Kendall Jenner imád pomponlány lenni
2011. november 19. 20:32
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
kár,hogy Magyarországon nem olyan elterjedt ezt a sport
Amúgy jól áll neki a ruha
2011. november 20. 09:46
Én nem csodálkozom, hogy nem piszkálják, hiszen híres, szép és pomponlány. Szép a csaj, csak az én csőrömet az piszkálja, hogy gyakorlatilag semmit nem tett az elismerésért, csak a két idióta nővérével ugrál a Tv-ben
Szép a csaj, ez ellen nincs is kifogásom, de fogalma sincs, hogy milyen az, ha valakit egyfolytában piszkálnak. Majd akkor nyilatkozgasson a témáról, ha lesz valami kis tapasztalata e-téren.
2012. január 09. 13:27
Hát ha én is ilyen szép lennék mint Kendall én is szeretném a pom-pom lánykodást!
2012. november 08. 13:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eléggé snassz így ez a ruha....
2013. május 30. 16:16
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Nagyon jól néz ki ebben a pompomlányruhában
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: