Újabb dalt tett közzé a Paramore
2011. november 09. 21:10
én nagyon szeretem a Paramore-t,de mostanában a számaik nem sikerülnek valami jóra..nekem a régi hangzás jobban tetszik
2011. november 09. 21:21
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Nekem tetszik ez a szám, de azt el kell ismerni, hogy mióta kettészakadt a banda, nagyot süllyedt a színvonal. Félre ne értsetek, ez is remek szám, de hol van ez egy Ignorance-hez, vagy egy Misury Business-hez képest? Én nem a Monsterrel ismertem meg őket, személy szerint, nekem nem is tetszik az a szám, és most már egy kicsit tényleg kezdenek a pop felé haladni, aminek én nem kifejezetten örülök...
2011. november 09. 22:17
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Sokan írtátok, hogy amióta kettészakadt a banda, nem csinálnak már olyan jó számokat... tény, hogy ez inkább pop dal, de a Disney közelében sincs, még mindig megvan az a Paramore beütése.
Lehet, hogy csak azért csinálják ilyenre, hogy továbbrais a köztudatba maradjanak? Nemtudom... de nekem ez a szám is tetszik és, mint mondtam még mindig nem az a tipikus sz*r amit a Viván adnak. Sokkal jobb, nekem nagyon bejön.
Lehet, hogy csak azért csinálják ilyenre, hogy továbbrais a köztudatba maradjanak? Nemtudom... de nekem ez a szám is tetszik és, mint mondtam még mindig nem az a tipikus sz*r amit a Viván adnak. Sokkal jobb, nekem nagyon bejön.
2011. november 09. 22:58
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nekem is sokkal jobban bejönnek a régi számaik. ez már tényleg eléggé "tingli-tanglis"
2011. december 27. 10:49
A paramore úgy jó ahogy van.
És boldog szülinapot Hyley-nek
És boldog szülinapot Hyley-nek
2011. december 28. 12:29
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
szerintem igy jó ahogy van
2012. január 21. 20:14
|
|
BlackAngel8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 167298 offline
|
pontosan igy jo ahogy van
!!
2012. február 03. 11:24
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
ha gyorsan összedobnak a új rock számot elnézem a kicsit pop-os jelleget mert nagyon szeretem őket!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: