Lezajlott a 2011-es MTV EMA
2011. november 09. 20:36
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Justin nem érdemelt meg egyet sem
2011. november 10. 10:12
na azért az, hogy a legjobb férfi előadó jusztinka, azon kiakadtam. még hogy férfi? kisfiúnak is csak erős jóindulattal lehet nevezni
2011. november 10. 15:00
Gagának és Brunonak nagyon gratulálok.
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat!
)
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat!
2011. november 10. 16:14
|
|
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline
|
Gratula Lady Gagának és a többieknek is
2011. november 10. 16:23
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Gagának és Brunonak nagyon gratulálok.
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki biggrin.gif
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat! dry.gif)
Egyetértek!
Szerintem Justin nem érdemli meg!Még csak nem is férfi!Csak azért kapta meg mert van sok sikítozó rajongója!-.-" Viszont Gaga és Bruno Mars nagyon megérdemlik!Ők tényleg nagyon tehetségesek!
És sokan mondják hogy Selena jó műsorvezető volt.....hát szerintem ami azt illeti elég gáz hogy nem jelölték semmiben!-.-" De örülök neki mert ehetsége az nincs csak nyikorgott volna a színpadon!-.-"
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki biggrin.gif
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat! dry.gif)
Egyetértek!
2011. november 10. 22:06
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
ahan...csak tudjátok a Big Bang is nyert díjat, nem csak akik fellettek sorolva...és szerintem azért ennyit megérdemelnének hogy a nyertesek közé legyenek sorolva, ha már egyszer leverték Britney-t :DDDDDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2011. november 11. 17:06
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nem értem, hogy miért van mindenki úgy oda gagáért...
2011. november 11. 18:02
|
Lizzie Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 149118 offline
|
nagyon jo hogy a Linkin Park lett a legjobb !!!!!!!!!!!
2011. november 11. 20:30
Én csak ma néztem meg az EMA-t , Lady GaGa megint sok jelölést kapott de szerintem már csak azért mert mást nem tudtak jelölni.Kedvelem a zenéjét,de ennyire tarolni.. Nem hiszem. Feltudtam volna sorolni 2 olyan személyt aki megérdemelte volna a jelölést GaGa helyett és talén nem nyert volna ennyi díjat.A megjelenéséről ne is beszéljünk..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.