Dühösen fakadt ki Nagy Feró a szombati X-Faktor után, ugyanis az ő mentoráltja búcsúzott. Szerinte bosszúból ejtették ki szombat este Alexát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy Feró dühös mentortársaira
2011. november 14. 15:11
H láthatnak Lil Cben több fantáziát? Most énekest keresnek, vagy táncost?
Lil C a Csillag születiket megnyerte volna, mert tényleg nagyon jó táncos, de az énekléssel nagy gondjai vannak!
Abban amit Feró mondott, lehet vmi, de nem tartom valószínűnek :/
Lil C a Csillag születiket megnyerte volna, mert tényleg nagyon jó táncos, de az énekléssel nagy gondjai vannak!
Abban amit Feró mondott, lehet vmi, de nem tartom valószínűnek :/
2011. november 14. 15:13
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Ott a pont,Lil C-ben több fantáziát láttak.Ez nem a tehetségről szólt,hanem,hogy kit lehet jobban eladni
Egyetértek Feróval.
2011. november 14. 15:14
|
Shina.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163810 offline
|
Parapapapa... Lil C-t utáltam nem tagadom ,Alexa se volt a szívem csücske, de szerintem Alexának keltett volna visszamennie ,mert Lil C-nek több esélye van külföldön ,mivel neki nincs gyerek és tud valamilyen nyelvet is...
2011. november 14. 15:20
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Tény,hogy Alexának jó hangja van,de hétről-hétre gyengébb volt és sokszor hamis is volt,meg szerintem unalmas volt.Lil C tény,hogy énekben nem olyan erős,viszont show-ban nagyon jó,tehát rá nem lehet azt mondani,hogy unalmas.Valamilyen szinten megétrem,hogy Lil C-t jutatták tovább,mert érdekesebb,mint Alexa,de valahol Ferót is megétem.Amúgy szerintem Alexa már a múlthéten kiesett volna,ha a Mizut nem dobják be.Egyébként az infó a Blikkből származik,úgyhogy elképzelhető,hogy fel van fújva.
2011. november 14. 15:24
Lil C halál gyenge
Tudtommal az X Faktroban énekeseket keresnek nem táncosokat! Most komolyan!! Csak azért hagyták Lil C-t mennt mert,hogy tud "show-t csinálni"!!! Ez a videó ennyire jó?? : http://www.youtube.com/watch?v=qsAOMaadZ9U az egész halál unalmas lett volna ha nem vette volna le a pólóját
2011. november 14. 15:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Minden héten kiesik valaki,tehát akkor ennyi erővel minden héten cirkuszolhatna valamelyik mentor.Amikor az első adásban kiesett a Gyurcsík Tibi az is igazságtalan volt,mert sokkal jobb volt,mint a Rocktenors.Úgyhogy ennyi erővel akkor cirkuszolhatott volna Malek Miklós is.
2011. november 14. 15:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szerintem meg tökmindegy, mert mindenki ki fog esni előbb vagy utóbb, és úgyis az életben derül ki, hogy mennyire eladható a hangja, zenéje és a produkciója.
2011. november 14. 15:33
|
|
fruzsika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 6 Azonosító: 152638 offline
|
nekem alexa volt a kedvencem ugy hogy megértem Ferót teljesen igaza volt!!!!!♥♥ALEXA♥♥
2011. november 14. 15:33
Most az egyszer egyet értek Feróval. Wolf Kati is sikeres lett gyerekkel akkor Alexa miért ne lehetne?
2011. november 14. 15:42
Én is részben úgy ítélem meg, hogy bosszúból volt. Lil C közelébe sem ért Alexának.
2011. november 14. 15:45
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Hát tényleg igazságtalan volt
2011. november 14. 15:53
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
hát igaza van,már nem azér de az egész zsűriből a nagy feró az,aki a legjobban ért a zenéhez.ez meg is látszik.jóvan,biztos vannak hibái mert az mindenkiben van,de pl a geszti versenyzői fele se olyan jók mint a lányok.tiszta hamisak,nem is értem mért nem mondja nekik.élő adásban már durva.amúgy sztem is tök igazságtalanság volt,összeségében nézzük,lil c nem tud énekelni,alexa viszont megérdemelte volna a továbbjutást.
2011. november 14. 15:54
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Én nem akarok védeni senkit, legkevésbé sem Lil C-t, de Alexa halál unalmas, és meg kell, hogy mondjam, a hangja sem olyan káprázatos. Nyilván Lil C-vel szemben több esélye volt, de nem kell aggódni, nem is a srác fogja megnyerni...
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: