Starity

Panini profilja

Panini  
  • Csatlakozott
  • 2011. november 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1997. február 15.
  • Lakhely
  • Jász-Nagykun-Szolnok megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasgatok ; zenét hallgatok ; zongorázok <3 ; sorozatokat lesek
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Imádom
  • Ha valaki tényleg érdeklődik az iránt amit szeret csinálni
  • Utálom
  • Ha valaki stílusikonnak képzeli magát, amikor csak szimplán kurvásan öltözködik ^^
  • Weblapom
  • - nem publikus -

A tetteink elindítanak dolgokat, de ezzel együtt kell élnünk.

Panini
Utoljára aktív: 2012.02.13. 20:08Státusz módosítva: 2012.01.29. 16:04

Mi újság nála?

2012.01.19. 20:08Panini új kedvence Martin Freeman

2012.01.19. 20:08Panini új kedvence Benedict Cumberbatch

2012.01.02. 19:07Panini új kedvence James Phelps

2012.01.02. 19:07Panini új kedvence Oliver Phelps

2012.01.02. 19:07Panini új kedvence Clémence Poésy

Bemutatkozás


Üdvözöllek a profilomon, idegen. Nevem nem Panini de nyugodt szívvel hívj csak így. Most vagyok elsős gimnazista, szeretem a gimit ahova járok és (még) tanulni is szeretek. Nyugodt természetű vagyok, és egy picit egoista is. Imádok csipkelődni, de ez ne tévesszen meg, amúgy nagyon kedves vagyok, azokkal akik szerintem megérdemlik. 

Szabadidőmben sokat szoktam olvasni. Mindent elolvasok amit csak találok az én kis itthoni könyvtáramban, viszont kétszer nem szeretek könyvet olvasni. Leginkább a romantikus, misztikus könyveket kedvelem. Megvan a Twilight-Saga összes könyve viszont a felét se olvastam ki mivel utálom. Na jó nem útálom, csak a könyvet túl nyálasnak találom. Rengeteg vámpíros regényt olvastam eddig, elsőnek az igazi Drakulát említeném, (hiszen az mindennek a szülőatyja) viszont nagyon szeretem a Vámpírnaplókat is.

Filmek terén se vagyok nagyon válogatós. Mindent megnézek, aztán hogy mi tetszik meg, esetleg mit nézek meg majd többször az már más történet. A filmek műfajában is a romantikus, illetve a misztikus történeteket kedvelem, itt viszont még bejönnek a képbe az akciófilmek is. Kedvenceim: Harry Potter -mind a 7 rész- ; Interjú a vámpírral; Neveletlen hercegnő -mind a 2 rész- ; A király beszéde; Lopott idő; Sweeney Todd; Charlie és a csokigyár; Halott menyasszony; Túl a sövényen; Shrek; Kung Fu panda; A varázslótanonc; Másnaposok - első és második része is-

Másik nagy mániám az olvasás mellett, külömböző sorozatok nézése. Na nem az a Barátok Közt és egyébb izék, hanem a RENDES sorozatok nézése. Nagyon szeretem itt is a misztikus illetve a nyomozós sorozatokat. Kedvencek: Once Upon a Time; Vampire Diaries; True Blood; Grimm; Teen Wolf; Bones; NCIS; CSI; Glee; Odaát; The Secret Circle

Először nagyon szkeptikus voltam ezzel a sorozattal kapcsolatban. Még hogy egy olyan történet amelyben a mesék világa és az igazi világ keveredik? Vagy nagyon rosszra vagy nagyon jóra számítottam. Az utóbbi lett. Beleszerettem. Az egész magával ragadott. A történet, a szereplők, a karakterek! Istenem, nagyon megszerettem. Mindenkinek, aki szereti a nagyon érdekes, magával ragadó történeteket, csak ajánlani tudom nagy szeretettel!

Mint az előbb is említettem imádom az ODAÁTOT. Legjobb barátnőm ismertette meg velem ezt a fantasztikus sorozatot. Az első 1-2 rész még nem fogott meg, de utánna valami Isteni sugallat miatt folytattam és nagyon de nagyon megszerettem. Minden megvan benne ami egy sikersorozathoz (szerintem) kell. Kedvenc szereplőm benne Castiel és Dean. De minden egyes karakter nagyon a szívemhez nőtt, ezalatt a röpke 7 évad alatt.

Másik nagy kedvencem lett (lesz) a Grimm című sorozat, amelyet itt starityn ismertem meg. Pontosabban egy cikkben találkoztam a trailerével és utánna nem volt megállás. Még ugye csak az első része jelent meg, ami pontosan a Piroska és a Farkas történetet dolgozza fel. Nekem nagyon tetszett, ha gondoljátok nézzétek meg ti is. Meleg szívvel tudom ajánlani!

Nina Dobrev - A kedvenc színésznőm. Gyönyörű és nagyon tehetséges személynek tartom. Először a Vámpírnaplók c. sorozatban láttam, viszont azóta szeretem és tisztelem. Nekem első pillanatra szimpatikus volt és ez a szimpátia egyre erősebb és erősebb lett. Azóta is mindig követem a filmjeit, hiszen amiben ő játszik (saját véleményem szerint) rossz film már nem lehet.

Imádott színészeim egyike (három van most per pillanat) Josh Dallas. Eddig még csak a Once Upon a Time sorozatban láttam az alakítását, de szerintem isteni színész és nagyon jól néz ki! Ő játsza Szőke Herceget (milyen meglepő) , nagyon eltalálta a karaktert, visszafogott, de mégis valamiféle erő sugárzik belőle :) S arra bíztat a mosolyával, hogy több filmjét is nézzem meg!

Másik nagy kedvencem a Once Upon a Timeból a sherffet alakító Jamie Dornan. Sármos, jó színész és a hangja valamiért megfogott. Nem tudom megmagyarázni :) De ilyen pasit akarok (avagy őt akarom a leendő pasimnak) Sőtt tuti, hogy az eddig megjelent összes filmjét meg fogom nézni az ünnepek alatt!

Joseph Morgan - Gondolom nagyon sokan hitték azt, hogy a harmadik kedvenc férfi színészem nem más mint Ian, viszont ez nem igaz! Az én abszolúlt #1 nem más mint a Vámpírnaplók gonosz szívtiprója Joseph (aki Klaust személyesíti meg) Először a Vámpírnaplókban láttam meg mint Ninát, aztán megnéztem a Ben Hurban is (ahol ő a főszereplő) és mondanom sem kell ... beleszerettem. Azóta a Vámpírnaplókat csak miatta nézem.

 

Véget is ért a bemutatkozásom, remélem nem utad el magad rajta, a legtöbb infőt publikáltam ebben a 'kis' bejegyzésben viszont ha bármi kérdesed lenne nyugodtan írj egy mailt.

ui: Magyarország tinilakosságának 98% a haját tépné, ha Justin Bieber öngyilkos akarna lenni. Ha te abba a 2%-ba tartozol, aki popcornt enne és vigyorogva nézné, akkor rakd ki ezt a profilodra.

Kedvenc sztárok

1 Jamie Dornan
2 Josh Dallas
3 Joseph Morgan
4 Jennifer Morrison
5 Rupert Grint
6 Alan Rickman
7 Jackson Rathbone
8 Ginnifer Goodwin
9 Tom Felton
10 Misha Collins
11 Nina Dobrev
12 Ian Somerhalder
13 Paul Wesley
14 Robert Downey Jr.
15 Lana Parrilla
16 Grey Damon
17 Thomas Dekker
18 Ewan McGregor
19 Walt Disney
20 Ashley Greene
21 Jensen Ackles
22 Candice Accola
23 Steven R. McQueen
24 Chelsea Kane
25 Skyler Samuels
26 Pixie Lott
27 Vastag Tamás
28 Vastag Csaba
29 Michael Weatherly
30 Neil Patrick Harris
31 Nicole Kidman
32 Nicki Minaj
33 Lady Gaga
34 Tony Bennett
35 Keira Knightley
36 Rihanna
37 Clémence Poésy
38 Oliver Phelps
39 James Phelps
40 Benedict Cumberbatch
41 Martin Freeman
további kedvencek

Barátok

allyangel
allyangel

chicken-y.™

Kramisha
Kramisha

parawhore

Rencsi0423
Rencsi0423

új tag

Betty953
Betty953

visszatérő vendég

Üzenőfal

Vegas Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok!:)<3

2011.12.31. 19:07

szia! szavaztam csodálatos profilod van megérdemled a szavazatokat! :) végig olvastam szimpi vagy!:D

2011.12.31. 16:04

Kramisha Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Neked és az egész Családodnak! ;)

2011.12.24. 14:02

szép profil,szavaztam :)

2011.11.12. 14:02

dori08 Nagyon tetszett a profilod, főleg a képek, gyönyörű. XoXo

2011.11.06. 19:07