Újabb dalt tett közzé a Paramore
2011. november 09. 16:45
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
sztem nem popos, pont jó. <3
2011. november 09. 17:37
Ahogy lpsmaskmancick írta, a dal igazából tegnap délelőtt szivárgott ki ahelyett hogy Hayley-ék délben közzétették volna, de nem hinném, hogy az a pár óra bármin is változtat és Hayley sem perel vagy ilyesmi.
Nekem személy szerint nagyon tetszik a szám, bár szerintem nem ér fel egy Crushcrushcrush-hoz vagy egy Misery Business-hez.
2011. november 09. 17:57
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
szerintem nagyon jó..szinte tökéletes!Így tovább!
2011. november 09. 18:23
Huu, a Paramore-al mindig elfogult vagyok :'D Imádom őket, de a régi számaik kb. ezerszer jobbak mint a mostaniak. Pl. a kedvencem az Emergency, Crushcrushcrus, Brick By Boring Brick.. Mind zseniális számok, és persze most is nagyon jól nyomják.
DE: Az agyamra megy ha egyesek kiírják, hogy imádják a rock zenét, mert imádják a Paramore - Monstert. :"D Hát miezte?! Aztán közbe meg tele van az üzenőfaluk fluorral meg ilyenekkel.. Hát pofám leszakad. Szerintem sokan nem is szeretik a Paramoret, csak most, hogy adták őket a viván most trendi lett és mindenki elkezdte imádni. A legtöbben akik véleményt írnak róluk, mind oda írják hogy a legjobb számuk a Monster.. Nyilván az, mert mást nem is ismernek tőlük. Hát legyünk már tisztába a dolgokkal:o xDD
Bocsi, hogy elragadtattam magam, muszáj volt ezt kiadnom magamból, már hónapok óta ezen vagyok kiakadva. xD
DE: Az agyamra megy ha egyesek kiírják, hogy imádják a rock zenét, mert imádják a Paramore - Monstert. :"D Hát miezte?! Aztán közbe meg tele van az üzenőfaluk fluorral meg ilyenekkel.. Hát pofám leszakad. Szerintem sokan nem is szeretik a Paramoret, csak most, hogy adták őket a viván most trendi lett és mindenki elkezdte imádni. A legtöbben akik véleményt írnak róluk, mind oda írják hogy a legjobb számuk a Monster.. Nyilván az, mert mást nem is ismernek tőlük. Hát legyünk már tisztába a dolgokkal:o xDD
Bocsi, hogy elragadtattam magam, muszáj volt ezt kiadnom magamból, már hónapok óta ezen vagyok kiakadva. xD
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. november 09. 18:27
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Tetszik, de például az Ignorance vagy a Crushcrushcrushoz képest eléggé gyenge. Csináltak már jobbat is (:
Szerintem a Monster is jó, nem tudom, miért baj, ha valaki szereti.
Egyébként pedig nem mindenki - köztük é se - szereti az úgynevezett "tömegszámokat", de ettől függetlenül akadhat egy pár jó szám is köztük. Tehát biztos vagy egy csomó ember, aki csak azért szerette meg most annyira a Paramore-t, mert megjelent a Monster, de az is lehet, hogy tényleg szeretik és ismerik, vagy épp a Monsterrel ismerték meg őket és azóta nagyon megkedvelték a bandát.
Idézet (fashionbébíí @ 2011.11.09. 18:23)
Huu, a Paramore-al mindig elfogult vagyok :'D Imádom őket, de a régi számaik kb. ezerszer jobbak mint a mostaniak. Pl. a kedvencem az Emergency, Crushcrushcrus, Brick By Boring Brick.. Mind zseniális számok, és persze most is nagyon jól nyomják.
Egyébként pedig nem mindenki - köztük é se - szereti az úgynevezett "tömegszámokat", de ettől függetlenül akadhat egy pár jó szám is köztük. Tehát biztos vagy egy csomó ember, aki csak azért szerette meg most annyira a Paramore-t, mert megjelent a Monster, de az is lehet, hogy tényleg szeretik és ismerik, vagy épp a Monsterrel ismerték meg őket és azóta nagyon megkedvelték a bandát.
2011. november 09. 18:33
Nem rossz szám, tetszik, de az tény, hogy a régi számaik jobbak voltak.
Ettől függetlenül még mindig nagyon szeretem őket.
♥
Ettől függetlenül még mindig nagyon szeretem őket.
2011. november 09. 18:47
Idézet (Kiraac @ 2011.11.09. 18:27)
Tetszik, de például az Ignorance vagy a Crushcrushcrushoz képest eléggé gyenge. Csináltak már jobbat is (:
Öö félreértetted
(Mindenesetre elgondolkodtató, hogy amint írtál nekem átírtad a Monstert Crushscrushcrush-ra
2011. november 09. 18:50
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Tetszik, de a Monsterrel vagy a régebbiekkel nem ér fel... de attól még mindig nagyon jó, szeretem őket
2011. november 09. 19:30
|
|
bee12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 134228 offline
|
fashionbébíí-vel egyet kell,hogy értsek..
a nagy twilight-őrületnél ugyanez volt.a decode volt az egyik főcímdala,ezért mindenki elkezdte azt hallgatni,aki szerette a filmet..
a nagy twilight-őrületnél ugyanez volt.a decode volt az egyik főcímdala,ezért mindenki elkezdte azt hallgatni,aki szerette a filmet..
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2011. november 09. 19:31
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
szerintem tök jó a dal. a paramore-t mindig erős érzelmek jellemzték, de ennek a dalnak a könnyedtsége pont arra való, hogy megmutassa, milyen könnyedén veszik az akadályokat és tesznek a hideg világra...hogy nem kell mindent olyan komolyan venni
2011. november 09. 19:59
én nagyon szeretem őket és nagyon tetszik ez a számuk, meg az összes többi is
és szerintem egyáltalán nem disney-s.
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.