Ismét büntetés vár az RTL Klubra
2011. október 18. 15:12
A Médiatanács volt már AKKOR A HIBÁS, amikor ezt a szemetet engedte leadni a TV-ben. Szánalmas.
2011. október 18. 15:13
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Porcicca,egyetértek...
2011. október 18. 15:31
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
én is eggyetértek Porcicca...
2011. október 18. 15:34
Nem volna egyszerűbb megoldás elrakni az egész műsort éjszakára? Aki annyira akarja az fent marad és megnézi. Rohadt gáz, hogy a VV miatt össze lett kuszálva az RTL összes műsora. Adják éjfélkor 18-as karika alatt, és akkor úgy dughatnak, meg úgy káromkodhatnak, ahogy akarnak, és akkor még az idióta felesleges mellékműsoraikat is eltakaríthatnák.
2011. október 18. 15:41
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem ne most gondolkodjanak büntetéseken, egyszerűen nem kellett volna engedélyezni a VV5-öt.
1 felhasználónak tetszik:
Kelly
2011. október 18. 15:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.10.18. 15:34)
Nem volna egyszerűbb megoldás elrakni az egész műsort éjszakára? Aki annyira akarja az fent marad és megnézi. Rohadt gáz, hogy a VV miatt össze lett kuszálva az RTL összes műsora. Adják éjfélkor 18-as karika alatt, és akkor úgy dughatnak, meg úgy káromkodhatnak, ahogy akarnak, és akkor még az idióta felesleges mellékműsoraikat is eltakaríthatnák.
Az ötlet nem lenne rossz, támogatnám, de az ő szemszögükből nem ésszerű lépés. Ha későbbre teszik, kevesebben nézik. Nekik az 'aki megakarja nézni az úgyis fent marad' nem elég ..
2011. október 18. 15:44
white10 Nem az a cél, hogy ne nézzék... olvasd el még egyszer..
2011. október 18. 15:50
@ophely88 Így sem hiszem, hogy ennek a szériának akkora sikere van. Még a múltkorira azt mondtam, hogy megértem, mert tényleg különböző karakterek voltak. Az is erőltetett volt, de ez százszorta meghaladja. Olyanok ezek a szereplők, mintha mindig ugyanazokat látnám, senkinek egy ismertető jele, szürke és unalmas. Egyszóval valóban egy retek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 18. 15:57
A VV-nek alapból semmi értelme. Nem elég, hogy ennyi szemét megy a rádiókban és a zenecsatornákban még itt van ez is.
Viseljék a következményeket, ha nem gondoltak erre, akkor késő bánat!
Viseljék a következményeket, ha nem gondoltak erre, akkor késő bánat!
2011. október 18. 16:01
Vegye le az RTL
És senkinek sem lesz agykárosodása(főleg a kiskorúaknak)
És senkinek sem lesz agykárosodása(főleg a kiskorúaknak)
2011. október 18. 16:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.10.18. 15:50)
@ophely88 Így sem hiszem, hogy ennek a szériának akkora sikere van. Még a múltkorira azt mondtam, hogy megértem, mert tényleg különböző karakterek voltak. Az is erőltetett volt, de ez százszorta meghaladja. Olyanok ezek a szereplők, mintha mindig ugyanazokat látnám, senkinek egy ismertető jele, szürke és unalmas. Egyszóval valóban egy retek.
Ha későbbre tolják, még ennyi nézője sem lesz. Ha akarnák, el tudnák csúsztani a műsoridőben, hidd el nekem, de nem akarják. Akármilyen sikere is van ennek a szériának, ennél később már nem igazán tehetnék, max 18-as karikával, de azt Rózsika néni és kis Mariska már nem fogja megnézni este 11-kor... Szerintem okkal van odatéve a műsor és nem akarják onnan elmozdítani, mert az nem érné meg nekik. Szerintem.
2011. október 18. 16:12
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Feleőlem nyugodtan eltüntethetik
2011. október 18. 16:47
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Egy gyökér adó, egy gyökér műsorral főműsoridőben tolják, sztem amúgy vagy még 1-2 órával később adhatnák, és állandóan sírnak, hogy így-úgy nincs annyi bevételük, ahhoz képest könnyen kiköhögne 292 milliót, semmiből nem tanulnak Mónika showval hányszor tanyoltak el, de ha az embereknek ez a kultúrműsor kell, gratula.
2011. október 18. 16:48
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.10.18. 16:30)
@ophely88 Nyilván így van. De akkor sem tartom helyesnek, hogy a VV miatt tolódik az egész műsor.
Én sem tartom helyesnek. Én nem nézek magyar televíziót de tudom milyen rossz azoknak, akiknek a kedvenc sorozatai tolódnak emiatt.
2011. október 18. 16:54
|
Eszer.123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 118 Csatolások: 3 Azonosító: 160919 offline
|
Úgy van! Kapja csak a büntetéseket! Hátha belátják, hogy kár a VV-re pazarolni a főműsoridőt! Tőlem legyen valóvilág, csak ne pont a főműsoridőben. Kezdődjön 11-kor és kész. Aki a VV-t tartja a legjobb műsornak a világon, mert ilyen .... emberek vannak benne, az meg tudja nézni 2 órával később is.
2011. október 18. 16:55
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én ezen nem tudok meglepődni.a cikkek alapján annyira tudok következtetni,hogy abban a bolondok házában az intim viszonyok boncolgatásán,káromkodáson és veszekedésen kívül SEMMI MÁS nem történik.
annyiban viszont biztosan igazuk van a műsor készítőinek,hogyha az összes káromkodós részt kisípolnák,akkor a műsoridő alatt semmi mást nem lehetne hallani
szerintem a csatorna biztosan nem fogja levenni adásról a vv-t,ugyanis túl nagy bevételt hoz nekik a show ahhoz.
a 16-os karika szerintem semmit nem old meg,legfeljebb ha 11 utánra áttennék a műsort,akkor néznék kevesebben.de akkor meg kisebb lenne a nézettség.
számomra ˝eredmény˝ :legfeljebb lesz egy összegben valami bírság,és minden folytatódik úgy,ahogyan eddig volt.
annyiban viszont biztosan igazuk van a műsor készítőinek,hogyha az összes káromkodós részt kisípolnák,akkor a műsoridő alatt semmi mást nem lehetne hallani
szerintem a csatorna biztosan nem fogja levenni adásról a vv-t,ugyanis túl nagy bevételt hoz nekik a show ahhoz.
a 16-os karika szerintem semmit nem old meg,legfeljebb ha 11 utánra áttennék a műsort,akkor néznék kevesebben.de akkor meg kisebb lenne a nézettség.
számomra ˝eredmény˝ :legfeljebb lesz egy összegben valami bírság,és minden folytatódik úgy,ahogyan eddig volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.