Szeptember végén volt a dal premierje a rádióban, most pedig végre megérkezett a várva várt kisfilm is! Ráadásul az eddig megszokottól meglehetősen új képi világgal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chenoa szellemként tért vissza
2011. október 18. 14:34
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2011. október 18. 15:38
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Hát, nem ez lesz a kedvenc számom.
2011. október 18. 15:52
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
egyet értek hörikével
2011. október 18. 16:57
olyan furcsa hogy nem angolul énekel XD
és igy olyan nyominak hangzik az egész. de lehet nem az.... csak :/ XD
és igy olyan nyominak hangzik az egész. de lehet nem az.... csak :/ XD
2011. október 18. 19:12
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Mennyi értelmes komment, de most komolyan... Fogadok, hogy el sem indítottátok a videót, vagy maximum 1 percet néztetek belőle...
De nyilván nem tudhatjuk... Meg az sem evidens, hogy mindenkinek minden tetszik és ez így van jól.
Igen, spanyolul énekel. Ez miért akkora baj? Nagyon szép nyelv és kezdi átvenni Magyarországon is a második legnépszerűbb idegennyelv helyét, ami eddig a német volt...
De nyilván nem tudhatjuk... Meg az sem evidens, hogy mindenkinek minden tetszik és ez így van jól.
Igen, spanyolul énekel. Ez miért akkora baj? Nagyon szép nyelv és kezdi átvenni Magyarországon is a második legnépszerűbb idegennyelv helyét, ami eddig a német volt...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 18. 21:57
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Hát nekem tetszik. Vettem a fáradtságot, és megnézem+meghallgatam. Nagyon szeretem a spanyol nyelvet, mert szép és szenvedélyes. Én is akartam tanulni, de már mindenki azt akar, ezért nem olyan buli... Chenoa fantasztikus, mindig tud újat mutatni, és nyilván gyönyörű is, szóval mutogassa csak magát, ezért ne szidják Az a tollas ruci nagyon tetszik!
Sally Sparrow
2011. október 18. 21:58
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
De legalább hobbi szinten el fogom kezdeni, mert tetszik és kész a spanyolkát
Sally Sparrow
2011. október 19. 08:11
Idézet (Kramisha @ 2011.10.18. 21:57)
Hát nekem tetszik. Vettem a fáradtságot, és megnézem+meghallgatam. Nagyon szeretem a spanyol nyelvet, mert szép és szenvedélyes. Én is akartam tanulni, de már mindenki azt akar, ezért nem olyan buli... Chenoa fantasztikus, mindig tud újat mutatni, és nyilván gyönyörű is, szóval mutogassa csak magát, ezért ne szidják Az a tollas ruci nagyon tetszik!
Tényleg ennyire népszerű lett a spanyol? Mások is mondogatják nekem, de én ezt valahogy még mindig nem tapasztalom. Az(oka)t viszont annál inkább, hogy gáz és nem jó.
Az igaz, hogy tudok róla, hogy állítólag népszerű (= angol után második legnépszerűbb ÁLLÍTÓLAG), csak én ezt tényleg nem látom.
Szerintem ne azért tanulj egy nyelvet, hogy buli vagy nem buli, hanem azért, mert tényleg érdekel, tetszik, leköt, stb. Én 12-14 éves korom óta bele vagyok zúgva a nyelvbe. Valahogy úgy alakult, hogy órai keretek között sosem tudtam foglalkozni vele, pedig próbálkoztam. Úgyhogy össze-vissza, magamtól és nagyon lassan kezdtem vele foglalkozni. (+ hézagosan) Úgyhogy amit tudok, azt innen tudom, és várom, hogy egyszer eljussak oda, hogy elkezdhetek rendesen spanyolozni is. Addig marad "hobbinak".
2011. október 19. 15:03
Kramishaparawhore |
Hát talán tényleg nem a legjobban fogalmaztam meg, szóval: AKAROK spanyolul tanulni, mert gyönyörű, imádom, magát az országot is, és el is fogom kezdeni, amint nem leszek ennyire elfoglalt, hogy csak épp starity-zni jut időm De az én osztályomnak pl. a fele állítja, hogy imádja, és ezt akarja felvenni következő nyelvnek. Iigen, én is próbálkozok, lett is volna egy időpont, szerdán du. 6-tól este maximum 9-ig, mert 3 óra lett volna összesűrítve. Csak hát ugye a tanulnivaló mellett... Sally SOK SIKERT, remélem összejön ;-) És nekem is
Sally Sparrow
2011. október 19. 19:11
Akkor az előző hozzászólás alapján: nem gáz, ha nekem meg tökre bejön?
Szerintem ahhoz az erőhöz, amit ez a dal képvisel, nagyon jól eltalálták a videót. Jómagam inkább díjazom, ha egy klipnek van egy konkrét története, esetleg nem is maga az előadó, hanem felkért szereplők játsszák el a dal történetét, de tetszik ez merészség és szenvedélyesség, ami Chenoából árad.
Az meg külön, hogy három Laurát is látunk: fehéret, vöröset és feketét, és mindegyik "szerepben" tündököl!
Szerintem ahhoz az erőhöz, amit ez a dal képvisel, nagyon jól eltalálták a videót. Jómagam inkább díjazom, ha egy klipnek van egy konkrét története, esetleg nem is maga az előadó, hanem felkért szereplők játsszák el a dal történetét, de tetszik ez merészség és szenvedélyesség, ami Chenoából árad.
Az meg külön, hogy három Laurát is látunk: fehéret, vöröset és feketét, és mindegyik "szerepben" tündököl!
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.