hm.. akár ő az apa akár nem.. elfogják tussolni....főleg ha igaz.. ha meg nem akkor élik tovább boldog életüket.. de jb csak jól jöhet ki
:/
Bizonyíték van Bieber apaságára
2011. november 12. 11:03
2011. november 12. 11:08
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
na jó, most már egyáltalán nem tudom minek higgyek, de az igazságra már nagyon kíváncsi vagyok :/
2011. november 12. 11:10
szánalmas ez az egész...jobb lett volna,ha JB nem próbálkozik az énekléssel és akkor valószínűleg otthon ülne és élné a boldog kis életét...bár nekem mind1,hogy híres vagy nem...van néhány jó száma is,de jobban járt volna,ha nem teszi fel az anyja azt a sok idióta videót a youtubra
2011. november 12. 11:30
|
petra408új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 147722 offline
|
DE EZ A NŐ NEM GONDOLTA ÁT MERT BÁRHOGY IS LESZ AZ NEKI ROSSZ!! ÉN A HELYÉBEN HAGYTAM VOLNA FŐLEG HA HAZUGSÁG VOLT DE HA NEM HAZUDIK AKK MEG SUJOS KÖVETKEZMÉNYEK LESZENEK!! ÚGY H CSAK ANNYIT TOOK MKONDANI NEKI: H EZT MEGSZÍVTAD HÜLYE PICSA!!
2011. november 12. 11:41
Az igazságot csak akkor tudjuk meg,ha vége lesz ennek az egésznek.. Addig meg inkább nem gondolok semmit erről a dologról..
2011. november 12. 11:42
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Basszus! Ha tényleg kiderül, hogy ez a kölyök teherbe ejtett egy nőt, én olyan röhögőgörcsöt kapok, hogy belehalok!
Egy épeszű nő letagadná, hogy bármi köze is volt valaha Bieberhez, ő meg inkább világgá kürtöli. Ilyen idiótát, meg is érdemli, hogy mindenféleképpen rosszul jár!
Felfoghatná a nő végre, hogy akár igaza van, akár nem, semmi esélye, mert Justin simán lefizethet mindenkit, és a feldühödött Belieberek is életveszélyesek lehetnek.
Biebernek van pénze, amivel mindent le fog rendezni, hogy tovább kornyikálhasson kedvére.
És mégis milyen bizonyíték? Csak a szája jár! Mutasson is valamit, ne csak terjessze a hazugságait!
Amúgy meg én lemaradtam ott, hogy két nő nem tud gyereket nemzeni...
Egy épeszű nő letagadná, hogy bármi köze is volt valaha Bieberhez, ő meg inkább világgá kürtöli. Ilyen idiótát, meg is érdemli, hogy mindenféleképpen rosszul jár!
Felfoghatná a nő végre, hogy akár igaza van, akár nem, semmi esélye, mert Justin simán lefizethet mindenkit, és a feldühödött Belieberek is életveszélyesek lehetnek.
Biebernek van pénze, amivel mindent le fog rendezni, hogy tovább kornyikálhasson kedvére.
És mégis milyen bizonyíték? Csak a szája jár! Mutasson is valamit, ne csak terjessze a hazugságait!
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. november 12. 11:51
Idézet (rachella @ 2011.11.12. 11:42)
Basszus! Ha tényleg kiderül, hogy ez a kölyök teherbe ejtett egy nőt, én olyan röhögőgörcsöt kapok, hogy belehalok!
Egyetértek. Elég nyilvánvalóan csak a pénzre játszik a nőci. Ha a kölök nem Bíbör gyereke, akkor és pénzt kap hogy hallgasson, ha pedig tényleg az övé, akkor csak még többet kap.
Engem nem érdekelne, mennyit fizetnek, nem tenném kockára a szabadságomat - vagy, a Beliebereknek köszönhetően, az életemet - semennyi pénzért.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. november 12. 11:58
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
istenem de idiota ez a csaj
2011. november 12. 12:24
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
na erre kíváncsi vagyok.. de ha a csaj vállalja azt, hogy akármerre dől a dolog, mindenképpen baja lesz belőle és kisgyereke van.. vagy nagyon hülye, vagy igaza van.. kezdem elhinni hogyx Justin az apa :$
2011. november 12. 12:32
nem hinném h justin az apa....ez a nő csak pénzt akar keresni...
de kíváncsi vagyok mi lesz!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.