Ismét büntetés vár az RTL Klubra
2011. október 18. 15:12
A Médiatanács volt már AKKOR A HIBÁS, amikor ezt a szemetet engedte leadni a TV-ben. Szánalmas.
2011. október 18. 15:13
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
Porcicca,egyetértek...
2011. október 18. 15:31
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
én is eggyetértek Porcicca...
2011. október 18. 15:34
Nem volna egyszerűbb megoldás elrakni az egész műsort éjszakára? Aki annyira akarja az fent marad és megnézi. Rohadt gáz, hogy a VV miatt össze lett kuszálva az RTL összes műsora. Adják éjfélkor 18-as karika alatt, és akkor úgy dughatnak, meg úgy káromkodhatnak, ahogy akarnak, és akkor még az idióta felesleges mellékműsoraikat is eltakaríthatnák.
2011. október 18. 15:41
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Szerintem ne most gondolkodjanak büntetéseken, egyszerűen nem kellett volna engedélyezni a VV5-öt.
1 felhasználónak tetszik:
Kelly
2011. október 18. 15:44
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Aftermath96 @ 2011.10.18. 15:34)
Nem volna egyszerűbb megoldás elrakni az egész műsort éjszakára? Aki annyira akarja az fent marad és megnézi. Rohadt gáz, hogy a VV miatt össze lett kuszálva az RTL összes műsora. Adják éjfélkor 18-as karika alatt, és akkor úgy dughatnak, meg úgy káromkodhatnak, ahogy akarnak, és akkor még az idióta felesleges mellékműsoraikat is eltakaríthatnák.
Az ötlet nem lenne rossz, támogatnám, de az ő szemszögükből nem ésszerű lépés. Ha későbbre teszik, kevesebben nézik. Nekik az 'aki megakarja nézni az úgyis fent marad' nem elég ..
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
An_d_a
2011. október 18. 15:44
white10 Nem az a cél, hogy ne nézzék... olvasd el még egyszer..
2011. október 18. 15:50
@ophely88 Így sem hiszem, hogy ennek a szériának akkora sikere van. Még a múltkorira azt mondtam, hogy megértem, mert tényleg különböző karakterek voltak. Az is erőltetett volt, de ez százszorta meghaladja. Olyanok ezek a szereplők, mintha mindig ugyanazokat látnám, senkinek egy ismertető jele, szürke és unalmas. Egyszóval valóban egy retek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 18. 15:57
A VV-nek alapból semmi értelme. Nem elég, hogy ennyi szemét megy a rádiókban és a zenecsatornákban még itt van ez is.
Viseljék a következményeket, ha nem gondoltak erre, akkor késő bánat!
Viseljék a következményeket, ha nem gondoltak erre, akkor késő bánat!
2011. október 18. 16:01
Vegye le az RTL
És senkinek sem lesz agykárosodása(főleg a kiskorúaknak)
És senkinek sem lesz agykárosodása(főleg a kiskorúaknak)
2011. október 18. 16:06
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Aftermath96 @ 2011.10.18. 15:50)
@ophely88 Így sem hiszem, hogy ennek a szériának akkora sikere van. Még a múltkorira azt mondtam, hogy megértem, mert tényleg különböző karakterek voltak. Az is erőltetett volt, de ez százszorta meghaladja. Olyanok ezek a szereplők, mintha mindig ugyanazokat látnám, senkinek egy ismertető jele, szürke és unalmas. Egyszóval valóban egy retek.
Ha későbbre tolják, még ennyi nézője sem lesz. Ha akarnák, el tudnák csúsztani a műsoridőben, hidd el nekem, de nem akarják. Akármilyen sikere is van ennek a szériának, ennél később már nem igazán tehetnék, max 18-as karikával, de azt Rózsika néni és kis Mariska már nem fogja megnézni este 11-kor... Szerintem okkal van odatéve a műsor és nem akarják onnan elmozdítani, mert az nem érné meg nekik. Szerintem.
2011. október 18. 16:12
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Feleőlem nyugodtan eltüntethetik
2011. október 18. 16:47
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Egy gyökér adó, egy gyökér műsorral főműsoridőben tolják, sztem amúgy vagy még 1-2 órával később adhatnák, és állandóan sírnak, hogy így-úgy nincs annyi bevételük, ahhoz képest könnyen kiköhögne 292 milliót, semmiből nem tanulnak Mónika showval hányszor tanyoltak el, de ha az embereknek ez a kultúrműsor kell, gratula.
2011. október 18. 16:48
ophely88time lady |
Idézet (Aftermath96 @ 2011.10.18. 16:30)
@ophely88 Nyilván így van. De akkor sem tartom helyesnek, hogy a VV miatt tolódik az egész műsor.
Én sem tartom helyesnek. Én nem nézek magyar televíziót de tudom milyen rossz azoknak, akiknek a kedvenc sorozatai tolódnak emiatt.
2011. október 18. 16:54
Eszer.123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 118 Csatolások: 3 Azonosító: 160919 offline |
Úgy van! Kapja csak a büntetéseket! Hátha belátják, hogy kár a VV-re pazarolni a főműsoridőt! Tőlem legyen valóvilág, csak ne pont a főműsoridőben. Kezdődjön 11-kor és kész. Aki a VV-t tartja a legjobb műsornak a világon, mert ilyen .... emberek vannak benne, az meg tudja nézni 2 órával később is.
2011. október 18. 16:55
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
én ezen nem tudok meglepődni.a cikkek alapján annyira tudok következtetni,hogy abban a bolondok házában az intim viszonyok boncolgatásán,káromkodáson és veszekedésen kívül SEMMI MÁS nem történik.
annyiban viszont biztosan igazuk van a műsor készítőinek,hogyha az összes káromkodós részt kisípolnák,akkor a műsoridő alatt semmi mást nem lehetne hallani
szerintem a csatorna biztosan nem fogja levenni adásról a vv-t,ugyanis túl nagy bevételt hoz nekik a show ahhoz.
a 16-os karika szerintem semmit nem old meg,legfeljebb ha 11 utánra áttennék a műsort,akkor néznék kevesebben.de akkor meg kisebb lenne a nézettség.
számomra ˝eredmény˝ :legfeljebb lesz egy összegben valami bírság,és minden folytatódik úgy,ahogyan eddig volt.
annyiban viszont biztosan igazuk van a műsor készítőinek,hogyha az összes káromkodós részt kisípolnák,akkor a műsoridő alatt semmi mást nem lehetne hallani
szerintem a csatorna biztosan nem fogja levenni adásról a vv-t,ugyanis túl nagy bevételt hoz nekik a show ahhoz.
a 16-os karika szerintem semmit nem old meg,legfeljebb ha 11 utánra áttennék a műsort,akkor néznék kevesebben.de akkor meg kisebb lenne a nézettség.
számomra ˝eredmény˝ :legfeljebb lesz egy összegben valami bírság,és minden folytatódik úgy,ahogyan eddig volt.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.