Starity

Légy egyedi ízléssel rendelkező zenei ínyenc!

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 12. 14:44 #81
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.12. 14:43)
Én, amíg még volt nálunk, mindig VH1-et néztem, de mióta nincs, azóta semmit. pardon.gif

Nekem is volt VH1, de lekerült a képernyőről és kaptam helyette egy cseh nyelvű horgászós-halászós csatornát. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2011. október 12. 14:52 #82
- törölt felhasználó -    
Nálunk is volt VH1, azóta megszűnt....
De szoktam H!T Music -ot nézni, azon többnyire értelmes zenék mennek.
Igazából én alapból az a fajta vagyok, aki az újabb, tömegzenét már nem igazán csípi, sokszor elviselni nem tudom, néha, ha találok valami jót, az oké.
Rengeteg régi magyar számot hallgatok, magyar együttesektől, pl. Bikini, Első Emelet, Omega, KFT, sőt, az R-GO -nak is van egy pár különösen jó száma. Mester Tomit is szeretem, külföldiek közül pedig minden vegyes számot, legfőképp a '80-as, '90 -es évek nagy slágereit, illetve nagyon nagyon hálás vagyok a barátnőmnek, aki mindig hangoztatta, Elvis Presley mennyire tehetséges, mert imádom smileeee.gif
2011. október 12. 14:57 #83
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Hugii 570 @ 2011.10.12. 14:52)
Rengeteg régi magyar számot hallgatok, magyar együttesektől, pl. Bikini, Első Emelet, Omega, KFT, sőt, az R-GO -nak is van egy pár különösen jó száma. Mester Tomit is szeretem

Hát igen... smileeee.gif
Arra azért kíváncsi lennék, - ha már említetted a magyar előadókat - hogy kik tudják, mi fán terem az alábbi néhány név, miszerint: Trabant, Balaton, Víg Mihály, Neurotic, stb. rolleyes.gif
2011. október 12. 14:59 #84
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Én úgy vagyok vele, hogy az igazán tehetséges zenészek nem robbannak be egyből a köztudatba. A legtöbb kedvenc együttesem "garázsbandaként" kezdte, és ezt nem is felejtik el. Viszont sajnos van erre ellenpélda is, pl. Linkin Park. Ők is rájöttek, hogy sikeresebbek lehetnek a "rádió barátabb" dalokkal.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, Bogszics, vampiregirl18
2011. október 12. 16:17 #85
Rusty Girl
Rusty Girl
visszatérő vendég

StátuszDulce kérem vissza a vörös hajad ;) :@@@
Hozzászólás: 127
Csatolások: 6
Azonosító: 142698
Jü cikk smileeee.gif Már leszoktam a zenecsatornákról, amióta van itthon net. Azóta több spanyol nyelvű dalt hallgatok, mint bármilyen másikat. Így találtam rá pl. az RBD-re. Az ő zenéjükben meg van minden, amit kerestem és már 2-3 barátommal megszeretettem,de az a baj, hogy nem nyitottak az újra sad.gif Meg rákerestem a valamikori kedvenc sorozataim főcímdalaira és ezekből áll a zenetáram. Plusz egyik barátnőm mutatta meg a Musiqq nevű együttes néhány számát. Valami eszméletlenül beleszerettem 2 dalukba, akár csak ő biggrin.gif
2011. október 12. 16:26 #86
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Sally Sparrow, a szívemből szóltál! Remélem ezt a cikket minden egyes tag elolvassa. Én szerintem igenis egyedi zenei ízléssel rendelkezik, valójában nagyon nem szeretem a tucatzenéket, és magamra erőltetni sem szeretek semmit, mert vagy szép az énekesnő, vagy egyébként van egy jó száma, vagy esetleg mert egy ismerősömnek tetszik. Én szeretek dicsekedni az olyan kedvenc előadóimmal, akiket ma nem nagyon ismertek. De például Joan Jett egykor nagyon híres volt, de ma már sajnos senki nem ismeri(legalábbis Magyarországon) - kivéve az I Love Rock N Roll számát, de az előadóját senki nem tudja ki az. Katie Meluát is nagyon szeretem, aki annyira különleges zenét játszik, illetve Gabriella Cilmit is, de viszont Katie és Gabriella között van különbség. De egyébként a kedvenc magyar énekesnőm Ágnes (Vanilla), akinek szintén annyira egyedi, lélekből szóló számai vannak. Csodálatos ő is, csak kár, hogy mások nem őt, hanem a tucatzenét ismerik el.
2011. október 12. 17:01 #87
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 944
Azonosító: 123558
Jó cikk!! biggrin.gifD És igaz!!Az én kedven zenéim többségében amik a zenecsatornákon mennek, de nem zárkózom el semmitől!! biggrin.gif
2011. október 12. 17:14 #88
Lorica
Lorica
új tag
Hozzászólás: 40
Azonosító: 161695
Tulajdonképpen nem az a baj,hogy valakinek nincs ízlése és tucatokat hallgat,de ez nem csak erről szól.Ha bekapcsolom a rádiót,mindig ugyanazokat a zenéket kell hallanom és az sem elég,hogy az osztálytársaim,ismerőseim is a menő "zenéket" nyomatják orrba-szájba.Én még véletlenül se hallgathatok olyant amit szeretek,mert azt leszarozzák,nem ismerik,v. csak leszólnak,hogy én nem bírom azt amit ők...stb.Ezért ott tartok,hogy inkább nem foglalkozok,beszélek a zenéről velük és nem véleményezek.(ettől talán még nem leszek kiközösítve unsure.gif) Utána jön a legidegesítőbb dolog,amit csak eltudok képzelni.Van egy olyan előadó akit kedvelek mondjuk.,és hát van pár mondjuk ilyen népszerűbb száma,ami egy kicsit tucat talán.Akkor persze mindjárt ismerik,és a kedvenc énekesük(miközben ismernek tőle kb. 2 számot rolleyes.gif ). Szóval köszönöm a cikket,számomra is nagyon hasznos volt és igaz,örülök,hogy vannak akik ugyanígy gondolják..! blush.gif
2011. október 12. 18:46 #89
boomy
boomy
visszatérő vendég

StátuszHana Yori Dango<3 szar ez a szar pff
Hozzászólás: 302
Csatolások: 3
Azonosító: 159815
én szerencsére rájöttem erre magamtól is laugh.gif kösz a cikket meghajolo.gif már unom hogy egy órába 10x megy lédi gaga, 8x sp, 9x selena gomez (meg sorolhatnám) a viván. szinte már leszoktam róla tongue.gif egy nap kb 5 másodpercre kapcsolok oda és ennyi. egyik nap pont ezt akartam megértetni egyik barátnőmmel is rolleyes.gif
2011. október 12. 18:55 #90
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Vegas @ 2011.10.12. 16:26)
Sally Sparrow, a szívemből szóltál! Remélem ezt a cikket minden egyes tag elolvassa. Én szerintem igenis egyedi zenei ízléssel rendelkezik, valójában nagyon nem szeretem a tucatzenéket, és magamra erőltetni sem szeretek semmit, mert vagy szép az énekesnő, vagy egyébként van egy jó száma, vagy esetleg mert egy ismerősömnek tetszik. Én szeretek dicsekedni az olyan kedvenc előadóimmal, akiket ma nem nagyon ismertek. De például Joan Jett egykor nagyon híres volt, de ma már sajnos senki nem ismeri(legalábbis Magyarországon) - kivéve az I Love Rock N Roll számát, de az előadóját senki nem tudja ki az. Katie Meluát is nagyon szeretem, aki annyira különleges zenét játszik, illetve Gabriella Cilmit is, de viszont Katie és Gabriella között van különbség. De egyébként a kedvenc magyar énekesnőm Ágnes (Vanilla), akinek szintén annyira egyedi, lélekből szóló számai vannak. Csodálatos ő is, csak kár, hogy mások nem őt, hanem a tucatzenét ismerik el.

