A The Vampire Diaries sztárja szerint ha nem létezett volna a Twilight, akkor ők se lennének ennyire ismertek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak
2011. október 10. 16:52
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Kelly @ 2011.10.10. 16:50)
Imádooom Ninát! Egyébként már nem azért mondom, de a Twilight sehol nincs a TVD-hez képest!
És mindjárt ezen kezdődik meg a vita. Pedig pont az a cikk lényege, hogy ezen felesleges vitázni
2011. október 10. 16:53
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
teljes mértékben egyett értek Ninaval
2011. október 10. 16:56
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Erről mennyi vita volt emlékszem, hogy melyik a jobb és melyik koppintás. De nem is lehet összehasonlítani őket, egyik sorozat, másik film. Ha a film kijön akkor az lesz a nagy ,,sláger,,... a sorozat meg egész évben az
2011. október 10. 16:59
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Nem vitát akartam ezzel "kirobbantani", mindössze megjegyeztem, ami úgyis nyilvánvaló Amúgy igaz, ne hasonlítgassuk össze őket, mikor más-más kategóriába tartoznak.
2011. október 10. 17:01
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Nos ez ügyben én nem nagyon tudok nyilatkozni, mert a Twilight-nak csak az első részét láttam. Engem a története annyira nem fogott meg. A Vámpírnaplók viszont igen, remek sorozat És van abban valami, amit Nina mondott, mert a vámpírok az Alkonyatnak köszönhetően jobban reflektorfénybe kerültek. Viszont már előtte is voltak, azt sem szabad elfelejteni
2011. október 10. 17:03
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Szerintem a két világ nem igazán összeegyeztethető. Nekem sosem jutott eszembe azonosítani a TVD-t az alkonyattal. Bár tény, hogy igazán a "vámpírtörténetláz" Stephenie Meyer könyveivel éli újra reneszánszát. Tehát Ninának igaza van.
2011. október 10. 17:09
Lehet, hogy van benne igazság, de én mégsem értek ezzel egyet. Igazán az Alkonyatot sose tudtam megszeretni, a Dracula után számomra egy hihetetlenül nagy selejt volt, amit nem is éreztem igazi vámpír történetnek, mert nem fektettek akkora hangsúlyt magára a vámpírságra. Ilyen szempontból a TVD-nek is vannak hiányosságai, de ebben még mindig inkább a vámpírokon van a hangsúly.
És ezzel most nem áll szándékomban vitát indítani, csupán a véleményemet írtam le.
És ezzel most nem áll szándékomban vitát indítani, csupán a véleményemet írtam le.
2011. október 10. 17:11
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
ebben van igazság.én ugyan világ életemben utáltam a vámpíros-vérfarkasos sztorikat,de a TVD nekem amúgy is Ian miatt izgalmas.ő a kedvenc férfi színészem még az egyik régebbi filmje miatt
visszatérve erre a dologra,nekem például egyszer sem jutott eszembe a kettőt egymáshoz hasonlítani.valahogy totál más a kettő,nekem annyi a hasonlóság,hogy mindkettőben vannak vérfarkasok és vámpírok.az alkonyat az szerintem sokkal jobban az érzelmekre épít,mint TVD.
visszatérve erre a dologra,nekem például egyszer sem jutott eszembe a kettőt egymáshoz hasonlítani.valahogy totál más a kettő,nekem annyi a hasonlóság,hogy mindkettőben vannak vérfarkasok és vámpírok.az alkonyat az szerintem sokkal jobban az érzelmekre épít,mint TVD.
2011. október 10. 17:12
BiancaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159409 offline |
a Vámpírnaplók c. könyv lehet h nem kopi,az viszont biztos h a sorozat amit a tv-ben nyomatnak az nagyon az Aloknyatra akar hasonlítani...
2011. október 10. 17:15
Igaza van Ninának.Tök más a Twilight meg a TVD.Valaki az egyiket,valaki a másikat,valaki pedig mind a kettőt szereti.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni