A brit Terence Davies legutóbb tíz éve rendezett nagyjátékfilmet, most újra forgat: egy The Deep Blue Sea című, az 50-es évek Nagy Britanniájában játszódó filmet csinál, amelynek Rachel Weisz a főszereplője. Weisz egy rossz házasságban élő, depressziós feleséget alakít, aki szerelmi viszonyba bonyolódik egy egykori pilótával. Utóbbit a mostanában egyre felkapottabb Tom Hiddleston játssza, akit láthattunk a Thor-ban, Woody Allen filmjében, a Midnight in Paris-ben és Steven Spielberg War Horse-ában is. A bíró férjet az elsősorban színpadi színészként ismert Simon Russell Beale játssza.
(tartalom az origo.hu-ról)
The Deep Blue Sea / Örvény (2011)
2012. május 15. 10:48
|
|
mangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 175603 offline
|
Sziasztok:)
Nagyon szeretném megnézni végre ezt a filmet is Tomtól, de egyszerűen nem tudom letölteni... lehet, h buta kérdés, de itthon ki lehet venni esetleg valahonnan, vagy megvásárolni? megjelent egyáltalán Magyarországon? mert én egyelőre sehol nem találtam még meg, a letöltés meg folyamatosan megszakad, ugyhogy remélte, h ti tudtok nekem segíteni..
köszi előre is
Nagyon szeretném megnézni végre ezt a filmet is Tomtól, de egyszerűen nem tudom letölteni... lehet, h buta kérdés, de itthon ki lehet venni esetleg valahonnan, vagy megvásárolni? megjelent egyáltalán Magyarországon? mert én egyelőre sehol nem találtam még meg, a letöltés meg folyamatosan megszakad, ugyhogy remélte, h ti tudtok nekem segíteni..
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

7 felhasználónak tetszik: