Britt Robertson és Thomas Dekker összejöttek?
2011. október 07. 19:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Eddig még csodálkoztam is, hogy nem boronálták őket össze. Épp itt volt az ideje. Ne értsétek félre, szerintem én lennék az egyik legboldogabb, ha együtt lennének, de nem kell mindent beleképzelni.. Lehetséges, hogy köztük is kialakul majd valami, de nem hiszem, hogy 10 epizód leforgatása után már szerelemről beszélhetünk.. Ez minden sorozatban így van, hogy a főszereplőket összehozzák.. Egyébként a képen eléggé becsípett fejük van, de szerintem csak hülyültek.. Mindegy, az ő dolguk, hogy mit csinálnak. Ha tényleg szerelmesek, akkor sok boldogságot nekik!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 07. 20:24
Én imádom a sorozatot,és őket is,szóval nagyon örülnék neki!
2011. október 07. 20:38
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.10.07. 19:52)
Eddig még csodálkoztam is, hogy nem boronálták őket össze. Épp itt volt az ideje. Ne értsétek félre, szerintem én lennék az egyik legboldogabb, ha együtt lennének, de nem kell mindent beleképzelni.. Lehetséges, hogy köztük is kialakul majd valami, de nem hiszem, hogy 10 epizód leforgatása után már szerelemről beszélhetünk.. Ez minden sorozatban így van, hogy a főszereplőket összehozzák.. 
A 10 epizódnyi ismeretség valójában már 2008-ra nyúlik vissza. Szerepeltek már közösen egy filmben, de ezt ezek szerint kevesen tudják.
Így már ismerősként üdvözölték egymást a forgatáson és ezért lehet az, hogy többet látnak bele az emberek mint ami. Félre értés ne essék, én is nagyon örülnék, ha ténylegesen együtt lennének, mert nagyon szeretem amit a sorozatban csinálnak, de addig marad találgatás.
2011. október 07. 22:05
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Jaaajjjj, de örülnék nekik! most kezdtem el nézni ezt a sorozatot és nekem nagyon tetszik 
csak ajánlani tudom!
csak ajánlani tudom!
2011. október 07. 23:46
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Imádom a sorozatot, pedig csak ma néztem meg az első részt! De 100%-osan függő lettem
A srácban meg van valami ami megfogott... Igaz, hogy néha olyan, mintha ki lenne festve, de ha jobban megnézük, akkor kiderül hogy csak a hosszú dús szempillái miatt van
És azokat a cuccokat, amiket Brittre aggatnak
Naggyon jó a stílusa. És tényleg örülnék, ha összejönnének, mert nagyon aranyosak együtt!
2011. október 08. 10:17
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Remek sorozatban játszanak és remek színészek
Nagyon aranyosak együtt, én a TSC-ben is azt várom, hogy mikor jönnek már össze, aranyos pár lennének
2011. október 08. 11:38
Szerintem össze is illenek, és szép párt alkotnának!
Sok sikert nekik!
2011. október 10. 15:37
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én örülnék, ha összejönnének, nagyon szép pár lenne.
2011. november 02. 17:32
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Nagyon örülnék neki ha összejönnének
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.