Megérkezett a barbadosi énekesnő legújabb lemeze, a Talk That Talk. Az albumról már két kislemez is napvilágot látott: az első a hatalmas nemzetközi sikereket elérő We Found Love volt, a második pedig a csak nemrég megjelent You Da One.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Rihanna legújabb albuma
2011. november 18. 15:14
Jaj én nagyon szeretném megvenni de, Egy ideig biztos nem lesz rá pénzem
Am meg RiRi nagyon szép rajta + jók a számok
Am meg RiRi nagyon szép rajta + jók a számok
2011. november 18. 15:29
Remélem lesz olyan jó mint a többi albuma, és a fekete fehér borító tényleg jobb..
2011. november 18. 16:30
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
"Rihanna Rated R című lemeze óta minden év novemberében új albummal érkezik."
Mintha már legalábbis 5 albumot kiadott volna azóta.
Egyébként szokásához híven egyáltalááán nem siette el, ó dehogy. Nyilván hatalmas munkával elkészült, igényes és egyedi albumot várhatunk, amire megérte ilyen SOKAT várni. Aha. Nem értem mire jó az, hogy évente dobálja ki az albumokat, kislemezeket, videókat amiknek a színvonala egyébként egyre inkább romló tendenciát mutat? Itt jön ki az, hogy MUSZÁJ ezt csinálnia, mert be vannak sz.rva hogy el lesz felejtve, ha nem jön minden évben új albummal, minden héten valami megbotránkoztatóval, minden hónapban valami igénytelen, ám de rohadtul vad és felnőttes videóval. Ha igazán nagy művész, igazi tehetség lenne, aki maradandót alkot, akkor simán lehetne 3-4-5 (vagy több) évet is várni az albumok között (mint általában az igényességre törekvő és maradandó előadók) és nem kellene attól rettegni, hogy addigra már senkit nem fog érdekelni. Meg ugye akkor alapból dolgoznának vele annyit, mert nem csak össze akarnák dobni minél gyorsabban. Komolyan meg sem merem majd hallgatni az albumot. Bár az, hogy állítólag a Rated R-ra hasonlít, az ígéretes LENNE, mert az kifejezetten jó és egyedi album lett, de kötve hiszem, hogy tényleg olyan lett. Főleg hallva a We Found Love-ot (szerintem ilyen béna száma még nem volt, pedig volt egy pár neki). Nyilván megint tele van mebotránkoztatóbbnál megbotránkoztatóbb dalokkal, amikhez igazítják a klipeket és a koncerteket is, NEHOGY véletlen ne foglalkozzanak vele eléggé. Az énekesnő is kivette a részét a dalírásból? Na arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire.
Lassan már oda jutunk, hogy nem is évente, hanem mondjuk félévente kiad majd egy albumot.
Michael Jackson, mikor már gyakorlatilag kész voltak a Thriller albummal és a határidő is rohadtul sürgette őket, akkor visszahallgatta és egyszerűen borzasztónak találta, nem volt tökéletes, nem tetszett neki. Ezért aztán sz.rva a határidőre meg az ebből adódó gondokra újra csinálták az egészet, mert a lehető legjobbat akarta adni a rajongóknak. Valószínűleg az "elrontott" verzióért is oda lettek volna az emberek, de neki nem volt elég az. Újravették az egészet és mi lett belőle...hmm...a világ leghíresebb albuma a legnagyobb eladott példányszámmal? Öö JA. Csak úgy mellékesen 5 évvel később jelent meg, mint az az előtti album. Csak mondom...
Amúgy még mindig földhöz vág a "Grammy díjas énekesnő" meg a "világ egyik legnépszerűbb énekesnője", egyszerűen lehangol. Belegondolva, hogy régen még jelentett is valamit a Grammy és ha valakiről azt mondták, hogy Grammy díjas és legnépszerűbb énekesnő, akkor tényleg valami nagy számra várhattál, most már...Jaj.
Mintha már legalábbis 5 albumot kiadott volna azóta.
