Én nekem igazából mindegy ki megy vissza. De szerintem Csaba részéről elég rossz döntés volt kihívni Christofel-t ... Hiszen lehet hogy a nézők imádnak nevetni a hülyeségein. Ezt Olivér és Alekosz is megmondta ...
Péniszpörgető és kacsaszájú lány. x')
VV5: Csaba a kubaival méri össze erejét
2011. október 20. 14:47
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Christofel egy kőbunkó. Ha valaki meg mondja neki az saját igazát, akkor ordenáré módon leüvölti a fejét, ráadásul vissza is csak általános baromságokat tud mondani. Ő menjen haza, hiába csendes a Csabi, több értelem szorult bele. De mivel a nézők erre az idióta "kubaira" kapják fel a fejüket...
2011. október 20. 14:53
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Nos.. van egy full normális gyerek meg egy idióta. Igaz, hogy Cristofel csinálja a show-t, de rajta kívűl többen is szórakoztatják a nézőket. Bár az Attila esne ki :@
2011. október 20. 14:55
igaza van csabinak nagyon helyes hogy kivite christ remélem hogy csaba jon visza mert ahogy monták chris egy kis szarház takony egysemire való mit képzel ő magáról gyerünk csabi megmutatod hogy megnyered
2011. október 20. 15:03
Hát nem tudom. Nekem mind a kettő ismeretlen. De a Cristofel így kép alapján eléggé hülye gyereknek néz ki.
2011. október 20. 16:02
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
Hajrá CRISTOFEL!!!
2011. október 20. 16:06
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
sajnos Chrisnek több esélye van de nem bírom...Hajrá Csabi!
2011. október 20. 16:10
|
|
rami1235új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 124375 offline
|
Csabának kell vissza mennie. Kristofelt utálom.Csabát sajnáltam is mert ő tényleg nem bánt senkit és nem eshetett jól neki hogy így hátbaszurták még a hozzá közeledő emberek is. Szavazz Csabára (Y)
2011. október 20. 16:12
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Továbbra sem nézem ezt az agysejtpusztító marhaságot, az ezzel kapcsolatban írt cikkeket sem szoktam elolvasni, csak ritkán, de akkor is, csak azért, mert úgy érzem, muszáj megnyilvánulnom a témában. Most is, csak nézelődök a cikkek között, és ezt látom! A képre pillantva, azt kell mondjam, hogy a jobb oldali srác még egész intelligensnek néz ki, nem tudom, hogy mi vihette rá erre, hogy ebbe a műsorba jelentkezzen, és ország-világ előtt leégesse magát. Látom, hogy ez a, szintén a tehetsége miatt, a 700. helyre ugró Seherezádé is népszerű, csak azt nem tudom, hogy miért, gyerekek!!!! Sajnálom, hogy ennyi ember isteníti! De, végül is, mint az ókori Rómában, az embereknek igazából 2 dolog kellett. Kenyér, és cirkusz! Hát, az utóbbi az megérkezett!
2011. október 20. 16:18
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hajráá Csaba!
d Neked kell nyerned nem ennek a f*sznak.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: