Igazad van
Lezajlott a 2011-es MTV EMA
2011. november 07. 13:31
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Porcicca:
Én sem értem. Szerintem sem Lady GaGa, sem Bieber nem nagy durranás. Ugyanakkor nem is lep meg; általában azt tapasztalom, hogy a legnagyobb elismerést csak ritkán azok kapják, akik szerintem is valami jót, s jól csinálnak.
Én sem értem. Szerintem sem Lady GaGa, sem Bieber nem nagy durranás. Ugyanakkor nem is lep meg; általában azt tapasztalom, hogy a legnagyobb elismerést csak ritkán azok kapják, akik szerintem is valami jót, s jól csinálnak.
2011. november 07. 13:35
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
....
gagában azt azért díjazom hogy azt énekli : baby Born This Way... - hát akkor miért torzitja az arcát mindenféle sminkel és tükrös xarokkal , meg minek vesz fel parókát , meg tnap is ami takarta az arcát....
egyébként grat neki, meg Bruno Marsnak , a Linkin Parknak és Eminemnek , és persze 30 Seconds To Marsnak
gagában azt azért díjazom hogy azt énekli : baby Born This Way... - hát akkor miért torzitja az arcát mindenféle sminkel és tükrös xarokkal , meg minek vesz fel parókát , meg tnap is ami takarta az arcát....
egyébként grat neki, meg Bruno Marsnak , a Linkin Parknak és Eminemnek , és persze 30 Seconds To Marsnak
2011. november 07. 13:41
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
sajnálom hogy katy csak egyet nyert :S
2011. november 07. 13:55
Úgy ahogy megvoltam elégedve , de nem értem hogy hogy lehet Justin az év Férfi előadója (
!!) , mikor ő nem is férfi -.-" ...
2011. november 07. 14:11
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
A legjobb férfi előadó Justin Bieber?
szerintem itt valamit nagyon elnéztek...még ha férfi lenne...Amúgy miért olyan jó Lady Gaga Born This Way-e?Komolyan..a Linkin Park,Eminem,Bruno Mars és Selena Gomez volt érdekes.
2011. november 07. 14:12
huh nagyon jó volt a közvetítés
kár hogy a következő egy év mulva lesz
grat a nyerteseknek!
2011. november 07. 14:28
Nos igen, én Lady Gaga-tól valami elegánsan extrém cuccot vártam volna, nem egy parabola antenna kosztümöt. -.-
2011. november 07. 14:42
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Hihetetlen, komolyan mondod már fáj. Mindig Bieber a legjobb férfi, ez komoly? Megint bebizonyosodott, hogy a rajongói napokat ott ültek a gép előtt és nyomkodták a szavazatokat, mint a nem normálisak. Ugyan ez Gagánál. Ez a nő most minek öltözött? Mert én először egy cintányért vettem ki belőle. Vártam, hogy Eminem megjelenjen, de hiába. Azért a videó üzenetnek örülök és gratulálok neki a Legjobb Hip-Hop előadó díjáért + Bruno Mars-nak is nagyon gratulálok.
A többivel egyikkel sem értek egyet. Adele egyáltalán miért nem nyert? Igazán megérdemelt volna legalább egy díjat.
Az előadásoknál nekem a Coldplay rettentően tetszett. Bruno Mars is remek fellépést csinált. Lady Gaga és Bieber produkciója meg egyenesen idegesítő és irritáló volt. LMFAO-tól szintén a hajamat téptem.
Az előadásoknál nekem a Coldplay rettentően tetszett. Bruno Mars is remek fellépést csinált. Lady Gaga és Bieber produkciója meg egyenesen idegesítő és irritáló volt. LMFAO-tól szintén a hajamat téptem.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: