Nem éppen kedvező időpontra tette az NBC csatorna az egyik legújabb sorozatát, ám mégis hozta a várt nézettséget.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jól teljesített a Grimm
2011. november 04. 14:17
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Imádom ezt a sorozatot, alig várom a 2. részt!!! Persze, hogy sikeres, mert KIRÁLY! De a péntek 9 óra tényleg szerencsétlen egy időpont, mert olyankor mindenki bulizik! Mondjuk szerintem ez a sorozat nem csak a tiniknek való, hanem a felsőbb korosztálynak is, mert nincs benne annyi nyáladzás xD
1 felhasználónak tetszik:
N.k
2011. november 04. 14:32
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem csodálom, hogy sikert aratott, szerintem is nagyon jó, alig várom a folytatást!
2011. november 04. 14:35
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sokan mondják hogy Odaát-utánzat.De hát az Odaát is egy remek sorozat,akkor valószínűleg ez is.Nállam már rajta van a listán hogy meg fogom nézni.Nagyon tetszett az előzetese is ,szóvel...a főszereplő se rossz *_*
2011. november 04. 16:01
Mennyi bőrt húznak még le erről a témáról? Kezd unalmas lenni. Vámpírhullám-hatás INCOMING. Brace yourselves.
2011. november 04. 17:16
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
majd megunják
erről a témáról már annyi sorozat volt (van),azokat mentsék inkább a kaszától mint még egy ilyet összehozni :/
erről a témáról már annyi sorozat volt (van),azokat mentsék inkább a kaszától mint még egy ilyet összehozni :/
2011. november 04. 18:01
Idézet (Taurilla @ 2011.11.04. 16:01)
Mennyi bőrt húznak még le erről a témáról? Kezd unalmas lenni. Vámpírhullám-hatás INCOMING. Brace yourselves.
Pedig ez nem vámpírokról szól
2011. november 04. 18:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remek, köszi a cikket. Én gondolkodom a folytatáson. Tetszett az első rész de többet vártam tőle, kevesebbet kaptam és a szűkös sorozatnéző óráimba így nem fér bele
2011. november 04. 22:14
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
mano-girl például a moovie.cc-n, ahova én tettem fel:D és magyar feliratos.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.