X-Faktor (2011)
2011. november 05. 20:26
Miért kell a Foreigner - I Want to know what love is c. dalát nyáltengerbe fojtani?? Tom' ez a feladat, de akkor is...
2011. november 05. 20:33
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 20:31)
Az Umberella jobb volt, mint a Rihannás verzió, de nem jobb, mint az eredeti. Tarány Tominak érdekes dalválasztás de jó volt, mint mindig. 
Miért? - nem a Rihanna verziója az eredeti?
2011. november 05. 20:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.11.05. 20:33)
Miért? - nem a Rihanna verziója az eredeti? 
Nem. Nem tudtad? Ez egy klasszikus még talán a 80-as vagy a 90-es évekből, a Rihanna féle verzió pedig nemrégi.
2011. november 05. 20:56
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 20:35)
Nem. Nem tudtad? Ez egy klasszikus még talán a 80-as vagy a 90-es évekből, a Rihanna féle verzió pedig nemrégi.
Annál jobb volt, mivel Rihanna nem tud énekelni, ők igen. 
Nem tudtam:) Le vagyok maradva
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 05. 21:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Az nyert, aki azt írta SMS-ben, hogy Ildikó elájul. Gratula a nyerteseknek, a műsor után kisorsoljuk az aláírással ellátott Ildikó bögréket és párnákat a jól tippelők között.
2011. november 05. 21:12
Gyaa... Fluor
ezt nem kellett volna
de persze sokkal jobb Alexa előadásában
2011. november 05. 21:16
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Candies @ 2011.11.05. 21:12)
Gyaa... Fluor
ezt nem kellett volna
de persze sokkal jobb Alexa előadásában 
Világslágerek feldolgozása, kérem szépen.
Fanni00
2011. november 05. 21:20
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nálam Alexa nyert ma este. Lehet ciki, lehet gáz a MIZU, de ezt a feldolgozást én szeretem, és ALEXA jó volt
Apollo is tetszett, na meg természetesen Muri Enikő.
Lil C-n meglepődtem hogy ilyet is tud. Mindjárt jobb a helyzet, bár még mindig nem kedvelem.
Kíváncsi vagyok a közös dalra... (nem láttam a próbát...
sok volt a meló :S )
Lil C-n meglepődtem hogy ilyet is tud. Mindjárt jobb a helyzet, bár még mindig nem kedvelem.
Kíváncsi vagyok a közös dalra... (nem láttam a próbát...
2011. november 05. 21:26
Most nem akarok mindenkit hosszasan végigértékelni így rövidebb leszek.Az este legjobbja egyértelműen a Rocktenors volt,fantasztikus volt az előadásuk,remekül felépítették.Lil C sem volt most rossz,az övére mondtam talán a leginkább azt hogy ez feldolgozás,alig ismertem fel az eredetit,annyira más hangzása volt.Tarány Tamás remek produkciót nyújtott,de a dal egyáltalán nem tetszett.Aki még egész jó volt,az Baricz Gergő,ez a produkció kifejezetten szórakoztató volt
És akkor most a rosszak..Verával egyáltalán nem voltam megelégedve,gyenge volt és épp úgy elnyomta a szám mint Alexát egy korábbi előadásában.Hamár őt felhoztam,ez valami rémes volt.Mizu feldolgozás?Az a dal bárhogy rossz,akármit csinálnak vele.Nem kellett volna.Az Apollo23 számomra szintén olyan tingli-tangli volt,magyarul semmilyen.Nem ártana már nekik 1 párbaj.Enikő sem tetszett most,kifejezetten unalmas volt az egész.
Aki meg számomra semleges volt az Tibor volt,őt valahogy nem tudtam hova tenni.
És akkor most a rosszak..Verával egyáltalán nem voltam megelégedve,gyenge volt és épp úgy elnyomta a szám mint Alexát egy korábbi előadásában.Hamár őt felhoztam,ez valami rémes volt.Mizu feldolgozás?Az a dal bárhogy rossz,akármit csinálnak vele.Nem kellett volna.Az Apollo23 számomra szintén olyan tingli-tangli volt,magyarul semmilyen.Nem ártana már nekik 1 párbaj.Enikő sem tetszett most,kifejezetten unalmas volt az egész.
Aki meg számomra semleges volt az Tibor volt,őt valahogy nem tudtam hova tenni.
2011. november 05. 21:27
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 21:02)
Az nyert, aki azt írta SMS-ben, hogy Ildikó elájul. Gratula a nyerteseknek, a műsor után kisorsoljuk az aláírással ellátott Ildikó bögréket és párnákat a jól tippelők között. 
a box-szett kimaradt
mondjuk Lil C tényleg jobb volt mint eddig, de azért nemár
ophely88
2011. november 05. 21:52
Megint a csapatok...(tényleg a leggyengébbek, ráadásul nincs személyiségük.)
2011. november 05. 21:56
Megint a csapatok?
A Rocktenorsnak annyi.Imádom őket de úgyis azt viszik majd be aki eladhatóbb(annak ellenére hogy ez nem arányos azzal hogy mennyi hangjuk van)
Mit is vártam ettől a műsortól..sosem az igazi tehetségek győznek.
A Rocktenorsnak annyi.Imádom őket de úgyis azt viszik majd be aki eladhatóbb(annak ellenére hogy ez nem arányos azzal hogy mennyi hangjuk van)
Mit is vártam ettől a műsortól..sosem az igazi tehetségek győznek.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.