó az izlésed Niki.
nicol bellox
2011. október 29. 21:34
A mai adás szerintem laposka volt... :/
Nekem 3 ember tetszett igazán : Baricz Gergő ( de most ő se remekelt annyira ) , Enikő( a legjobb volt ! ) és hát a drága Apollo 23
Nah de hajrá!! Kiváncsi vagyok ki esik ki
Nekem 3 ember tetszett igazán : Baricz Gergő ( de most ő se remekelt annyira ) , Enikő( a legjobb volt ! ) és hát a drága Apollo 23
Nah de hajrá!! Kiváncsi vagyok ki esik ki
bloody girl
2011. október 29. 21:37
Nah értékelném akkor a versenyzőket én is
Bagosi Alexa:Ne haragudjatok de ez számomra szörnyű volt.Az Evanescence a kedvenc együtteseim közé tartozik,ezerszer végighallgattam már minden daluk és ezt a dalt is ismerem természetesen.Ahhoz képest pedig ez gyenge volt.A dal egy részénél azt éreztem mintha elcsúszna,lassabban énekelt,nem is énekelte ki annyira,legalábbis nekem nem volt meggyőző és a vége sem volt számomra jó.Lehet amiatt van hogy én érzékenyebb vagyok ha az ő daluk veszik elő,de mindenesetre ezt éreztem
Kováts Vera: Magához képest fejlődött,habár nem volt olyan erős produkció,mégsem volt olyan rossz
Rocktenors:Senkit nem lepek meg azzal ha azt mondom,imádtam őket.A csapatok között messze ők a legjobbak,mindhármuknak különleges hangszíne van amit ha összetesznek,nagyot szólnak.A produkcióra pedig nem igazán lehet egy rossz szavam se.Egy megjegyzést tudok csak tenni,nem kellettek volna oda azok a rúdtáncosok,elegek voltak ők is.
Tarány Tamás:Nem volt rossz,jól adta elő ahhoz képest hogy nem mondanám hogy a rock műfaja közel áll hozzá de azt meg kell jegyeznem,a dalválasztás egyáltalán nem tetszett.
Ikrek:Ez mi volt?
Nagyon gyenge volt..valaki magyarázza már el nekem mit keresnek még mindig itt
Apollo23:Gyenge volt,de azt hozzá kell tenni,ez a dalválasztás hibája is.Ez nem egy olyan dal amiben meg lehet mutatni mit is tudnak,ez egyszerű..túl egyszerű.
Kocsis Tibor:Magához képest most alulteljesített de hozzá kell tennem,ő egyáltalán nem rock énekes és biztos hogy nem is lesz
Muri Enikő:A korábbi produkciói jobbak voltak,ezt nem éreztem olyan erősnek,mondhatjuk úgyis hogy Pink ezt jobban csinálta.
Lil.C:Magához képest értékelhető volt de mi volt ez a pólós dolog a végén?
Baricz Gergő:Nem volt sem rossz sem jó.Számomra ez a produkció semleges volt,nem tudtam mit kezdeni vele.
Ha jól hallom most megy a közös produkció,nem szeretem ezt a számot amúgy
Bagosi Alexa:Ne haragudjatok de ez számomra szörnyű volt.Az Evanescence a kedvenc együtteseim közé tartozik,ezerszer végighallgattam már minden daluk és ezt a dalt is ismerem természetesen.Ahhoz képest pedig ez gyenge volt.A dal egy részénél azt éreztem mintha elcsúszna,lassabban énekelt,nem is énekelte ki annyira,legalábbis nekem nem volt meggyőző és a vége sem volt számomra jó.Lehet amiatt van hogy én érzékenyebb vagyok ha az ő daluk veszik elő,de mindenesetre ezt éreztem
Kováts Vera: Magához képest fejlődött,habár nem volt olyan erős produkció,mégsem volt olyan rossz
Rocktenors:Senkit nem lepek meg azzal ha azt mondom,imádtam őket.A csapatok között messze ők a legjobbak,mindhármuknak különleges hangszíne van amit ha összetesznek,nagyot szólnak.A produkcióra pedig nem igazán lehet egy rossz szavam se.Egy megjegyzést tudok csak tenni,nem kellettek volna oda azok a rúdtáncosok,elegek voltak ők is.
Tarány Tamás:Nem volt rossz,jól adta elő ahhoz képest hogy nem mondanám hogy a rock műfaja közel áll hozzá de azt meg kell jegyeznem,a dalválasztás egyáltalán nem tetszett.
Ikrek:Ez mi volt?
Nagyon gyenge volt..valaki magyarázza már el nekem mit keresnek még mindig itt
Apollo23:Gyenge volt,de azt hozzá kell tenni,ez a dalválasztás hibája is.Ez nem egy olyan dal amiben meg lehet mutatni mit is tudnak,ez egyszerű..túl egyszerű.
Kocsis Tibor:Magához képest most alulteljesített de hozzá kell tennem,ő egyáltalán nem rock énekes és biztos hogy nem is lesz
Muri Enikő:A korábbi produkciói jobbak voltak,ezt nem éreztem olyan erősnek,mondhatjuk úgyis hogy Pink ezt jobban csinálta.
Lil.C:Magához képest értékelhető volt de mi volt ez a pólós dolog a végén?
Baricz Gergő:Nem volt sem rossz sem jó.Számomra ez a produkció semleges volt,nem tudtam mit kezdeni vele.
Ha jól hallom most megy a közös produkció,nem szeretem ezt a számot amúgy
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.