Miley Cyrus megvédte Demi Lovatót
2011. november 13. 12:34
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Ez szép volt tőle:)ilyen egy igazi barát:)
2011. november 13. 12:36
BSBfan13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 528 Csatolások: 54 Azonosító: 125343 offline |
én szeretem mind2-jüket és tisztelet Miley-nak h kiáll barátnője mellett...látszik hogy nem csak a hirverés miatt vannak együtt:) Tényleg igazi barátok...amúhy meg nem tudom miért nem lehet leakadni Demiről meg a súlyáról...:// semmi gond nincs vele...de ha sokáig piszkálják megint összeomlik szegény:((
2 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
WhiteRosee
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline |
drogproblémái is voltak
semmi baj nincs az alakjával. rendes volt Mileytól
2011. november 13. 12:37
Miley-nak aztán tényleg nagyon "rossz természete" van... Miley
2011. november 13. 12:39
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
milyen jóba vannak még mindig Demi és Miley.aranyos volt tőle hogy kiállt Demi mellett.
2011. november 13. 12:41
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
ez egy nagyon kedves dolog volt Miley-tól
2011. november 13. 12:45
Ez kedves volt Miley-től, Demi meg nem is kövér...
Mindig csinos volt és az is marad, nem a testsúly határozza meg az embert és a boldogságot...
Mindig csinos volt és az is marad, nem a testsúly határozza meg az embert és a boldogságot...
2011. november 13. 12:45
Azért hozzá tennék még valamit. Sokan írjátok, hogy Selena sosem állt ki nyilvánosan Demiért és ezáltal nem is az igaz barátnője. (lehet, hogy ebben igazatok van, nem nagyon értek ezekhez a dizni-barátságokhoz, de azért kifejtem a véleményem)
Szerintem az is lehet igaz barát, aki nem hangoztatja úton-félen, hogy mekkora-örök barátság van köztük. Pl. lehet, hogy nem kürtölik világgá ezeket a dolgokat, de közben a csillogás és sztárság mögött mindig ott vannak egymásnak és együtt sírnak, nevetnek.
Vagy pl. az is lehet, hogy egy barát mindenhol a kedvében jár a másiknak a nagyközönség előtt, de közben meg hazugság az egész kapcsolatuk.
Bármi lehetséges. Nem ismerjük Selenát, se Mileyt, sőt Demit se ahhoz, hogy megítéljük, hogy kik az igazi barátok.
Ezt most nem azért mondom, hogy Selena mellett álljak ki vagy épp Miley mellett, csak azt akarom mondani, hogy mi nem látunk be a csillogás mögé. Nem kéne elítélni senkit. Attól még, hogy Selena tehetségtelen (mert ugye ez nyilvánvaló ) és ezáltal sokan utálják itt (köztük én is xD) még lehet olyan barát, aki mindig ott van a másiknak.
Szerintem az is lehet igaz barát, aki nem hangoztatja úton-félen, hogy mekkora-örök barátság van köztük. Pl. lehet, hogy nem kürtölik világgá ezeket a dolgokat, de közben a csillogás és sztárság mögött mindig ott vannak egymásnak és együtt sírnak, nevetnek.
Vagy pl. az is lehet, hogy egy barát mindenhol a kedvében jár a másiknak a nagyközönség előtt, de közben meg hazugság az egész kapcsolatuk.
Bármi lehetséges. Nem ismerjük Selenát, se Mileyt, sőt Demit se ahhoz, hogy megítéljük, hogy kik az igazi barátok.
Ezt most nem azért mondom, hogy Selena mellett álljak ki vagy épp Miley mellett, csak azt akarom mondani, hogy mi nem látunk be a csillogás mögé. Nem kéne elítélni senkit. Attól még, hogy Selena tehetségtelen (mert ugye ez nyilvánvaló ) és ezáltal sokan utálják itt (köztük én is xD) még lehet olyan barát, aki mindig ott van a másiknak.
2 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
WhiteRosee
2011. november 13. 12:47
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Miley Ilyenkor még jobban megszeretem
2011. november 13. 12:50
ezt annyira utálom! semmi baj a súlyával!!!!!
:S
:S
2011. november 13. 12:52
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
Miley 4 ever olyan büszke vagyok rá úgy imádom és Demit is nagyon szeretem Istenem imádom ha ilyen hírekkel van tele a sajtó és nem azzal hogy el meg az összevesztek
2011. november 13. 12:55
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Nagyon kedves tőle.
2011. november 13. 13:01
Semmi baj sincs a súlyával nagyon csinos.Mileytól meg nagyon kedves volt.
2011. november 13. 13:03
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 367 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline |
Istenem tipikus női beszélgetés, és dicsérgetés, hányok az ilyentől. Demi tényleg meghízott, de nem hirtelen, és sokat szedett fel magára, hogy kövérnek, lehessen nevezni. De ha igy folytatja, akkor, annak is fogják hívni. Mindenkinek vannak próblémái az életbe, sokkal rosszabbak, de folyamatosan ezeket írják a cikkekbe, hogy szegény kis Demi miken ment keresztül. Nem tudom meg sajnálni, ő vállalta a sztárságot, éljen vele együtt.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni