Demi Lovato és édesapja kapcsolata nem volt mindig átlagos apa-lánya viszony. Most először beszélt nyilvánosság előtt Patrick Lovato.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi édesapja kétségbeesetten hívogatja lányát
2011. október 22. 12:37
Ha apukának eddig nem volt fontos, akkor valószínűleg most sem Demi szeretete kell neki, hanem a pénze.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. október 22. 12:38
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Szerintem ne akarjon ő semmit Demitől.Eddig nem kereste,ez után se tegye.Gondolom neki is csak pénz kellene,vagy egy kis hírnév,mert így most mindenki felfigyel rá.Azért megkérdezném,hogy hol volt eddig?Most,hogy Demi ennyire híres lett,jött rá,hogy van egy lánya akit eddig leszart?
2011. október 22. 12:41
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Nagyon gyanús ez... 10 éve nem kereste fel, most pedig mikor Demi a eddigi karrierje csúcsán van, hirtelen felbukkan.
Egyébként nem feltétlenül kellhet neki csak a pénze, hiszen 10 év az 10 év, és mégiscsak Deminek az apja, tehát valamilyen szinten csak hiányozhat neki a saját lánya...
Egyébként nem feltétlenül kellhet neki csak a pénze, hiszen 10 év az 10 év, és mégiscsak Deminek az apja, tehát valamilyen szinten csak hiányozhat neki a saját lánya...
2011. október 22. 12:42
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
hm, meghallgatta a For the love of a daughtert és rájött, hogy egy barom? vagy pénz kell?
2011. október 22. 12:48
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Ameddig csak ott volt úgymond Demi a világban, le se tojta, most meg, h híresebb, mint valaha, vmi véletlen dolog miatt meg "könnyek között" beszél csemetéjéről...De ahogy látom majdnem mindnekinek ez a véleménye az előttem hozzászólókból.De én átérzem Demi érzéseit, mert az én szüleim is elváltak, az apám egy darabig foglalkozott velem, de már több mint öt éve semmit sem took felőle, és ez számomra így is van jóól. Mikor 2 évvel ezelőtt új útlevelet kellet csináltatni akkor is az egész világegyetemet fel kellett kutatni érte xD Aláírta a papírt, megkérdezte, h beszélhetnénk e vmikor, én azt mondtam neki, h beszélhetünk, ha akar, de ez nem jelent semmit.Erre mondta, h majd keres valahol, a neten, telefonon, e-mailbe akárhol...aztán meg szart megkeresni, pedig meg tudott volna!!Mert tudja a telószámom, meg anyumét is, a mailomat és ismerősök vunk különböző közösségi portálokon is!!De ő tesz rám nagy ívből!!Nem tudom igazából, h milyen apával élni...soo én ezt szoktam meg. Énekesnő szeretnék lenni, és ha majd egyszer az leszek, akkor majd, ha meg akar keresni én is figyelmen kívül hagyom majd!! Demivel vagyook!!
2011. október 22. 12:58
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Milyen érdekes hogy amikor Demi-nek gondjai voltak akkor a drága apuci sehol sem volt!
Nem is értem hogy egy apa hogy sz@arhatja le a gyerekét! Demi eddig is meg volt nélküle, sajnos nem számíthatott rá!Úgy hogy szerintem jó oka van annak hogy nem veszi fel a telefont!
Nem is értem hogy egy apa hogy sz@arhatja le a gyerekét! Demi eddig is meg volt nélküle, sajnos nem számíthatott rá!Úgy hogy szerintem jó oka van annak hogy nem veszi fel a telefont!
2011. október 22. 13:00
bűzlik nekem, hogy pont akkor tűnt fel, amikor Demi ennyire híres, de majd elválik. annak pedig nyilván van oka, hogy Demi nem veszi fel.
végülis ők tudják, mi ez az egész.
végülis ők tudják, mi ez az egész.
2011. október 22. 13:01
érdekes hogy most bukkant fel mikor már minden jól megy és híresevbb mint valaha és nem akkor mikor Demi egy igencsak nehéz korszakán ment keresztül mikor nagy problémákkal küzdött akkor kellett volna mellé állnia..
2011. október 22. 13:01
Most tényleg ez már szánalmas. Eddig nem is kereste meg semmi, most meg "könnyek közt" beszél a lányáról? Megértem, hogy Demi nem veszi fel. Én sem venném.
2011. október 22. 13:03
Az apja csak pénzt akar Demitől szerintem. Miért pont most keresné fel a lányát? A szeretetre vágyik? Ja, főleg, ha az a pénzben rejlik. Szánalom -.-
2011. október 22. 13:04
En (aki apa nelkul nott fel mert elvaltak) sose bocsajtanek meg neki 1)szanalamas , hogy csak akkor kell neki hogyha sztar 2) miert pont most erdekli mival vele kereste volna elobb...
2011. október 22. 13:06
Miley Cyrus 17 en is igy gondolom mikor sztar leszek, es apam megkeres, hatat fogok forditani neki...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.