Kelly Rowland, a brit X Factor egyik zsűritagja kihagyni kényszerül az e heti élő adásokat. A 30 éves énekesnő betegségre hivatkozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihagyja az e heti X Factort Kelly Rowland
2011. október 29. 14:11
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi az igaz. Nem biztos, én elképzelhetőnek tartom, hogy a Tulisával való összeveszés végeredményeképpen próbál kibújni onnan. Vagy nem tetszik neki, hogy páran azt hangoztatják backstage, hogy 'díváskodik'.
2011. október 29. 14:33
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Nagyon elegem van már abból, hogy mindig Nicole a backup... Miért nem kérik Cherylt? Elvégre 3 évet lenyomott, nem nagyon csinál semmit, Nicole-nak meg ott van a US X Factor...
Direkt nem nézem a US-t, mert nem bírom Scherzingert, erre odahívják a UK-be. Remélem mégsem ő lesz...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 29. 14:34
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Christo @ 2011.10.29. 14:33)
Nagyon elegem van már abból, hogy mindig Nicole a backup... Miért nem kérik Cherylt? Elvégre 3 évet lenyomott, nem nagyon csinál semmit, Nicole-nak meg ott van a US X Factor...
Direkt nem nézem a US-t, mert nem bírom Scherzingert, erre odahívják a UK-be. Remélem mégsem ő lesz...
Szerintem Cherylt tesz az X-Factorra és annak összes verziójára is
Christo
2011. október 29. 14:38
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Én sem értem hogy az X Factor készítői/Simon Cowell miért vannak bele szerelmesedve ebbe a tehetségtelen Nicole-ba. Mentorként egyértelműen nulla amit csinál, és hát énekesként sem annyira nagy szám.
Akkor inkább menjen a helyére Cheryl. Őt sem bírtam igazán, de Nicole-nál fényévekkel jobb.
Akkor inkább menjen a helyére Cheryl. Őt sem bírtam igazán, de Nicole-nál fényévekkel jobb.
2011. október 29. 15:15
ophely88time lady |
Idézet (audrey @ 2011.10.29. 14:38)
Én sem értem hogy az X Factor készítői/Simon Cowell miért vannak bele szerelmesedve ebbe a tehetségtelen Nicole-ba. Mentorként egyértelműen nulla amit csinál, és hát énekesként sem annyira nagy szám.
Csak tippelek. Nem tud mást küldeni. Nicole neve elég ismerős, az US X-Factor többi zsűritagja 'odaát' kevésbé ismert, ezért ide Nicolet küldi mivel ő nem akar menni, gondolom. De ez csak egy gondolat
2011. október 29. 15:16
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.10.29. 14:34)
Szerintem Cherylt tesz az X-Factorra és annak összes verziójára is
Mondjuk ez érthető is lenne, elvégre szépen kivágták a US verzióból. Vagy a halál tudja mi volt már...
Idézet (audrey @ 2011.10.29. 14:38)
Az biztos, hogy Cherylnek ilyen téren azért több tapasztalata van. Nem tud érdekelni, hogy Nicole-nak viszonylag van hangja, akkor is tucatelőadó, és még csak nem is szimpatikus a díva megmozdulásaival. De hát hiába pampogok, a döntés nem az én kezemben van...
ophely88
2011. október 29. 15:18
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Én is egyből arra gondoltam, hogy Tulisa miatt lépett le, amúgy szerintem vissza kéne ültetni oda Cherylt és kész...
ophely88
2011. október 29. 15:46
ophely88time lady |
Idézet (Christo @ 2011.10.29. 15:16)
Az biztos, hogy Cherylnek ilyen téren azért több tapasztalata van. Nem tud érdekelni, hogy Nicole-nak viszonylag van hangja, akkor is tucatelőadó, és még csak nem is szimpatikus a díva megmozdulásaival. De hát hiába pampogok, a döntés nem az én kezemben van...
Most olvastam a Daily Fail weboldalán, hogy ő fellépni fog de nem lesz benne a zsűriben ...
2011. október 29. 16:54
sajnálom Kellyt. remélem mihamarabb meggyógyul és újra folytathatja a munkáját. Kíváncsi leszek, hogy akkor most hogy is lesz ez a pótlás, majd meglátjuk. mindenesetre tényleg cherylt kellene visszaültetni, ha csak erre az egy alkalomra is. azt nem mondom, hogy bárkit is váltson le a mentorok közül, mivel a mostani brit mentorgárda szerintem tökéletes, de amíg kelly távol van a betegsége miatt, addig visszahívhatnák cherylt. végül is, ő volt az x-faktor egyik legjobb mentora...
ophely88
2011. október 29. 16:55
Alexandra? az jóó, bár elég érdekes lesz számára, hogy a mentorokkal vonulhat majd be de biztos élvezni fogja
2011. október 29. 20:54
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
Burke fogja átvenni :DDD
2011. október 29. 21:01
Hiányolni fogom ma este, imádom, ahogy vitatkozik a többiekkel. xD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.