Akkor én vagyok a kivétel Magyarországon, már ami Joan Jettet és a zenéit illeti. Imádom, két albuma van meg, a Pure and Simple és az I Love Rock And Roll és kivűlről fújom a számokat róluk.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Bogszics
2011. október 12. 19:27 #91
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (CandUs @ 2011.10.12. 18:55)
Akkor én vagyok a kivétel Magyarországon, már ami Joan Jettet és a zenéit illeti. Imádom, két albuma van meg, a Pure and Simple és az I Love Rock And Roll és kivűlről fújom a számokat róluk.

Akkor én is kivétel vagyok laugh.gif De szerintem őt azért ismerik itthon is, csak nem annyian, mint a nagyon futtatott előadókat, meg nem a Vivazene hallgató réteg ismeri. Én főként a Runawayses zenéit szeretem (amit nem a film óta ismerek, sokakkal ellentétben dry.gif ) de szólóban is imádom. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogszics
2011. október 12. 19:45 #92
Fireprincess
Fireprincess
visszatérő vendég

Státuszεïз 'Imagine you and me count the butterflies' εïз
Hozzászólás: 177
Csatolások: 14
Azonosító: 129570
Nagyon jó ez a cikk! smileeee.gif Jó lenne ha még több olyan ember lenne, akik tényleg keresnek maguknak kedvenceket, és nem csak a TV-ből ismernek párat
2011. október 12. 20:21 #93
vampiregirl18
vampiregirl18
visszatérő vendég
Hozzászólás: 183
Azonosító: 158067
Végre egy értelmes cikk thumbsup.gif
Ami mostanában megy a viván, mtv-n eléggé gázos; nem hinném, h csak az ottani kis tucatsztárok érdemelnék meg azt, h szerepeljenek és ismertek legyenek. Éppen ezért már csodaszámba megy nálam, ha ezekre a csatornákra kapcsolok (sikítófrászt kapok a sok nyávogó "celebtől", és ezeket nevezik "sztároknak"???). Már nagyon régóta éppen ezért keresgélek a neten és mindig találok vmi újat, vmi jót és a legfontosabb, h vmi színvonalasat. És nem feltétlenül kell a külföldi piacon keresgélni, mert sok-sok magyar zenész-zenekar van Magyarországon is (újak-régiek). wink.gif
2011. október 12. 20:35 #94
Kiraac
Kiraac
ƒℓєυя яєвєℓℓє™

Státuszilyen szar nap nincs még egy :(((((
Hozzászólás: 2355
Csatolások: 320
Azonosító: 126961
Én a kettő között vagyok. Szoktam hallgatni új számokat, de a Vivát nem szeretem, inkább MTV Hits-et szoktam. De azon is vannak olyan divatszámok, amiket kifejezetten utálok. Ezek a gépzenék (így hívom őket rohog.gif). Ki nem állhatom azokat. Semmi zene nincs bennük. ,De legalább a tehetségtelen magyar tinisztrároktól megkímélnek az MTV-n. Viszont én szeretem a kifejezetten tiniénekeseket/együtteseket: Avril Lavigne, Paramore, The Pretty Reckless. Régebben én is ezeket a tömegzenéket hallgattam mindig, de aztán végre kialakult ez a rockosabb stílusom. És már úgy unom, hogy az osztálytársaim is csak azokat tartják "menőnek", akik ezeket a sablonos, okádék zenéket hallgatják/dúdolják. És egyre jobban nem tartom őket semmire zene terén...
2011. október 12. 22:24 #95
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Ez egy nagyon jó cikk laugh.gif Sajnos manapság tényleg ez a helyzet, rengeteg tizenéves agyát mossák át a VIVA-hoz hasonló zenecsatornák. Nincs semmi zenei ízlésük, legtöbben azért kedvelnek csak meg egy énekest, mert menő. A zenének pedig egyáltalán nem ez lenne a lényege. Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy én még abban az időben voltam kisgyerek, amikor még nem volt ilyen rossz a helyzet. A zenei stílusom körülbelül már 12 éves korom körül kialakult, már akkor is az olyan dalok voltak a legnagyobb kedvenceim, amelyeknek mélyebb mondanivalójuk is van. De a mostani 12 éves korosztályra sajnos nem mondható el ( tisztelet a kivételnek meghajolo.gif meghajolo.gif ) A zenecsatornák egyfolytában gyártják a legújabb sztárokat, akikben alig van tehetség, ezzel kiszorítva azokat, akiknek tényleg helye lenne a szakmában! Itt már rég nem a tehetség számít, hanem az, hogy ki tudja jobban eladni magát. Ha belegondoltok, hol vannak most azok a sztárok, akik 6-7 évvel ezelőtt a VIVA sztárjai voltak? Ott van például Kasza Tibi, akinek az újonnan megjelent klipjét vagy 2x-er, 3x-or adta le a zenecsatorna. A V-tech legújabb klipjét talán még ennyiszer sem adták le. Pedig állítom, ők külön-külön is tehetségesebbek, mint az egész VIVA bagázs együttvéve. A zenecsatornák agymosásával kapcsolatban szeretném elmesélni nektek egy nyári fesztiválos élményemet. Több koncert volt egymás után. Az egyik a VIVA egyik legnagyobb sztárja volt. Autogramosztáskor, és koncert közben is majdnem eltaposták egymást az emberek. Ezután következett egy olyan énekes, aki 6-7 évvel ezelőtt volt Magyarország egyik leghíresebb előadója. Itt autogramosztáskor az emberek MAGUKTÓL álltak be kettes sorokba, hogy mindenki sorra kerüljön. Nos én ekkor is döbbentem rá, mennyire is befolyásolja a tizenévesek fejlődését egy zenecsatorna.
2011. október 13. 12:48 #96
Flower21
Flower21
♥ Books&Movies ♥

Státusz♥ Sunshine ♥ Books ♥ Loki ♥ BTS ♥ Sherlock ♥ Paul Walker
Hozzászólás: 1122
Azonosító: 151172
jó cikk lett, általában mindenféle típusú zenét hallgatok, nem zárkózóm el semmi újtól, ami tetszik azt hallgatom, ha világsztár, ha nem
az alapján döntök, hogy jó-e hallgatni vagy sem az adott zenét vagy dalt, nem befolyásolnak mások véleményei
Vivánk meg régóta nincs
2011. október 13. 15:32 #97
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
Én imádom, ha felfedezek egy új előadót/együttest! Nem csak Lady Gaga(bár őt szeretem én is) és LMFAO
van a világon! Jah és a barátnőim,amikor szünetbe zenét hallgatnak és beszélnek róla,hogy milyen jó(sp,flour,cvcrew?) én csak lesek és mondom:ezek mik?
Olyan tipikus "ez megy a Viván, ez a menő,szuper" számok! Még jó,hogy nincs Vivánk. Ha lenne se nézném! :|
2011. október 13. 15:33 #98
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
Ez egy hasznos cikk és jó a témája! smileeee.gif
2011. október 13. 18:41 #99
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
Nagyon jó cikk.
Én így találtam rá Christina Grimmie-re. nagyon tehetséges lány. ♥ és mondjuk rá Jessie J-re is rá vagyok kattanva,h meghalgattam egy számát és azóta az öszeset fejből fújom... biggrin.gif igaz őt már elég sokan ismerik biggrin.gif
2011. október 13. 18:43 #100
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
CandUs: az I love Rock n roll-t én is imádooom ♥♥♥
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!