Egyébként szokásához híven egyáltalááán nem siette el, ó dehogy. Nyilván hatalmas munkával elkészült, igényes és egyedi albumot várhatunk, amire megérte ilyen SOKAT várni. Aha. Nem értem mire jó az, hogy évente dobálja ki az albumokat, kislemezeket, videókat amiknek a színvonala egyébként egyre inkább romló tendenciát mutat? Itt jön ki az, hogy MUSZÁJ ezt csinálnia, mert be vannak sz.rva hogy el lesz felejtve, ha nem jön minden évben új albummal, minden héten valami megbotránkoztatóval, minden hónapban valami igénytelen, ám de rohadtul vad és felnőttes videóval. Ha igazán nagy művész, igazi tehetség lenne, aki maradandót alkot, akkor simán lehetne 3-4-5 (vagy több) évet is várni az albumok között (mint általában az igényességre törekvő és maradandó előadók) és nem kellene attól rettegni, hogy addigra már senkit nem fog érdekelni. Meg ugye akkor alapból dolgoznának vele annyit, mert nem csak össze akarnák dobni minél gyorsabban. Komolyan meg sem merem majd hallgatni az albumot. Bár az, hogy állítólag a Rated R-ra hasonlít, az ígéretes LENNE, mert az kifejezetten jó és egyedi album lett, de kötve hiszem, hogy tényleg olyan lett. Főleg hallva a We Found Love-ot (szerintem ilyen béna száma még nem volt, pedig volt egy pár neki). Nyilván megint tele van mebotránkoztatóbbnál megbotránkoztatóbb dalokkal, amikhez igazítják a klipeket és a koncerteket is, NEHOGY véletlen ne foglalkozzanak vele eléggé. Az énekesnő is kivette a részét a dalírásból? Na arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire.
Lassan már oda jutunk, hogy nem is évente, hanem mondjuk félévente kiad majd egy albumot.
Michael Jackson, mikor már gyakorlatilag kész voltak a Thriller albummal és a határidő is rohadtul sürgette őket, akkor visszahallgatta és egyszerűen borzasztónak találta, nem volt tökéletes, nem tetszett neki. Ezért aztán sz.rva a határidőre meg az ebből adódó gondokra újra csinálták az egészet, mert a lehető legjobbat akarta adni a rajongóknak. Valószínűleg az "elrontott" verzióért is oda lettek volna az emberek, de neki nem volt elég az. Újravették az egészet és mi lett belőle...hmm...a világ leghíresebb albuma a legnagyobb eladott példányszámmal? Öö JA. Csak úgy mellékesen 5 évvel később jelent meg, mint az az előtti album. Csak mondom...
Amúgy még mindig földhöz vág a "Grammy díjas énekesnő" meg a "világ egyik legnépszerűbb énekesnője", egyszerűen lehangol. Belegondolva, hogy régen még jelentett is valamit a Grammy és ha valakiről azt mondták, hogy Grammy díjas és legnépszerűbb énekesnő, akkor tényleg valami nagy számra várhattál, most már...Jaj.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. november 18. 17:22
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Még nem hallgattam meg az összes számot az albumról, de nagyon kiváncsi vagyok az új stílusára.
2011. november 18. 17:48
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
szeretm Ririt. perpillanata We found love a kedvencem
2011. november 18. 19:00
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.18. 15:20)
barbadosi énekesnő? nem háromszoros grammy-díjas énekesnő?
az az igazság, hogy nem nagyon értem a logikádat! xDD
2011. november 18. 20:36
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Az album sokkal jobb mint a Loud, az nagy csalódás volt. Ez most jobban hasonlít a Rated R-hez, de azért azt a szintet nem éri el, viszont nagyon sok jó szám van rajta. A legjobb szerintem a Roc Me Out, a Drunk On Love és a Talk That Talk. Rihanna mostani stílusa is bejön, meg a We Found Love klip is, végre tényleg sikerült valami komolyat forgatni. A borítók közül a deluxe sokkal jobb, inkább azt venném meg.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.