VV5: Csaba a kubaival méri össze erejét
2011. október 20. 17:04
|
|
MeaNO1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 145184 offline
|
Csaba,nagyon okos taktikai játékos..ha sikerülne neki visszajönnie(amit nagyon remélek),akkor nagy eséllyel indulhatna az Arénában a megmérettetéseken(ezáltal védettségeket szerezve),mert ott csak Cristofel lehet számára ellenfél..és Csabi ugye egy intelligens fiatal ember..még az "ész" megmérettetéseken is győzedelmeskedhetne...lsd.az előző megmérettetésen hiába győzedelmeskedett Cris,de már a logikai feladatban csődöt mondott...Cris hiába tud showt csinálni,de esze az nincsen..,talán értelemmel,intelligenciával ez a játék sokáig játszható...(Bár úgy is az Rtl dönt,nem a nézők)...Na majd meglátjuk,hogy mi lesz ebből...HAJRÁ CSABA!!!
2011. október 20. 17:10
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Christofel még kis hülye mindenhez,ezt nem kell tudni,látszik rajta!Csaba pedig egyszerűen csendes,és tényleg okos!Reméljük sok embernek lesz esze,és Csabi meg vissza a villába.Én Csabit még nem hallottam csúnyán beszélni,és jobb is így,mert ő legalább az eszét használja,nem a száját...
Szóval Csabi,mars vissz a avillába!-Hangzik el a számból vasárnap
Szóval Csabi,mars vissz a avillába!-Hangzik el a számból vasárnap
2011. október 20. 17:38
Szerintem mindkettőjüknek ki kéne esnie mert ez a villa nem ér semmit. Cristofel egy jellemtelen, nagyképű ember míg Csabi egy nagy nulla bent. Egyáltalán nem érdekel hogy melyikőjük megy vissza.
2011. október 20. 17:52
|
SavannahFrendrichúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155298 offline
|
Nagyon rosszul döntött Csabaa! Miért pont Christofelt kellett kivinnie?:/ Attillát kelett volna:) Én mind2 fiu nagyon kedvelem benne de az a baj h. Csaba tényleg nemsokmindent csinál ott benntt de lehet h. ő ezthívja taktikának ezt csak ő tudhatja. Christofel meg legalább csinálja a műsort! SZerintem inkább Christofelnek kéne visszamennie az lenne a legjobb:) DE lehet h. Csabátt szavazzák vissza de őt csak azért mertt sokan Christofelt nagyképű köcsögnek tartják. Szerintem e nemigyvan most mindenki olyan amilyennek megteremtették őtt! Ő ilyen. Na mind1
2011. október 20. 18:30
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hát,én meglepődtem,h őt hívta. Azt hittem,h Attilát fogja,de nem. Mikor kimondta a nevét,ugye láttátok ti is,h Christofel egy kicsit riadt és meglepő fejet vágott?! Tuti parázik.
Az a gond,h nemtudom, h kinek szurkoljak,vagyis,az van,h Christofel körül mindig van vmi izgalmas,v szerelmes,v idegbeteges,v vicces,v épp egy unszimpatikus dolog,ellenben Csabával,szval ő egy színes egyéniség.
Viszont Csaba annyira kedves,aranyos,jó indulatú,h megérdemelné,h benn maradjon,sőt én nekem ő az egyik kedvencem. De ha a játékot nézzük, Christofel az,akit izgibb nézni.
De azért Csaba mellett vagyok inkább.
Az a gond,h nemtudom, h kinek szurkoljak,vagyis,az van,h Christofel körül mindig van vmi izgalmas,v szerelmes,v idegbeteges,v vicces,v épp egy unszimpatikus dolog,ellenben Csabával,szval ő egy színes egyéniség.
Viszont Csaba annyira kedves,aranyos,jó indulatú,h megérdemelné,h benn maradjon,sőt én nekem ő az egyik kedvencem. De ha a játékot nézzük, Christofel az,akit izgibb nézni.
De azért Csaba mellett vagyok inkább.
2011. október 20. 18:37
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát remélem Cristofel megy vissza
2011. október 20. 18:42
|
Saturdaybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 160206 offline
|
Cristofel menj haza béna vagy Veronikával egíütt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. október 20. 19:01
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ronnie95 egyetértek.
2011. október 20. 19:25
Gondoltam, hogy őt fogja kihívni. Fél Attilától és fél Pétertől is, és ezért hívta ki a Cristofelt.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: