Adam Lambert a Queennel fog fellépni
2011. november 06. 16:26
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
_ToTo_ egyetértek, Freddie forog a sírjában.
Ez az Adam egy elszúrt homo sapiens és nem, nem a szexuális hovatartozását illetően, még csak nem is az énekhangjával van a bajom, hanem az imidzsével, magával az emberrel. Nem is szabadna a Queen-nel egy lapon említeni, nemhogy még Queen dalt énekeljen. Ráadásul a sok tudatlan tinédzser majd neki könyveli el a legendás Queen-dalokat, gratula.
Ez az Adam egy elszúrt homo sapiens és nem, nem a szexuális hovatartozását illetően, még csak nem is az énekhangjával van a bajom, hanem az imidzsével, magával az emberrel. Nem is szabadna a Queen-nel egy lapon említeni, nemhogy még Queen dalt énekeljen. Ráadásul a sok tudatlan tinédzser majd neki könyveli el a legendás Queen-dalokat, gratula.
2 felhasználónak tetszik:
a7xforever,
Grace Benning
2011. november 06. 17:04
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
_ToTo_ hehe xDDD
2011. november 06. 17:07
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Én személy szerint örülök ennek, remek kezdés ahhoz, hogy Adam visszatérjen, visszaszerezze a népszerűségét, és imádom a Queen dalokat is
Egyébként Adam már állt színpadra a Queen tagjaival, az American idol fináléjában Kris Allennel, és azóta sem hallottam sehonnan, hogy az akkor énekelt dal Adam, vagy Kris dala lenne. Aki mégis ebbe a tévhitbe esne, nos annak eleve kevés IQ-ja van ahhoz, hogy foglalkozzunk vele.
Egyébként Adam már állt színpadra a Queen tagjaival, az American idol fináléjában Kris Allennel, és azóta sem hallottam sehonnan, hogy az akkor énekelt dal Adam, vagy Kris dala lenne. Aki mégis ebbe a tévhitbe esne, nos annak eleve kevés IQ-ja van ahhoz, hogy foglalkozzunk vele.
2011. november 06. 17:33
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline |
OMG annyira de annyira de annyira örülöööök *-*
2011. november 06. 17:33
Idézet (Johinna @ 2011.11.06. 16:26)
_ToTo_ egyetértek, Freddie forog a sírjában.
Ez szerintem h*lyeség. Attól, hogy Adam elénekel egy Queen dalt, nem fogom -legalábbis én- az ő dalaként emlegetni. Aki meg ezt teszi, az nem tudja, mi az a Queen. Plusz, ha jól tudom -javítsatok ki, ha nem így van- volt róla szó, hogy Adam Freddy helyébe léphet a Queenben, mivel Brian May kivételes tehetségnek tartja.
Nagyon örülök annak, hogy Adam végre ilyen formában is hallat magáról, kíváncsi leszek mi lesz ebből. Már alig várom az új albumát is, biztos olyan klassz lesz, mint az előző.
2011. november 06. 17:50
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (Zsécii @ 2011.11.06. 17:33)
Ez szerintem h*lyeség. Attól, hogy Adam elénekel egy Queen dalt, nem fogom -legalábbis én- az ő dalaként emlegetni. Aki meg ezt teszi, az nem tudja, mi az a Queen. Plusz, ha jól tudom -javítsatok ki, ha nem így van- volt róla szó, hogy Adam Freddy helyébe léphet a Queenben, mivel Brian May kivételes tehetségnek tartja.
Nagyon örülök annak, hogy Adam végre ilyen formában is hallat magáról, kíváncsi leszek mi lesz ebből. Már alig várom az új albumát is, biztos olyan klassz lesz, mint az előző.
Én sem mondtam, hogy nem tehetséges/bár szerintem rossz stílusba öli a hangját/. No, de a lényeg, hogy Te nem fogod neki tulajdonítani egyik Queen dalt sem, mert ismered a Queen-t, de hidd el, hogy a tinédzserek többsége nem ismeri, ami szánalmas és szomorú is egyben.
Brian May meg lehet, hogy kivételes tehetségnek tartja, de attól még nem ér fel Freddie-hez, mert hozzá senki nem ér fel.
1 felhasználónak tetszik:
a7xforever
2011. november 06. 19:30
Zoeeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 161768 offline |
úristen!! -.- amiket itt olvastam hát, csak gratulálni tudok az IQ szint a nullán áll. Örülni kéne, hogy Ad a Queennel lép fel, hiszen nagyon jó hangja van. Aki szerint meg nem, az húzza meg magát egy sarokba, de sürgősen!!
2011. november 07. 11:30
Imádom Adamat, alig várom h vissza nézhessem az előadását
2011. november 07. 20:14
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
nagyon király volt a fellépése a Queennel.
Rég hallottunk már Adamről végre most felbukkant
Rég hallottunk már Adamről végre most felbukkant
2011. november 09. 19:24
ADAM ANNNYIRAAA ESZMÉLETLEN JÓL CSINÁLTA!! :)Imádtaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!! ♥♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.