Kelly Rowland, a brit X Factor egyik zsűritagja kihagyni kényszerül az e heti élő adásokat. A 30 éves énekesnő betegségre hivatkozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihagyja az e heti X Factort Kelly Rowland
2011. október 29. 14:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi az igaz.
Nem biztos, én elképzelhetőnek tartom, hogy a Tulisával való összeveszés végeredményeképpen próbál kibújni onnan. Vagy nem tetszik neki, hogy páran azt hangoztatják backstage, hogy 'díváskodik'.
2011. október 29. 14:33
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nagyon elegem van már abból, hogy mindig Nicole a backup... Miért nem kérik Cherylt? Elvégre 3 évet lenyomott, nem nagyon csinál semmit, Nicole-nak meg ott van a US X Factor...
Direkt nem nézem a US-t, mert nem bírom Scherzingert, erre odahívják a UK-be. Remélem mégsem ő lesz...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 29. 14:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.10.29. 14:33)
Nagyon elegem van már abból, hogy mindig Nicole a backup... Miért nem kérik Cherylt? Elvégre 3 évet lenyomott, nem nagyon csinál semmit, Nicole-nak meg ott van a US X Factor...
Direkt nem nézem a US-t, mert nem bírom Scherzingert, erre odahívják a UK-be. Remélem mégsem ő lesz...
Szerintem Cherylt tesz az X-Factorra és annak összes verziójára is
Christo
2011. október 29. 14:38
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Én sem értem hogy az X Factor készítői/Simon Cowell miért vannak bele szerelmesedve ebbe a tehetségtelen Nicole-ba. Mentorként egyértelműen nulla amit csinál, és hát énekesként sem annyira nagy szám.
Akkor inkább menjen a helyére Cheryl. Őt sem bírtam igazán, de Nicole-nál fényévekkel jobb.
Akkor inkább menjen a helyére Cheryl. Őt sem bírtam igazán, de Nicole-nál fényévekkel jobb.
2011. október 29. 15:15
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (audrey @ 2011.10.29. 14:38)
Én sem értem hogy az X Factor készítői/Simon Cowell miért vannak bele szerelmesedve ebbe a tehetségtelen Nicole-ba. Mentorként egyértelműen nulla amit csinál, és hát énekesként sem annyira nagy szám.
Csak tippelek. Nem tud mást küldeni. Nicole neve elég ismerős, az US X-Factor többi zsűritagja 'odaát' kevésbé ismert, ezért ide Nicolet küldi mivel ő nem akar menni, gondolom. De ez csak egy gondolat
2011. október 29. 15:16
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.29. 14:34)
Szerintem Cherylt tesz az X-Factorra és annak összes verziójára is 
Mondjuk ez érthető is lenne, elvégre szépen kivágták a US verzióból. Vagy a halál tudja mi volt már...
Idézet (audrey @ 2011.10.29. 14:38)
Az biztos, hogy Cherylnek ilyen téren azért több tapasztalata van. Nem tud érdekelni, hogy Nicole-nak viszonylag van hangja, akkor is tucatelőadó, és még csak nem is szimpatikus a díva megmozdulásaival. De hát hiába pampogok, a döntés nem az én kezemben van...
ophely88
2011. október 29. 15:18
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én is egyből arra gondoltam, hogy Tulisa miatt lépett le, amúgy szerintem vissza kéne ültetni oda Cherylt és kész...
ophely88
2011. október 29. 15:46
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Christo @ 2011.10.29. 15:16)
Az biztos, hogy Cherylnek ilyen téren azért több tapasztalata van. Nem tud érdekelni, hogy Nicole-nak viszonylag van hangja, akkor is tucatelőadó, és még csak nem is szimpatikus a díva megmozdulásaival. De hát hiába pampogok, a döntés nem az én kezemben van...
Most olvastam a Daily Fail weboldalán, hogy ő fellépni fog de nem lesz benne a zsűriben ...
2011. október 29. 16:54
sajnálom Kellyt. remélem mihamarabb meggyógyul és újra folytathatja a munkáját. Kíváncsi leszek, hogy akkor most hogy is lesz ez a pótlás, majd meglátjuk. mindenesetre tényleg cherylt kellene visszaültetni, ha csak erre az egy alkalomra is. azt nem mondom, hogy bárkit is váltson le a mentorok közül, mivel a mostani brit mentorgárda szerintem tökéletes, de amíg kelly távol van a betegsége miatt, addig visszahívhatnák cherylt. végül is, ő volt az x-faktor egyik legjobb mentora...
ophely88
2011. október 29. 16:55
Alexandra?
az jóó, bár elég érdekes lesz számára, hogy a mentorokkal vonulhat majd be
de biztos élvezni fogja
2011. október 29. 20:54
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Burke fogja átvenni :DDD
2011. október 29. 21:01
Hiányolni fogom ma este, imádom, ahogy vitatkozik a többiekkel. xD
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.